Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 157
  • 743
  •   1
Отговори
# 330

Май вече не се връщат в профила.

# 331
Да, явно не се възстановяват в профила вече. Значи направо по сметка, но сигурно ще отнема повече време. Но пък връщането на артикули е безплатно, което е ок.

# 332
  • София
И аз не мога да си влезна в единия профил. Тръгнах да пиша на съпорта, ама ми излиза на турски и не дава да пиша на български. Докато се борех ми излезна долу в дясно анкета, пак на турски предполагам, наслагах 1 навсякъде. Вместо да оправят нещата, май развалиха сайта.

# 333
  • на морето
Не ми се е запазил адресът и сега го въвеждам отново. Какво пишете под телефона, на описание на адреса?

# 334
  • Бургас
Аз писах "домашен" Simple Smile

# 335
  • Пловдив
И аз не успях да си влезна в профила, добре че бях правила още един. Номерът с "любими" проработи, благодаря! Успях да си запълня безсънната нощ 😆. Добре, че връщането продължава да е безплатно, защото не можах да огледам добре какво поръчвам, ама да има😆

# 336
Аз нямах проблем с новия сайт. Направих поръчка с дрехи за детето. Над 65 лв е безплатната доставка. Има суичъри за по 4.99, а също и клинове. А пък какви страхотни тениски с къс ръкав има за по 2.99, пак от детското. Миналата седмица купувах от тях.
Обаче ми направи впечатление, че тениски с три различни размера (4, 5 и 6 г) реално са еднакви на живо. 😆

# 337
Аз сега ходих в магазина. За да преценя кой размер трябва на моето дете. Добре, че не пуснах снощи поръчка, щяха да са му големи

# 338
  • Пловдив
А за големи деца ни-що Confused

# 339
Не ми изкачат 10% отстъпка в сайта? Само при мен ли е така? Исках да пусна още една поръчка...

# 340
  • София
Аз се оправих с паролата, обаче сега не ми зарежда секцията момчета 4-14. На което и да кликна ми пише, че страницата не съществува..

# 341
  • Стара Загора
И аз снощи направих поръчка, а уж щях само да разглеждам Grinning Нямах никакви проблеми със сайта, но явно доста хора поръчваха, защото част от артикулите в кошницата ми изчезнаха.

# 342
И от моята изчезнаха ама поне поръчах 4 панталона. 65 лв не събрах за безплатна доставка.

# 343
  • Beyond the stars
Разгеле, нормални филтри по размер. Като цяло доста по-добре изглежда сайтът, доволна съм.

# 344
И аз много се зарадвах за филтрите. Обаче от снощи от 20 часа поръчката ми е със статус "обработва се"... и не мърда....
Някой ако има детски  обувки от там, мога ли да помоля да измери стелка на 24 - 25 номер ?

Общи условия

Активация на акаунт