Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 219
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз пък да се оплача, че имам поръчка от 19.09, която още не съм получила и явно няма и да дойде.
За любителите на Mickey малко спам от друг сайт:
Скрит текст:
Взех ги с цел домашни/градински пантофи и за момента са чудесни.

# 451
  • БГ
Аз пък да се оплача, че имам поръчка от 19.09, която още не съм получила и явно няма и да дойде.
За любителите на Mickey малко спам от друг сайт:
Скрит текст:
Взех ги с цел домашни/градински пантофи и за момента са чудесни.

Здравейте,
кой размер взехте? Ако е 25-26 може ли дължина на стелка - благодаря Simple Smile

# 452
От гледане на Мики, Мики си взех за мен,  с дължина 80см. стои ми като рокля, много свежо

# 453
Попаднах в омагьосан кръг - свързах се по тел., казаха, че уж нямало превод , защото ми нямали данните за банковата сметка, да съм ги пратела по имейл. Направих го.
Преди обновяването на сайта, данните ми бяха вътре, в акаунта ми. Обаче, влизайки в профила си, в акаунта ми, виждам, че процесът по възврат на сумата е със статус ЗАВЪРШЕН, аз го разбирам така-че са превели парите. Е, да, но къде в пространството са тези пари - не са в банковата сметка, не са и в акаунта ми, къде са???? При вас как е? Как е след пустото обновяване, получихте ли пари?

# 454
  • Стара Загора
Преди да обновят сайта имах едни 90лв в LCW money. Направих заявката в последния ден от срока, който бяха написали (добре, че тук няколко дами постнаха какво са им пратили на имейлите, защото Waikiki мен ме бяха пропуснали). Може би след 5-6 дни парите ми бяха преведени по сметка.
Сега искам да върна половината дрехи от последната пратка. Гледам, че в сайта може да се заяви връщане, като те отделно са ми сложили в торбата заявление за връщане. Чудя се коя да попълня...

# 455
Аз заради вас отказах последните две поръчки, но да се разправям с тях за връщане после...не

# 456
  • София
One_Love, размер 24 взех от гуменките с Мики. Според мен си отговарят.

# 457
Камея, виж ми предния пост какво съм писала. Не се притеснявай.

# 458
Проведох още един разговор, уж парите били в акаунта ми, но не били видими! Нямало паричен превод, едва сега , след разговорите, щели "да ескалират " - тази дума употребиха.
Директно ги попитах - А какво щеше да стане с тези невидими за мен пари, ако не бях се обадила на 14-ия ден? и Защо никой не отговаря на три съобщения - запитвания от формата за контакт и защо никой не отговаря на три пратени имейла?

# 459
  • София
Звънете на телефона, вместо да чакате да ви пишат.
Обаче, влизайки в профила си, в акаунта ми, виждам, че процесът по възврат на сумата е със статус ЗАВЪРШЕН, аз го разбирам така-че са превели парите. Е, да, но къде в пространството са тези пари - не са в банковата сметка, не са и в акаунта ми, къде са???? При вас как е? Как е след пустото обновяване, получихте ли пари?
Според мен "завършен" означава, че решението е взето, т.е. стоките са проверени и ще ти върнат парите. При мен пише същото на всички връщания, а всъщност никога не са ми връщали пари по сметка, ползвала съм ги за следващи поръчки.
На мен ми казаха, че ще ни уведомят по мейла как ще процедираме с парите, останали за връщане, още не били наясно. Беше на 20.09, точно преди седмица.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:31 от Cuckoo

# 460
Вече имам отговори - явно това обновяване е засегнало и слоевете в структурата им, затова всичко било със забавяне. Не че ме интересува колко бавно им се случват нещата, стиковането и цялата им работа, но пари скоро няма да получа, съответно няма и да пазарувам, докато не ми ги върнат реално, не на приказки. Получих отговори на писм.си запитвания в имейли и в тел.разговор. В момента при тях е една голяма каша, това ми се изясни.

# 461
И аз така реших, като ми върнат парите тогава ще пусна поръчка. 😉

# 462
  • София
Аз също, макар че вече съм напълнила количката.
Спомняте ли си кога започна обновяването на сайта? Ако се потуткат още малко, дали КЗП няма да ги забърза?

# 463
И моите неща са в количката.😀 За обновяването, виж постовете им в социалните мрежи. 😉

# 464
Здравейте момичета,има 25 % на всичко в сайта-отразява се в кошницата😋!

Общи условия

Активация на акаунт