"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 376
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм ходила, но не скоро. Не знам дали си струва. Хората с които ходихме бяха във възторг, вторият път една приятелка също, а аз не си харесах нищо. Но аз съм скептична към аутлети. Тези които към посещавала бяха пълни с дизайнерски боклуци. Даже и много известният аутлет във Флоренция.

# 316
Позитив бъди здрава!
Сега заради короната може и да си струва след толкова време затворени.
Аз гледах едни сандали и естествено нямаше моят номер и попитах ще получават ли пак и продавачката възмутено ми каза "то е вече юни, ние ще получаваме есенната колекция вече". Кога пък успяха да продадат лятната.

# 317
  • Primum non nocere !
Да тръгна да пътувам за аутлет  200 км и певече и да приготвя голямата кощница?. Не.
Зная по нашия ,който е на 25 км..Не винаги можеш да попаднеш , когато зареждат стоката и има твоя номер.
Завъртам се там, по-скоро да поразгледам и да хапнем. И когато има разпродажби.
Преди да затворят, бяхме с щерката на разходка  и й купих дънки 2 на цената на 1, за мен няколко тениски на Гес по 10 евро парчето..и едно флийсяке на Джак за 30 евро..
Ще  взема да мина другата седмица..сега започват разпродажбите..

# 318
  • Пловдив
В нашия град е май един от най-големите  аутлети в Германия. Ако се сетя да отида два пъти в годината, пак добре. Много важно, че някаква рокля от 700 евро са я намалили на 400, цените пак са безумни. Да не говорим, че и  всичко е демоде. През годините сме купували единствено спортни стоки и обувки. В някои дни има драстични намаления и разни допълнителни талони раздават на входа, но е страшна блъсканица. На паркинга е пълно с туристически автобуси, карат японци и китайци директно от Мюнхен.

# 319
Bella, в сряда ходихме до Страсбург. Никъде не ни искаха тестове, никъде не са ни проверявали. Ние за всеки случай си бяхме направили по един тест предната вечер, но не ни потрябва.

Къллежите ги борим с постоянно преглеждане след разходка, мажем се с Аутан или чаени масло. Честито обикаляме по горите и ако се случи да се забие някой, го вадим сами и се наблюдаваме.

# 320
  • Primum non nocere !
Гейм, може ли линк къв вашия ?
Нашият ми харесва, защото е проектиран като град..за фулмово студио. Последното е моя асоцияция.
Широки парадни улици, пейки, ресторанти. Дори и да има блъсканица и паркингът да е фул, не се  забелязва.
Не му правя реклама с този линк..Споделям просто. И пак ...не винаги човек има добри попадения..
https://www.tripadvisor.de/Attraction_Review-g4055394-d3371282-R … _Brandenburg.html
Пуснах този линк, защото има повече снимки.

# 321
  • У дома
Шехи, имам си вече фурна и плот от сегашното жилище и са ми на 1 година, не ми се сменят.
За абсорбатора - кухнята е без врата и колкото и да не върши работа все ще има някаква полза от него. Ще търсим някакво решение за плъзгаща врата.
Май ще стисна очите и ще взема някакъв по евтин вариант.
Нямаме търпение вече, малко остана.

# 322
ДжейДжей, ако живеете на разстояние над 30 км сте били в нарушение. Не знам дали и какви санкции има.
https://www.adac.de/news/frankreich-urlaub-corona/

Кърлежи след разходка в гората - ок, очаквам, пощим се. Но вкъщи ми идва в повече. Sad Лятото живеем буквално навън… Правих експеримент с един кърлеж вчера преди да му прекратя живота. Никакви спрейове, мазила, етерични не го спряха!

# 323
  • Пловдив
Шехи, заповядай:
[ url ] https://www.tbvsc.com/ingolstadt-village/de [ url ]

Някой би ли могъл да ми обясни защо ми остават счупените скоби от двете страни на линка. Понякога остават, понякога-не.Thinking

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 16:40 от The Game

# 324
Bleu, от информацията, която имах, ако пътуването е за по-малко от 24 часа, отпада изискването за PCR тест и декларация. Говоря специално за района, където бяхме. Пък, ако някой ми цъфне на вратата и ме глоби, ще го преживея някак си. След толкова време затворени, с ограничения и обикаляне по горите, имахме крещяща нужда от един по - различен ден - с много слънце и хубава храна. 🙂 А за кърлежите - много неприятно. Една приятелка наскоро ми се оплакваше от същото, само да излезнат децата ѝ на двора и ги налазва някой кърлеж. При нас, да чукна на дърво, не се е случвало, макар да сме последна къща и от нас започват полетата.

# 325
  • в сърцето на един мъж...
Шехи, заповядай:
[ url ] https://www.tbvsc.com/ingolstadt-village/de [ url ]

Някой би ли могъл да ми обясни защо ми остават счупените скоби от двете страни на линка. Понякога остават, понякога-не.Thinking

Ако искаш да дадеш линк, след л-то трябва да има =, ако държиш да изпишеш името, трябва да е по този начин, ако искаш да е само линка, няма нужда от урл

ingolstadt-village

# 326
  • Primum non nocere !
Гейм, Благодаря!

# 327
Гейм, може ли линк къв вашия ?
Нашият ми харесва, защото е проектиран като град..за фулмово студио.

И аз заради това мисля да се разходя до там. Флорентинският е същият.

Шехи, аз само чакам някой да свирне и не на 200, а на 600 км хуквам без никаква кауза. И се влошавам с годините. Ей сега съвсем сериозно си поговорихме с мъжа ми да се преместим в Калифорния. Много се застояхме.  😆

# 328
  • Primum non nocere !
Софт, решите ли да дойдете към нас, винаги съм насреща. Обичам гости!
Мен Америката не ме влече...Всеки си има приоритети..
Но и на мен, вече тук започна да ми писва...
Чакам само детето ..на кой континент ще учи  и установи...
Аз съм мобилна...

# 329
То и ние детето чакаме, но то ни успокои, че никога няма да ни напусне. 😂
За гости винаги готови, за посрещане също. 🥳 Сериозно трябва да си организираме някакви срещи.

Общи условия

Активация на акаунт