Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 169
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • БГ
Пуснах поръчка за детето, но всички неща бяха последна бройка и най-вероятно ще ми ги откажат Simple Smile

# 361
  • на морето
Много подвеждащо пак от тяхна страна. Като разглеждам някои стоки са на една цена, а като ги отворя или добавя в кошницата са на по-висока. Това палто на общата страница е 24.99
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … B0/4190848/679339

# 362
И аз с това оплакване идвах. Много несериозно, зачудих се дали няма някакъв код, ама не.

# 363
Предстоящо намаление, което се вижда предварително, но реално ще се отрази по-късно?

# 364
Посещението на тази тема изобщо не ми се отразява добре. Ако не ви бях прочела, нямаше и да се сетя да вляза в сайта, а сега чакам неща за 120 лв ...

И аз с детско яке с Мики Маус, но предвидливо поръчах размер 3-4 години, а сега детето е на 1 и е зарината с якета.

И няколко блузки за нея, покривало за легло и още, и още. Като дойдат, ще се похваля.

# 365
Ехеее, ти за 3 години напред поръчваш 🤣

# 366
  • Бургас
Ох, олекна ми. Аз мислех, че съм с диагноза, защото купувам за пролетта и лятото вече. 😄

# 367
Хахах, и аз купувам за другото лято.

# 368
То за купуването - справяме се и колкото е по-трудно откъм бъгове и тромави сайтове, по-настървено става, но после с криенето на покупките.....аз все тъпча в гардероби и ако някой отвори и ми ревизира, става една....
Иначе  рядко купувам за себе си, но пак ме тледат, все едно съм маниак. И то съм си, но си слагам и спирачки. А понякога и връщам, като усетя , че съм се презаредила с аналогични дрехи.

ПП
Този път ви четох, насложих неща в количката да видя как работи уж подобрения сайт и затворих , сега не влизам и така няма да ги поръчам.

# 369
Desi1989, ние имаме и грейката и якето от пролетта. Чудесни са, щампите държат на доста пранета. Единствено като недостатък - червеното яке много се цапа отзад и се вижда като седне с него на земята. P. S. Пролетта го купувах на 25 лв.

# 370
Някой имал ли е проблем с регистрацията ? Опитвам вече 10 пъти да се регистрирам и не ми изпращат sms код за потвърждение . В номера на телефона няма грешка, въвеждам го без нула отпред, но не става и не става..не ми изпращат кода.

# 371
При мен също не се получава. Нито с нова регистрация, нито със старата не става. Натискам забравена парола и по същия начин, не изпраща смс.

# 372
  • София
Къде виждате какви суми имате от връщане. При мен нищо не се вижда, а имам върнати  пари от 2 поръчки отпреди новия сайт?
Писах, няма отговор. И върхът е, че са дали за връзка румънски телефон, български вече няма.

# 373
  • Бургас
Тъкмо за телефона идвах да питам и аз. Не открих български. На мейла не ми отговорят..

# 374
  • София
Надявам се да не се налага да пиша сигнал до КЗП

Общи условия

Активация на акаунт