"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 393
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Момент, Шехи. Софт е споделяла през изминалите месеци, че иска да напусне. Надали ако ѝ увеличат заплатата, ще остане с години там. Мои прогнози са това - тя сама си знае нещата.

Ние тук я надъхваме и толкоз. Нито ѝ плащаме сметките, нито ѝ поемаме почивките. Hug

# 661
Да, съвсем легално искам да го освободя. bella_ciao, мерси за подсещането. Съвсем забравих за короната вече. Laughing Ще проверя как стоят нещата.

# 662
Извинявам се, ако съм прозвучала, че стимулирам Soft Click към напускане. Останала съм с впечатление, че тя самата има такива мисли, както PapaPanda отбеляза. Искаше ми се да й помогна ...
Другото е, че да се вземе решение за напускане може да е също толкова смело и трудно, както и да се поиска промяна в договорните отношения. Дори, в моят случай беше доста по- дръзко и смело, отколкото да бях останала с разговор за промяна в заплата и "статут".
Всеки случай е индивидуален, човек сам си знае своето положение, своите силни и слаби страни, а също и реалните и потенциални възможности на работното място, в което се чувства пред дилема.
Аз ясно си дадох сметка, че работодателят няма да може да изпълни желанията ми, защото схемата му за мен беше изчерпана.

Blеu, сигурна съм, че твоите коктейли са по вкуса ми Blush

.

# 663
Именно. Този хоум офис дюшеш им дойде. Хвърлят ти тонове задачи и когато и както искаш ги свършвай.
Ще реша утре. Четири точки съм си приготвила с лек толеранс за отстъпване и ще държа на тях. Като не стане, здраве да е. Не съм омъжена за работата си.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 23:02 от Анонимен

# 664
  • Primum non nocere !
Момент, Шехи. Софт е споделяла през изминалите месеци, че иска да напусне. Надали ако ѝ увеличат заплатата, ще остане с години там. Мои прогнози са това - тя сама си знае нещата.

Ние тук я надъхваме и толкоз. Нито ѝ плащаме сметките, нито ѝ поемаме почивките. Hug

Първия ми Бан, беше че надъхвам една мама да се бори, ....., я тя беше решила друго! Имаше много претенции ..
 Пради много години беше.. И същата реакция...всички скочиха да я защитават..
Какво се случи с нея не зная..мога и да попитам. но не ми иска.

# 665
Аз не мога да ги гледам и с огромно удоволствие бих спряла да ги гледам. Обаче толкова нещо направих, че не искам на тях да им е лесно, а с кюндигунг ще ги отърва от обезщетение и от още един болнав служител. Ще съжаляват, ще цъкат, но какво толкова. Искам да си извоювам за каквото съм се борила, а и да спрат да ме правят на маймуна, само защото съм българка. Защото в крайна сметка е така. Чувам много работи. Като не стане, ще видят няколко месеца кон боб яде ли.

Много ви занимавах с мен. Сега наздраве! Аз съм на бяло вино с много лед и се крия на терасата, че мъжът ми не пие алкохол вече и само дето тревояден не е станал. Вдига високо кръвно от две-три седмици насам и днес осъзнахме, че се случва откакто се ваксинирахме. Не знам има ли връзка, но четох, че напоследък има такива подозрения.  Утре има термин за ЕКГ и други изследвания. Няма изписани хапчета и като вдигне високи стойности не знам какво да правя . Никога не се беше с случвало, а сега е постоянно високо.

# 666
Soft Click сила и мъдрост ти желая! Успех!  Hug  Hands Pray Мисля те.
За високото кръвно и подозренията във ваксината... дали да не попиташ и в темата за ваксините?
Аз също не знам какво се прави когато се вдигне кръвно.

# 667
Тъпча го с канела и кайен пипер. Прочетено от интернет, никаква полза. И чесън на всичко. 🤭

# 668
Тъпча го с канела и кайен пипер. Прочетено от интернет, никаква полза. И чесън на всичко. 🤭
Преглед при кардиолог. Намаляване на стреса, почти никаква сол,  масажи, релакс и следене на кръвното за 1-2 седмици. Записване стойностите на кръвното (мери се поне 3 пъти на ден) и с това се отива при кардиолога.

# 669
Soft Click много сериозна ми се вижда тази работа с мъжа ти. Според мен вижте какво е положението там колкото може по-качествено и ако не ви хареса нещо идете за друго мнение. Успех желая. За народните илачи не знам дали съм права, но помня нещо като в жегите краката в леген ледена вода с оцет. Като цяло съм чела оцета да смъква кръвно като компреси, вана и пр. Но си прочети че не съм сигурна . Не съм тествала.

# 670
Преглед при кардиолог. Намаляване на стреса, почти никаква сол,  масажи, релакс и следене на кръвното за 1-2 седмици. Записване стойностите на кръвното (мери се поне 3 пъти на ден) и с това се отива при кардиолога.
Контесо, към Немско ли поемате?

# 671
  • Germany
Софт, успех днес на разговора! Какви стойности е кръвното на мъжа ти? Някакви проблеми с бъбреците да усеща? Ако долната граница е 90 и нагоре постоянно, аз бих го натирила на лекар веднага.

# 672
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Докато сме на тази тема: баща ми има проблеми с кръвното. Вдига го рязко, не усеща симптоми, но му става лошо. Лекарствата не му действат както трябва, сменят ги постоянно. Ту е много високо, ту много ниско.
Той е доста слаб, не яде месо, не пие (понякога чаша бира), яде много чесън, движи се много.
Ходи на всякакви лекари, типичен хипохондър и съответно му предписват нещо и чао.
Какви са симптомите за проблеми с бъбреците и високо кръвно?

# 673
  • Germany
Ася, знам, че при проблеми с бъбреците може да се дига кръвно и затова го вметнах. Какви точно са симптомите нямам идея, би трябвало личният му лекар да знае какви изследвания да му пусне. Иначе лекарствата за кръвно рядко се "улучват" от 1вият път. Да си намери читав кардиолог и предполагам ще ги наместят за няколко месеца.

# 674
Ася направете едно измерване за 24 часа. Ако е хипохондър и има страх може да вдига при самото измерване . Може затова д ане му действат хапчета, защото не са правилни. Човек никога не знае. Ако искате проверете и тази хипотеза.
Също познавах един такъв възрастен човек висок, слаб, движещ се и непрестанно преглеждащ се. Вижте ако прецените за висок холестерол, проверете вените. 

Общи условия

Активация на акаунт