Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 210
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • на морето
При мен пак е забил сайтът. Никоя от секциите не ми се отваря.

# 406
  • София
И при мен. Преди беше зле, ама сега е ужасен. Аз засега се отказвам да се мъча. Поръчах от сайта на sinsay да видя как ще са техните детски и ако са добре направо се преориентирам.

# 407
При мен сайта работи.
Получих смс, че днес ще ми дойде поръчката от 17.09.
Качеството на Синсей, по-скоро е тип Пепко. Имаме физически магазин в нашия град и изобщо не съм впечатлена. Супер обикновени дрехи, повечето материи са ужасни, картинките са видимо с лошо качество и ще се “нацепят” при пране. Беден асортимент откъм размер 86 и 92.

# 408
  • Beyond the stars
При мен сайта работи.
Получих смс, че днес ще ми дойде поръчката от 17.09.
Качеството на Синсей, по-скоро е тип Пепко. Имаме физически магазин в нашия град и изобщо не съм впечатлена. Супер обикновени дрехи, повечето материи са ужасни, картинките са видимо с лошо качество и ще се “нацепят” при пране. Беден асортимент откъм размер 86 и 92.

Аз съм доволна като цена/качество. Единствено едни бебешки ромпъри ми бяха малко по-ламаринени, но блузки, панталонки, пижамки се държат супер. Връхни също.
В дамското имам също доста добри попадения за без пари.

# 409
  • Бургас
И аз днес очаквам поръчката от 17.09. А вчерашната още вчера я изпратиха. Янво наваксаха и отново действат бързо.

Синсей и аз не ги харесвам, но от Reserved получих един елек и е доста хубав.

# 410
  • БГ
Моята поръчка от неделя/19.09./ вече е в офиса на Спиди Simple Smile от статус 'опакована' взе че пристигна за два дни Simple Smile

# 411
  • София
Аз имам от Синсей няколко тениски, засега нямам забележки. И от дрехите на Пепко съм доволна. То с бебе на година и див батко на 8 не очаквам да ползват дрехите повече 2-3 месеца. Та затова не ми се дават много пари.

# 412
Моята поръчка дойде току що. Доволна съм, заредих панталони за голямото за градината на добри цени.

# 413
  • Пловдив
И моята поръчка дойде преди малко. За пръв път получавам яке без етикет. Видимо няма забележки, но ми направи лошо впечатление. Обаче размерите са ... нямам думи. Поръчах 110-116 и 116-122 и някои от дрехите почти нямат разлика в размера. Част от материите също са греда, но като за пазаруване на сляпо съм по-скоро доволна.

# 414
  • Бургас
Аз съм разочарована този път. И елека и парката са огромни на дъщеря ми. А има блузки в този размер, които са ѝ добре.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0 … E/4017911/1014024
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … BA/3798571/673273

И двете са 18-24, но са много големи, ще ги връщам. Трябваха ми сега, за есента. Тийна довечера ще си мери панталоните. Дано няма изненади и там. Ако и якето с Мини е толкова голямо ще се пукна от яд.

# 415
  • Пловдив
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0 … 80/3566042/609143

Каква е тази мода - пайети за момче??? 🙄 Жалко за хубавия пуловер. Ще го връщам. Ако го бях видяла, никога не бих поръчала.

# 416
Нагоре надолу се сменя цвета или картинката

# 417
  • София
Каква е тази мода - пайети за момче??? 🙄 Жалко за хубавия пуловер. Ще го връщам. Ако го бях видяла, никога не бих поръчала.
О, има ги отдавна - тениски, пуловери. С пайетите цветът или рисунката се променят, когато се обърнат на другата си страна.

А какво ще кажете за цвета "военноморски флот" (navy) Stuck Out Tongue

# 418
А за понтолон, миндер, бегач и подобни....

# 419
Моя син е луд по тия с пайетите. Има къс ръкав, дълъг.

Общи условия

Активация на акаунт