Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 226
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Наистина е страхотна! И аз съм все по намаленията, но тази като я видях веднага я мушнах в кошницата. 🙂

# 436
  • София
Здравейте,
За първи път ще поръчвам от LC Waikiki - доставката е 6,90лв. /при поръчка под 65 лв./ нали?
Има ли някакви кодове за отстъпка или за безплатна доставка?
В първия пост пише, че банера в ляво дава 10% отстъпка - къде е този банер? Какво пише на него?
За колко дни пристига поръчката от LC Waiiki?

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 19:46 от bialata3

# 437
  • Стара Загора
bialata3, няма кодове за безплатна доставка в сайта. Банерът отдавна го махнаха.

# 438
  • София
bialata3, няма кодове за безплатна доставка в сайта. Банерът отдавна го махнаха.

Благодаря! А за колко дни пристигат поръчките?

# 439
  • Бургас
Последната ми дойде за 2 дни - поръчах на 22 и днес я получих.

# 440
  • на морето
Вече бельо и бански не могат да се връщат. Изписва ми го в кошницата.

# 441
И във физическите магазини не може да се връщат. Предупреждават на касата.

# 442
Момичета, връщането все още ли е безплатно?

# 443
  • Бургас
Да

# 444
А как става връщането на парите в момента понеже и аз ще връщам? Отпреди да обновят сайта имам една сума от 8 лв😂,за която нямам ни вест ни кост?...

# 445
А как става връщането на парите в момента понеже и аз ще връщам? Отпреди да обновят сайта имам една сума от 8 лв😂,за която нямам ни вест ни кост?...
Съветвам Ви да се свържете с тях по телефона относно парите, прилагам линк, за да видите за връщането:
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/help/8

# 446
Аз се обадих, казаха ми до седмица да чакам мейл с код (ваучер със сумата, която трябва да ми върнат), който ще мога да ползвам пак.

# 447
  • Бургас
Аз заявих връщане през акаунта си, въведох си банковата сметка и после изпратих нещата. Още не са ги получили и чакам да видя колко време ще отнеме да си получа парите по сметката.
Свързах се с тях за другия ми акаунт, в който още не мога да вляза. Там имам 23 лв от връщане, но няма още никакво развитие по въпроса.

# 448
И аз имам една сума от 11 лв, които докато се натуткам и беше минало време да ги заявя за превод. Никъде и аз не ги виждам.

# 449
Още нямам пари, ето съобщенията от14,09,21г. Минаха 2 седмици в чакане

Писах им, няма отг. Убиват ми желанието за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт