Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Промените са им точно от трън, та на глог.
Яд ме е, защото им харесвам дрехите, но няма такава мъка за пазаруване.

# 376
Вчера си поиграх с регистрацията, не ставаше. Изчистих всичко, затворих прозореца и след 15 тина минути пак въведох от начало данни, SMS изскочи и успешно регистрирах.

# 377
Доста по-добре изглежда сайта, някак е по-подредено. Вярно има още какво да се желае, но предполагам, че ще изчистят всички бъгове съвсем скоро.

# 378
  • София
Само дето няма телефон за връзка в България. Преди отговаряха на мейл за максимум 1 ден, сега вече втори ден - нищо. Не си виждам сумата за връщане. Дрехите за момчета не се отварят. За съобщение препраща на страница, написана на румънски.
Та мерси на хубавата визия, щом куца откъм функционалности.

# 379
  • Бургас
+35928082010
Това е номера им, аз се свързах. Дори те се обадиха, защото дълго време стоях на изчакване и се отказах. Но след половин час някакъв младеж ми върна обаждане. С профила ми всичко изглеждало наред, да пробвам от друго устройство да вляза. Ще опитам по-късно.

# 380
  • София
Ееее, браво!! Златна си!
Къде го намери, аз ли съм тъпа, обаче при контактите имаше само с код 201, т.е. румънски

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 12:17 от Cuckoo

# 381
  • Бургас
От фейсбук страницата им. В сайта и аз не намерих.

# 382
  • София
И на мен ми се обади младежът. С парите от портфейла още не било ясно дали ще се ползват с ваучер, дали ще се прехвърлят към карта или трети вариант. Ще ни уведомят на пощата някой ден, не се знае кога

# 383
Уж моите ги превели веднага, без преминаване през LSW Money, пратиха есемес, но още ги чакам, 69лв.си е сума...от миналия вторник до днес са 6-7 дни.

# 384
  • София
Аз имам 51, които висят в някоя паралелна вселена - имам право да ги ползвам, обаче системата не работи. Не съм ги заявила за връщане, защото досега ги ползвах за следваща поръчка, но в момента не мога.

# 385
Здравейте! Когато връщате продукти, за колко време горе-долу стигат до Уайкики?
Уж неведнъж съм връщала и си мислех, че много бързо идва потвърждението, че са върнали обратно при тях + почти веднага връщат парите.
ОБАЧЕ миналата седмица връщах, а нямам въпросния отговор или рефънд. Притеснението ми е, че момчето в Спиди сякаш не беше съвсем сигурен в процедурата, макар че ме пита “С ваучер ли връщате?” и успя да си извади товарителницата без чужда помощ, НО пък не ми даде номера й, за да си я проследя…
Сега и с тоя ми ти нов сайт се опасявам да не е изпаднала в небитието междурумънскобългарско. (От притеснения чак се наложи да се утеша с поръчка в НМ, където има много приятни есенни нещица за малки човечета, погледнете, ако ви е интересно)

# 386
Моята поръчка ни напред, ни назад... Седи си така от няколко дни

# 387
Моята е от 17.09.
Сега е със статус “опакована”.

# 388
  • София
Преди идваха за 2, 3 дни, явно и с доставките има забавяния.

# 389
  • София
Преди идваха за 2, 3 дни, явно и с доставките има забавяния.

Сайтът го пуснаха в петък късния следобед. И преди събота и неделя общо взето нищо не е тръгвало. Чак в понеделник изпращаха. Няма основание все още за това мрънкане и обобщаване 🧐
............................
Успешни покупки момичета 🤗
За феновете на Мики 😉
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B … 0/5192209/1673703

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 07:05 от brayan__

Общи условия

Активация на акаунт