Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте. Този суичър според вас става ли за момче? При момичетата го намерих, затова питам Simple Smile
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0 … 80/3981789/671311

# 421
  • Бургас
Той си е момчешки според мен. 🙂

# 422
  • София
Бегачът ми се струва, че идва буквално от английски. Освен очевидното, runner означава и следното:
"a strip of material that is put along the length of a table, for decoration"
В България ползваме немското "тишлайфер".

# 423
  • София
Преди малко пуснах поръчка с плащане с наложен платеж и както винаги доставка до офис на Спиди.
Излезе някакво съобщение,  но се звънна на вратата и успях само да прочета, че се спазват условия на друг куриер - започваше с D името/не съм сигурна/ и плащането трябва да е в брой. До сега винаги съм плащала с карта в офиса на Спиди и доколкото ходенето да си получа поръчката няма как да ми се размине използвах опцията за наложен платеж.

Някой плащал ли е с наложен платеж след смяна на софтуера?

# 424
  • София
DPD е компания, част от която вече е Спиди.

# 425
Днес ми дойде поръчката. С наложен платеж беше. Платих в брой на куриера (Спиди).

# 426
На мен ми е ясно от какво идва бегача, но е нелепо да седи вече толкова време.

# 427
Тъпо е да ползват Гугъл преводач. Да платят на човек, не са малка компания.
Аз наскоро поръчвах от сайт, на който много от думите ми изглеждаха изписани на македонски, но не може да се сравнява по популярност с Уайкики.

# 428
Преводите са трепач навсякъде.   Joy

# 429
Моята поръчка дойде днес и съм много доволна. Всички дрешки й станаха на малката. Поръчах размер 18-24,а тя е 90-92см и 12кг. Тениските са 24-36м и сега са й огромни, но до лятото ще са й тъкмо.
Якето с Мини е ветровка,много тъничко с памучна подплата.
Грейката не е от най-тънките, но и дебела не е.
Зимното яке е дебело, цялото с полар вътре.
Горнището е с лека вата, но не е много дебело.

# 430
И аз ще връщам артикули от детските дрешки.

Суичърите са супер къси, както е модата за големите. Но ми се струва неудачно решение за деца. Дори детето не се хареса с тях.

# 431
  • Бургас
Получих си поръчката от 22.09 и този път съм доволна. Якето с Мини е леко голямо, но ще го оставя, защото ще го носи след 3 месеца поне. Доста е дебело,  за големите студове и е много хубаво.

С него поръчах и една рокля - https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … F/5279750/1750524
Тя също е много сладка. Рядко взимам на редовна цена нещо, но тя си струва.

# 432
  • Стара Загора
И моята поръчка пристигна вчера. Малко съм разочарована този път. Бях поръчала няколко пуловера, 2-3 тениски и едно палто.
Тениските са ок, един от пуловерите го поръчах бял, а той дойде кремав. Пуловер в светлосиньо пристига в тъмносиньо. А палтото пристигна без етикет, със висящи конци от едното копче, което се търкаляше в плика.

# 433
  • БГ
Получих си поръчката от 22.09 и този път съм доволна. Якето с Мини е леко голямо, но ще го оставя, защото ще го носи след 3 месеца поне. Доста е дебело,  за големите студове и е много хубаво.

С него поръчах и една рокля - https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B5%D0% … F/5279750/1750524
Тя също е много сладка. Рядко взимам на редовна цена нещо, но тя си струва.

О-о роклята е страхотна! Заради нея поръчах и другите неща Simple Smile) В търсене съм на подобен модел за мен. Влюбена съм в тази просто...

# 434
Роклята е мн хубава. Ние имаме същата, но с коте. Пролетта я купувах намалена (10лв).

Общи условия

Активация на акаунт