"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 455
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • Primum non nocere !
Cvetiss, една  мама работи в този бранш, в авиокомпания, но не се сещам името й.
Сигурно ще ти отговори...
Не съм клиент на Zalando Lounge.
Софт, Панда , благодаря за рязясненията..заинтригувахте ме.
Ще го последна..
Аз  от Otto  преди време си поръчах съдомиялна, с една трета от цената намалена, а нова технология...но не бях готова с кухнята и не ми пречеше дългото чакане..
Следях пратката  всяка седмица  и си казвах...корабът от Тасмания пътува..Ще акостира някога.
Шест седмици..чаках, но си струваше.

# 466
Cvetiss, една  мама работи в този бранш, в авиокомпания, но не се сещам името й.
Сигурно ще ти отговори...
Не съм клиент на Zalando Lounge.
Софт, Панда , благодаря за рязясненията..заинтригувахте ме.
Ще го последна..
Аз  от Otto  преди време си поръчах съдомиялна, с една трета от цената намалена, а нова технология...но не бях готова с кухнята и не ми пречеше дългото чакане..
Следях пратката  всяка седмица  и си казвах...корабът от Тасмания пътува..Ще акостира някога.
Шест седмици..чаках, но си струваше.
Дано отговори,че пътуваме другата седмица.

# 467
Благодаря на всички за идеите. Purple Heart Моите наблюдения са, че дететео обича да се занимава с бастелн, така че май ще е ваучер в тая посока. Искаше ми се да е подарък, не ваучер, защото децата се радват на подаръци. Ще говоря и с майката, тя със сигурност ще ми подшушне нещо.

Мьос, ние бяхме в неделя в подобен парк. Прелест е! Но наистина, побързайте, защото земята вече беше посипана с опадали цветчета от рододендроните.

# 468
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Pipi, в някоя от предните теми нали се коментираха едни комплекти с resin или нещо подобно.
Щом обича бастелн, ще й хареса.
Мьос да каже как се казва, запомних, че дъщеря й се занимава с тези комплекти.

# 469
Епоксидна смола - Epoxidharz е Ася. Но не е за 8-годишно изобщо. Иначе има комплекти всякакви в Амазон, правят се интересни неща. Щерката много се забавлява.

# 470
Здравейте момичета, имам важно питане. Ще пътуваме с  Wizz air от Германия до България и мислим да си вземем количката (сгъваема е) , защото сама с дете и то без количка ще е кошмар (дъщеря ми е на 2г и 2м). Някой знае ли дали количката се чикира като платен долен багаж или може да не се заплаща, защото когато детето беше под 2 г не съм плащала. В сайта пише,че може докогато е нужна количката на детето, но не знам в нашият случай, дали я смятат за такава.

Декември 2019 последно пътувах, но само че с Ryanair, София- Хамбург. Тогава дъщеря ми беше на 2 години и 3 месеца. Количката  влиза в цената т.е. за всяко дете може да се вземе безплатно количка.
 Мисля че и Wizz имат същата политика с количките.

# 471
Здравейте момичета, имам важно питане. Ще пътуваме с  Wizz air от Германия до България и мислим да си вземем количката (сгъваема е) , защото сама с дете и то без количка ще е кошмар (дъщеря ми е на 2г и 2м). Някой знае ли дали количката се чикира като платен долен багаж или може да не се заплаща, защото когато детето беше под 2 г не съм плащала. В сайта пише,че може докогато е нужна количката на детето, но не знам в нашият случай, дали я смятат за такава.

Декември 2019 последно пътувах, но само че с Ryanair, София- Хамбург. Тогава дъщеря ми беше на 2 години и 3 месеца. Количката  влиза в цената т.е. за всяко дете може да се вземе безплатно количка.
 Мисля че и Wizz имат същата политика с количките.
Благодаря Ви! 😊

# 472
Мисля, че единственото, за което гледат Уиз възрастта на детето е дали има платено място или не ( над 2 години е задължително, не може в скута на родителя), за количката не би трябвало да искат такса. Това от погледа на бивш наземен персонал, но опита ми с нискотарифни и регулации беше само TuiFly.

# 473
Pipi, има много хубави комплекти за отливане на гипсови фигурки, за плетене на гривнички, Mahlen nach Zahlen. Но най-добре питай родителите.

# 474
Може ли някой да ми препоръча читави сайтове с упражнения по английски и френски, но да са от тези, които накрая проверяват дали вярно си написал, че аз и на двата езика не мога да помагам.

# 475
Duolingo и Babbel, но са приложения. Първото има безплатен вариант.
Всъщност просто изписване в полето на браузър води до правилното писане на думата. После се пишат на ръка по много пъти, защото в английския освен учене наизуст, друг начин няма. Във френския поне като научиш правилата и буквосъчетанията може добре да се оправиш с писането. С английския не можеш.

# 476
Аз нямах предвид проверка на правописа на думите, а проверка на граматиката.

# 477
Е как проверка на граматика в сайт, особено за английски? Във френския ще провери спрежението на глаголите, члена и толкова.

# 478
  • Берлин
Благодаря ви за пожеланията, да ви се връща стократно 🍹
Снощи беше супер-семейството, приятели и специална изненада - най-добрата ми приятелка от детството до днес /служебно е тук, поне официално/. Получих много обич и внимание, е...и доста подаръци 🎉
Ама днес...втора игла и същата мъка като първия път. С екстра- потене, температура и много силна болка. Сега се чудя утре мога ли да пия (ще излизаме по женски). То е ясно, че мога, ама след ваксината 🙈

# 479
Папурче,пийвай и се забавлявай! Хубавите емоции правят имунитет,не ваксините! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт