Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 606
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Да Мистик, забравих да пиша.
Хубави са чаршафите. Не са от най-дебелия и плътен памук, но не са лоши. За цената си са повече от добре - за 22 лв плик, калъфка и чаршаф с ластик си е повече от добре.

# 661
  • София
Къде ги видяхте тези от 22 лв.?

# 662
  • Пловдив
Бяха...отдавна ги няма. Аз не успях тогава да пусна.

# 663
  • Бургас
Тези бяха с допълнителни 25% в кошницата https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LCW-HOME/%D0%B1%D0%B … E/4894396/1485933

# 664
  • София
Аха, ясно. Аз да не би да съм пропуснала далаверата...

# 665
Дойде зеленият пуловер, много красив наситен цвят, мек, средна дебелина и ми е по мярка.
Повече от доволна съм.

# 666
Сега видях, че в плика няма никакви документи за връщане (връщала съм неща на НМ, те слагат един лист в пратката). Някъде от сайта ли се тегли бланка?

# 667
  • на морето
Дойде зеленият пуловер, много красив наситен цвят, мек, средна дебелина и ми е по мярка.
Повече от доволна съм.
А може ли линк?

# 668
# 669
Сега видях, че в плика няма никакви документи за връщане (връщала съм неща на НМ, те слагат един лист в пратката). Някъде от сайта ли се тегли бланка?
В плика трябва да има ваучер за връщане, както и фактура.

# 670
Ще видя утре, да не съм пропуснала някой лист.

# 671
На мен в поръчката от  01.09, за която толкова дълго чаках пар.превод по възврат, всъщност нямаше тези листи - ваучер за връщане и опис на артикули, където да отбележа кои връщам. Имах доста разговори, въртели от тяхна страна и настояваници от моя, докато ми пратят по имейл нужното, че да се оправя в офиса на Спиди. Въобще, само неприятности около тази поръчка.

# 672
Виж на гърба на фактурата. А за Спиди е друг лист като товарителница с бар код.

# 673
Сега видях какво имам с пуловера - един лист с баркод, на който не пише нищо на български, освен името ми и един лист с фактура - таблица с артикула и цената.
А в другата поръчка с долнището на анцуг има лист за попълване при връщане - даже има номера с изброени причини за връщането (но на листа си пише, че е за анцуга). Не знам защо в две поръчки, направени по едно и също време, са изпратили различно изглеждащи документи. Дано това, което имам да е достатъчно, за да върна пуловера.

# 674
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … 0/5123017/1657000
Днес получих и този , разкош е, но също е леко умален.

Общи условия

Активация на акаунт