Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 45 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Веднага отивам, бях си набелязала няколко неща, благодаря!

# 466
До кога е валидна отстъпката?

# 467
Цените не бяха такива миналата седмица
 Спортно детско долнище 23 лв... Да , бе

# 468
  • Стара Загора
Аз да питам тези, които са връщали като са попълнили онлайн заявката за връщане. Появява се код, който трябва да покажем на куриера. До сега винаги съм връщала, попълвайки кода, който те слагат в плика, започващ с RV... и от Спиди идват на адрес.
Но сега с тази нова опция ще се ходи до офис. Служителите там дали са запознати какво да правят с този код? Няма да се учудя ако ме върнат. Grinning

# 469
  • Бургас
Аз само в офис връщам и последната поръчка,  след обновяването пак в офис я занесох.

# 470
  • Beyond the stars
В моята количка са си намалени нещата та с тез 25% ми дадоха начална скорост за поръчка Grinning

# 471
Outlet нещата също ми ги намаля на 25%,но отстъпката не винаги показва по - ниска цена от продажната в момента..

# 472
  • Стара Загора
Аз само в офис връщам и последната поръчка,  след обновяването пак в офис я занесох.

Мерси за отговора. Утре ще пробвам и ще дам обратна връзка.

# 473
  • София
Поръчах, не се сдържах. 🤣 Даже много повече неща имаше в кошницата, но редуцирах.

# 474
Здравейте. Някой има ли това яке? Дали става за зимата или е по-скоро есенно?
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … 5/4242766/1004923

# 475
  • Пловдив
Ако нямаше и доставка бих пуснала комплект чаршафи... Simple Smile Инак за порастнали деца няма нищо изкушаващо.

# 476
Здравейте, само исках да вметна, че са ми върнали пари от една поръчка, за която не бях обнадеждена (точно от когато са обновявали сайта). След 14 дни и само едно съобщение от моя страна 😍 все пак се радвам, че всичко е наред, и се надявам да обнадеждя и други 😊

# 477
Все някога ще ги върнат, работата е там, че са в кашотина и това се отразява на продажбите и разчистването на стари стоки.В това време, докато тези се суетят и тел. им прегряват, вечно заети са операторите и се чака, Синсай, Кроп, Резървед и др.пуснаха онлайн търговия - сайтове с безпл.доставка, и печелят.Тези, ако искат, още да се туткат.

# 478
Успях да пусна 3 блузи за мен и едно яке на детето. Другите ми неща в любими се изчерпаха набързо. Не изпускат офертите ей.😀
Бях решила да изчакам да ми върнат парите и тогава щях да поръчвам, но не устоях на офертата.😀

# 479
  • Стара Загора
Днес отидох до Спиди, за да върна част от пратката. Показвам им кода, който получих като смс от Waikiki, но те не знаеха какво да правят с него и ме помолиха за другия, който започва с RV. Та ако връщате нещо, имайте го предвид.

Общи условия

Активация на акаунт