"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Седя си на терасата и си пия моят коктейл- бира с фреш от моркови и ябълки, с парченца праскови🙂
Наздраве! Beers
Тези дни при нас е горещо, в четвъртък ще е над 30 ° С, така че коктейлите не ми мърдат.
На всичкото отгоре подовото отопление изведнъж се развали и вместо да охлажда, нагрява и вкъщи е сауна.Laughing

Soft Click, а с мейл не става ли ? Много ти съчувствам! " 5 в 1"... Колко ми е познато! Като по калъп.
Когато взех окончателното решение да напусна,  също мислех в началото да се видим с шефа, като хора/ колеги.....но размислих.  Ясно ми беше, че разговорът ще ми дойде тегав....и едва ли ще успея да запазя нужното хладнокръвие, разумност, сдържаност; да говоря по същество, без да се отклонявам в забиващи подробности и изяснявания....
Добре, че не отидох, а пратих добре формулиран по същество, лаконичен и кратък, любезен, но категоричен мейл. Озаглавих го "time to say goodbyе" . Резултатът беше много успешен. Шок за него. И огрооомно желание да ме види...

# 646
  • Primum non nocere !
Папурче, да си капнем тогава с тоник, предлагам!
Испански джин съм купила.. Още такова чудо не познавам!?
Наздраве! Катерице и на теб!
Еееее ти ме разби! Бира с моркови! Да де...въпрос на вкус!
И  на Драскачите също Наздраве!

Софт, много си ми симпатична, но с джин няма да се разберем!
По-добре така, всеки  да си знае питието и да  няма конкуренция.
Отивам да си  направя Куба Либре.

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 18:48 от Шехи

# 647
Направих си и аз коктейла, розов джин със 7 Up. Ами супер е. Като захладнее ще направим една една обиколка на нашето езеро.

# 648
Papa Panda, жив ли си? Идат 35 градуса и кусур. 😱 Това вече и аз не го трая.

# 649
Ох, на ръба съм. Скоро ще ви питам кои хапове отиват с 1 бутилка вино и да легна у ваната.

Ама ми пълните душата с тези наздравици. Joy

Ще се купува климатик, Софт. Туй лято няма да издържа без. Гледам ги за 80кв... После токът ще го плащам с креватни умения. Joy

# 650
  • Germany
Капсули от Passionsblume ми изписа док, стават и с алкохол 😉 Обаче сега гледам, че са ми свършили… така че Софт, ако искаш да дойда с теб при шефа ти, че съм на път да избухна.
Наздраве на всички, добре върви темата. Аз такива бъркани неща не пия. Консерва съм. Само вина, уиски и бира. Преди 100 год., когато бях млада с водка се опивахме по дискотеките, но сега май не ми е много приятна.

# 651
На мен водката само на шотове ми харесва - дори и да са 5 един след друг. Joy

Давайте идеи за климатик до (ама около, не за 30 Grinning) 80кв - знам че имате, иначе няма ми се правите тук, че много обичате лятото и как искате да е жега. Laughing

# 652
Капсули от Passionsblume ми изписа док, стават и с алкохол 😉 Обаче сега гледам, че са ми свършили… така че Софт, ако искаш да дойда с теб при шефа ти, че съм на път да избухна....

Леле ако му отидем всичките без да сме си пийнали пасионблумето и бирата с морковите ... и ако вземем ПапаПанда с нас ...

# 653
Хич няма нужда от групички. На мястото на Софт утре рано сутринта му нося предизвестие за напускане, а след това директно при ЛЛ - да ми даде болничен за 3 седмици, като за начало. Според зависи колко време е предизвестието. Като минат - още 2-3 и готово. Пък той да си живее живота, човека. Да си гледа бизнеса както може.

# 654
Аз не смея да си кажа какво пия, че няма да искате да си играете с мене. Sob

Колкото повече одъртявам, толкова повече ми харесва жегата. Искам да живея на жега до морето... и наблизо да има висока планина. Моето Passionsblume е хубавото физическо натоварване, задължително сред природата.

Изкушавам се да се пробвам да освободя детето от училище за една седмица. Половинката ще ходи на един курс и много искам да идем с него. Някой правил ли го е?

# 655
  • Germany
Синьо, искаш да го освободиш официално или? Официално съм искала разрешение за 2 дни след ваканция. Писах писмо до директора с причините и ни разрешиха.

# 656
Blеu тъй като продължиха ИП и с това няма задължение за презенунтеррихт може да мелднеш детето да учи дистанционно. Ако съм права в информацията и разсъжденията. Ако искаш го тествай и докладвай. И аз имам един случай в който мога да го ползвам това ИП по предназначение.

# 657
  • Germany
Всъщност Papa e прав. И аз много мразя да се карам с хората, пълна загуба на време ми се струва. По-скоро елегантно, като Катеричката бих постъпила. Но Софт си знае работата, ще стискаме палци за добър развой на нещата 🤞

Синьо, опитай с освобождаването. На детето едното приятелче, в грундшулето няколко пъти го освобождаваха, за да пътуват до Лондон. Единият път майката беше по работа, но и за ваканция (малко по-рано от редовната) са го правили. Ако е разбрана директорката, защо не.
Ударих му аз един фитнес и сега са по-добре нещата. Но ще трябва  да презаредя и Passionsblume- то 😎

# 658
  • Primum non nocere !
Момент Моля!
 Тук не става въпрос Софт да си хвърли утре  молбата за напускане шармантно или не. Това е най-лесното..
Тва  са сериозни неща бе Хора...!
Софт си знае нещата и ще бъде защитена от закони и договори ,  но нека да опита...
Ако си мечтаеш да ти повишат заплата, но никога не попиташ и изпратиш молба за напускане по мейл, какъв шанс си даваш!?

# 659
Ако ще е за удвояване на заплатата според мен трябва да поиска опеторяване ...
Аз на нейно място не бих искала ниаккво удвояване на заплатата , а нови 4 колеги подчинени и да делегирам. Времето също е пари.

Общи условия

Активация на акаунт