Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам проблем с въвеждането на банкова сметка, не се получава и това е!Преди обновяването си я имах в профила и не беше необходимо да се въвежда всеки път при връщане,направо сайта им е ужас!
Запомни го или си го запиши някъде и го въведи ръчно, с копиране не става.
Сайтът не възприема и моя айбан, защото има и букви в края си. Дава ми, че е неправилно въведен. Явно са го направили след началните букви да приема само цифри. Ще трябва да дам сметката на дъщеря ми, нейният номер поне е само цифри, както им харесва.

# 646
  • на морето
Аз върнах преди 10 дена неща от две поръчки. Едната беше платена с карта и много бързо ми възстановиха парите, но от другата, която е платена с наложен платеж, все още ги няма. Аз въведох айбана, който също има букви и уж ми го прие, но пари няма още. Не мога да видя дали всъщност съм го въвела, никъде не го виждам. Звънях, дадох номер на товарителницата и чакам, но все още няма развитие. Вие виждате ли си банковата сметка, след като сте направили заявката за връщане.
Аз виждам само това

# 647
Изплащане в очакване?
На мен на едната върната ми пише завършен, а на вчерашната очакващ продукт.
А вчера имах отговор от съпорта, че се прави проверка и ще ме информират, когато имам превод.🙄
Вече наистина няма да пазарувам, докато не ми върнат парите от двете поръчки.

# 648
Да, това неведение какво и кога ще стане с парите демотивира, а често и пристигналите артикули разочароват с вида си. Искам едно горнище с качулка , но не искам други неща за допълване до 65лв.-предвид неуредиците по връщането, не.

# 649
  • София
Да не говорим, че напр. спалните комплекти вече не са на някаква неустоима цена. Детските якета - също, поне тези за момче.
Ех, защо не се появи пак онзи бъг за -25% на всичко Stuck Out Tongue

# 650
И аз трябва да връщам - беше с нп и се притеснявам дали ще ми възстановят парите. Изпратили са ми дефектен пуловер - зашит накриво (или неравно, не съм сигурна кое от двете) и дупка от недозашито под мишницата. Има ли значение, че е с дефект - трябва ли да го посочвам някъде, да им пиша?

Последна редакция: чт, 14 окт 2021, 13:03 от pppqqq

# 651
  • БГ
Сега проверих, че и моята сума "Сума, която чака да бъде възстановена" от 19.09.. излагат се якото

# 652
Одеве пак ми звъня един да се обяснява, видял, че вчера съм ги търсила. Казах му, че от месец ги чакам парите и че един път ми викат, че ще ми пратят ваучер, друг път да си дам айбана и пак няма нищо. Вика до седмица или две сигурно щяло да има превод. Викам и предния път така казахте. Имали ми вече всичко, правели проверка, трябвало на много хора да връщат, затова се бавели и да чакам. Викам му дано до края на месеца да има нещо, иначе пак ще им звъня и затворих. Ужас.😆

# 653
Хм, аз ще ги чакам в срока, който са посочили и пиша на КЗП. Знам, че и там са бавни, но това при тях е нормалната практика.

# 654
  • Пловдив
На мен сравнително бързо ми върнаха парите. Не съм въвеждала нищо в профила. Върнах само с тяхната фактура. След това получих мейл да си пратя данните, върнах им ги в отговор на този мейл и това беше.

# 655
  • София
Днес звънях да питам дали все още имат проблем с моя айбан и г-жата беше изненадана, при нея имало информация, че преводът е направен, но се бавел, защото е международен. Това им е дежурното извинение. Продиктувах друга сметка, каквато сайтът прие, слава Богу, сега да видим.

# 656
И аз често се въздържам от поръчка точно заради неточностите около връщането, жалко.

# 657
А след като връщането е безплатно, като отида в Спиди с пуловера, аз трябва ли да дам пари и да чакам да ми ги възсановят заедно с другите, или давам само пратката?

# 658
  • Бургас
Само пратката, нищо не се плаща.

# 659
  • Пловдив
Мария, видя ли чаршафите?

Общи условия

Активация на акаунт