Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 725
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Доволни ли сте, като цяло от качеството на дрехите на Waikiki?
Доволен съм като съотношение намалена  цена / качество. Тениски, ризи, дънки и чорапи купувам редовно. На якетата съм обръщал внимание - изглеждат доста добре, но не съм купувал, че съм заринат.
На редовна цена бих купил дънки, за останалото смятам, че трябва да има намаление поне 30% за да мога да го определя като добро съотношение.
Обувките не ми харесват видимо като качество и не купувам дори намалени.

# 301
Като цяло -да, има и по-некачествени материи на някои блузи, но все пак, дрехите им са издържливи , дънките и панталоните - също, раници , чанти са ок, някои чорапи  също, чаршафите са здрави и добре ушити.

Пристигнала е пратката ми със злополучния ваyчер за връщане, уж са превели парите по сметката ми директно - тоест, по новия начин - без LCW Money

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 20:04 от *Камея

# 302
  • София
Доволни ли сте, като цяло от качеството на дрехите на Waikiki?
Доволен съм като съотношение намалена  цена / качество. Тениски, ризи, дънки и чорапи купувам редовно. На якетата съм обръщал внимание - изглеждат доста добре, но не съм купувал, че съм заринат.
На редовна цена бих купил дънки, за останалото смятам, че трябва да има намаление поне 30% за да мога да го определя като добро съотношение.
Обувките не ми харесват видимо като качество и не купувам дори намалени.

Да, определено и аз мисля, че трябва да има едно добро намаление от поне 30 %, за да може да се каже, че има съотношение между качество и цена. Основно блузи купувам и съм доволна, от дънките също.

# 303
Аз имам тениски, дънки, блузи и тънки панталони от тях. Доволна съм от всичко, но при уговорката, че почти всичко, което съм купувала от тях е на ниска (обикновено намалена) цена.

# 304
Да, и аз само намалени цени, якетата им също издържат с години, въобще, .....доволна, но си давам сметка, че може би не сме баш "в окото на модата" с дрехите ит Уайкики, различни са от марковите от вторите етажи на моловете, уайкики са ежедневно- универсални като стил

# 305
  • София
Да, и аз само намалени цени, якетата им също издържат с години, въобще, .....доволна, но си давам сметка, че може би не сме баш "в окото на модата" с дрехите ит Уайкики, различни са от марковите от вторите етажи на моловете, уайкики са ежедневно- универсални като стил

Е да, те са casual style, спортно-елегантен ежедневен стил.

# 306
Аз купувам най-вече дрехи за детето.Доволна съм. Моя мъж е доволен от ризите и панталоните им. За мен съм купувала само няколко тениски.

# 307
  • БГ
Отваря ли ви се сайта?

# 308
Не се отваря, имат стори във фейсбук, че тече ъпдейт. Явно ще отнеме време.

# 309
  • Бургас
Аз купувам най-вече дрехи за детето.Доволна съм. Моя мъж е доволен от ризите и панталоните им. За мен съм купувала само няколко тениски.

И ние сме по същия начин - купувам детско и мъжко, за тинейджъра също, но за себе си рядко харесвам по нещо.
Спалното им бельо е хубаво, както и другите дреболии от хоум сектора.

# 310
Купувам бебешко и съм супер доволна като цена/качество. За мен - някак не се при познавам в дрехите, рядко някое яке.

# 311
  • Beyond the stars
Детското им е топ дори на редовна цена - нямам свити в сушилня, паднали щампи или станали на валци неща.
Мъжкото намалено също много върви вкъщи.
Няколко якета имам и съм много доволна, отново на намалена цена.

# 312
  • Най-красивата страна
Харесвам дрехите-нормално ежедневно облекло.
Обувки и чанти купувам от други места,защото предпочитам естествена кожа.

# 313
  • София
И аз харесвам дрехите. На всички съм взимала, не сме имали проблеми досега.

# 314
  • София
Единствено имам претенции към оразмеряването, някога има страшно уголемени неща.
Май по-назад писах, че в един детски комплект за 10-11 можех спокойно да се събера (нося  р-р 40 по европейската номерация)

Общи условия

Активация на акаунт