Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 715
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Мисля, че няма да е проблем някой да изпрати сканирано или снимано копие на бланка за връщане. Би трябвало да стане.

# 286
  • на морето
Приложете я и отбележете кои артикули връщате, има попълване на две имена и подпис.

Да се оплача - за първи път идва поръчка /плик с липса на документи -ваучер за връщане и бланката с артикулите. Бланката я има като ел.фактура за изтегляне и разпечатване, но ваучерът с товарителницата за връщане - НЕ Писах им вчера и нищо засега....
Защо им пишете? Направо звънете на телефона- безплатен е. И аз имах същият проблем и се обадих. Продиктуваха ми ваучера за връщане веднага.

# 287
  • София
Вижте какво намерих, на тази цена памучен комплект е рядкост, макар и без чаршаф. https://www.lcw.com/bg-BG/p/single-duvet-cover-9SG274Z8-LRW

# 288
  • Пловдив
Вижте какво намерих, на тази цена памучен комплект е рядкост, макар и без чаршаф. https://www.lcw.com/bg-BG/p/single-duvet-cover-9SG274Z8-LRW
ами то покривалото си е чаршаф Simple Smile
Ся, ако нямаше и доставка Smile

# 289
  • София
ами то покривалото си е чаршаф Simple Smile
Ся, ако нямаше и доставка Smile
Имам предвид долен чаршаф, но има отделно за 11 лв. с ластик.
Ако на някого от София му трябва... така и така да си допълня поръчката до 65 лв.

# 290
  • Пловдив
Вече няма ли -10% за нови клиенти?

# 291
Не звъня, пиша.
Не ми пратиха сканиран документ, а номер, който служител на Спиди да вкара ръчно в системата и така да генерира товарителница за пратката, утре ще ходя и ще видя какво ще стане.

# 292
Момичета, здравейте
В сайта не мога да сменя телефонния номер, стои ми стария номер и съответно ми отказаха поръчката...
А ми дава постоянно грешка, не мога да въведа нов номер.
Някой с такъв проблем? Как се свързвате с тях?

# 293
На мен ми разрешава да сменя номера. Само че трябва да се получи смс с код, който да верифицира новия номер. Може да се чуете с тях през контактната форма по телефон или мейл и да помолите да го сменят ръчно.
Плюс това номера е важен за куриера. За сайта е достатъчен и мейл адреса. Сайта няма основание да откаже поръчка. Може би куриера е отказал да ви я даде? Другият вариант е да се направи нов профил.

# 294
На мен ми разрешава да сменя номера. Само че трябва да се получи смс с код, който да верифицира новия номер. Може да се чуете с тях през контактната форма по телефон или мейл и да помолите да го сменят ръчно.
Плюс това номера е важен за куриера. За сайта е достатъчен и мейл адреса. Сайта няма основание да откаже поръчка. Може би куриера е отказал да ви я даде? Другият вариант е да се направи нов профил.

Да, благодаря. Ще се обадя!
Дава ми номер чрез смс, въвеждам дава грешка и не запазва.
До вчера на поръчката пише, че се обработва, от днес - НЕ е доставена 😔

# 295
Явно е стояла в куриера и понеже не е взета са я върнали обратно.

# 296
Мисля, че няма да е проблем някой да изпрати сканирано или снимано копие на бланка за връщане. Би трябвало да стане.
damm
Изчаках да ми мине яда и споделям- по тел /както вие държите да се свързвате, а аз хич не обичам/ ми се обадиха, мотаха ме, правиха ме на глупак, изкараха и тези от спиди глупаци, а аз си знаех, че така ще стане,защото не изслушват и ръсят квото им падне без вникване . Успях да ги накарам да ме изслушат след няколко разговора, в които имаше празно плямпане.Накрая получих сканирания документ и стана връщането, сега НЕ зная как ще стане връщането на пари- преди беше с лсд мъни, сега уж въведоха новости, ....ще видим, засега е едно нищо

# 297
Момичета, някоя от Вас да е купувала мъжка ветровка, да ме ориентира за цена?

# 298
  • София
Доволни ли сте, като цяло от качеството на дрехите на Waikiki?

# 299
Да, прилично качество.

Общи условия

Активация на акаунт