Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 161
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
И от моята изчезнаха ама поне поръчах 4 панталона. 65 лв не събрах за безплатна доставка.

Друг път да свиркаш. Аз все харесвам нещичко. Щяхме да скалъпим поръчката.

# 346
  • София
Аз въобще не съм доволна. Само като идея е добре. Разглеждам момчета 0-5, непрекъснато ми дава грешка, един продукт не мога да разгледам.

# 347
  • Beyond the stars
Аз въобще не съм доволна. Само като идея е добре. Разглеждам момчета 0-5, непрекъснато ми дава грешка, един продукт не мога да разгледам.

Явно има бъг в категорията. В мъжко и дамско няма този проблем, та се надявам да го оправят бързо.
Иначе някой напред каза - добавяш в любими и от там в количката.

# 348
И аз успях да поръчам детско по този начин в любими и после в количката.

# 349
  • София
:Добро утро девойки. Аз съм с три поръчки от петък вечер и вече мисля да си спра нета.
Последно преди малко поръчах тези ботуши като им платих и доставката. Дано да си заслужават:

Поръчах всичко с Мики Маус, което можах за детето и мен. Луда работа Flushed Relaxed Innocent

# 350
  • Бургас
И аз съм Мики фен! 😄 Много са готини ботушките.
Вече могат да се правят поръчки с наложен платеж, без да си получил предната, нали?

# 351
  • София
Мария, на мен ми позволи две и третата преди малко трябваше да я платя.

# 352
  • Бургас
Е, пак е нещо. 🙂

# 353
И аз много харесвам Мини. Поръчах й тези (якето в червено, че имаме същите маратонки 🤣).

# 354
  • Бургас
Eлека и аз го поръчах. 😆
На якето доста се чудих, но се отказах в крайна сметка, че е зарината вече.
Ама поръчах една парка с котки, която бях харесала пролетта и изчезна от сайта, докато се натуткам.

# 355
Парката с котките и аз я поръчах. Не знам изобщо къде ще я носи, ако зимата е топла, но за 15лв…

# 356
И аз поръчах елека с Мини Маус! Smiley
Явно сме много феновете в темата!
Даже темата на предстоящият рожден ден е Мини Маус. Grinning

# 357
  • БГ
Значи не остана един за мен Grinning

# 358
Определено има бъг в категорията за момчетата, докато се усетя как да поръчам и те повече долнища свършили. Все пак поръчах, сложих си даже и една тениска за мен, а дамското бельо между другото им е много хубаво, нямаше размер този път и не можах да си сложа този път.

# 359
  • София
Сега се опитах за момичета да филтрирам по размер- и това не работи. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт