Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Моята е от 17.09.
Сега е със статус “опакована”.
При мен е по същият начин, поръчката също е от петък. От вчера е опакована. И аз имам чувството, че по-бавно се случват нещата. Но предпочитам да изчакам малко повече, отколкото да получавам имейл, че има "дефектни стоки" в поръчката. Незнам дали има връзка между двете, ама уж ми се размина този път Smile

# 391
  • Стара Загора
И моята поръчка е от 17-ти, но е със статус "обработка". Надявам се до края на седмицата да я изпратят. Grinning

# 392
  • София
Преди идваха за 2, 3 дни, явно и с доставките има забавяния.

Сайтът го пуснаха в петък късния следобед. И преди събота и неделя общо взето нищо не е тръгвало. Чак в понеделник изпращаха. Няма основание все още за това мрънкане и обобщаване 🧐
............................
Успешни покупки момичета 🤗
За феновете на Мики 😉
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B … 0/5192209/1673703
Хахаах. Ще ви кажа какво е станало и се извинявам. 🤣 Календарът ми е останал на август, не съм го местила и мислех, че сме 27.09 вчера. 😶 С бебе съм, ще ми простите. Така че, да, не е минало кой знае колко време.

# 393
  • София
sea.sea, да нацелуваш бебето и ти е простено Hug

Сайтът и преди и сега си има своите бъгове и проблеми, но да се надяваме, че ще ги оправят все някой ден.
Хубав ден и успешни покупки момичета Blush

# 394
Познато ми е...това с изпадането в безвремие, да не знаеш кой ден от седм., коя дата, колко е часът, аз също съм така понякога и хич не е лошо Simple Smile
Моите пари ги няма, нЕма се нервя, зная, че последните  преводи идваха за десет+ дни

# 395
Моята поръчка вече пътува.
Дано утре да пристигне.

# 396
На мен всичко Outlet, което искам да видя, не ми се отваря, някой друг да е така?

# 397
При мен се отварят.

# 398
  • БГ
Поръчката ми от неделя вече е "пакетирана" и то без отказани артикули - въпреки, че бяха последни бройки Simple Smile Много се зарадвах Simple Smile

# 399
  • Бургас
Моята е "в карго" 😄
Как не хванаха някой българин са им преведе сайта. 🙂

# 400
С коя куриерска фирма доставят ?

# 401
С коя куриерска фирма доставят ?

Със Спиди.

# 402
  • Бургас
Пак се разписах с поръчка аз 😄https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0 … E/4062242/1006599
Това яке в края на миналата зима го харесах, но нямаше номера. После нацяло изчезна от сайта. И сега, като го видях се пукнах от яд, защото вече 4 якета съм взела. Ама днес, като станах сутринта и не се стърпях, нали ми е слаб ангела. 🤦‍♀️

# 403
  • София
Само за инфо - тел за контакт, който е дала Мария го има и на сайта.

# 404
Дойде ми поръчката от събота. Даже не знаех, че Спиди работят днес, та се изненадах. Доволна от нещата.

Общи условия

Активация на акаунт