"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 315
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • Germany
Нищо не разбирам аз от момчешки пубертет, затова и се впечатлявам сигурно. Имам брат, но той е доста по-голям от мен.
Мале Джей, 20 см 😳
Навън е лудница. Толкова народ не съм виждала не знам откога. Това заведения, сладоледи, магазини, дюнери, всичко е пълно. Няма да се пие кафе, всичко живо смучи бира.

# 181
Големият ми син и той така за една година дръпна 20 см и се бях видяла в чудо за дрехи и обувки.
Сега се борим с малкия за всеки сантиметър. Но и той от половин година от половин година е яко в джаза - мазна коса, миришещи крака и подмишници, гласът му мутира вече сериозно, рязка смяна на настроението, една идея повече агресия. Ендокриноложката, която го следи, каза, че е нормално на 12 вече да е в пубертета.
В Заарланд децата са заедно на училище, 2.пъти в седмицата ще ги тестват. Магазини работят само с термин ви тест - от веригите като H&M, C&A и тн.
Поне времето се оправи и ми се развесели душата.
Освен това разбрах, че отпускат и Neustarthilfe от правителството и подадохме заявление, което вече е одобрено. Сега чакаме парите. Я

# 182
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Подозирам, че ще има вкъщи драми с пъпките. Моят както и налита на захар 😱
Той не позволява една лепенка да му сложа, пъпка абсурд да позволи да махна.
Аз влезнах късно в пубертета. Ама като го гледам сега, той е в предпубертет...🙈

При нас е голяма жега!!!

Я кажете вярно ли в Байерн само фпп2 маски са позволени?

# 183
Вярно ами. Аз писах тук, че ме върнаха от магазин в Мюнхен, защото бях с  медицинска маска.

# 184
PeaPeak,  в чудо съм се видяла - постоянно се сменят номера на обувки и размер на дрехи. И мустака взе да бръсне, и веждите му чисти сестра му, че е тъмничък и има доста косми. Relaxed

Веч, тази борба за всеки сантиметър я водим и ние с малката . Скоро бяхме на У10 и за първи път щерката влезна в 3те% от долата граница. Досега винаги вървеше под кривата за разтеж. Ама колкото толкова. Тя на моменти много се дразни, че хората често я подценяват, защото я мислят за по-малка.

# 185
ДжейДжей, вие не я ли изследвахте при ендокринолог?
Него ги следиха година и половина, после тестове  тогава се потвърди, че има нужда от хормон.

# 186
В Кьолн от вчера е без тестове по магазините. Термини може и да искат някои, защото има ограничение по един човек на 20 кв.м.

Някои магазини все още искат тест. Bitte beachte, dass du nur mit Nachweis eines negativen Corona-Tests (PoC-Antigen-Schnelltest oder PCR-Test) in diesem Store shoppen kannst . От сайтът на един магазин.

Според мен вървят назад с разпоредбите, мързи ги да си оправят сайтовете и се надяват хората ей така да се появят на място и да влезнат (както правят 99%, де). Ама аз обичам да чета преди да правя каквото и да е, да съм подготвен.

# 187
Абе не знам вече за какво да чета. В събота исках да вляза в Каухоф в Кьолн, охраната ми вика тест и термин да покажа. В съседната врата правеха тестове, направих си, направих и онлайн термин за Каухоф за след един час. Обаче много горещо беше и реших да се направя, че не познавам часовника. Отидох пак до охраната, показах му телефона и хартията с теста, въобще не ги погледна, само със задоволство ми каза, че от понеделник вече няма такива работи. 😆 Ама наистина нищо не погледна и направо ме пусна.
Да не говорим, че сутринта си правихме тестове на друго място, обаче аз моят го загубих. Вчера го намерих в багажника на колата. Скоро с жълти книжки ще се разхождаме.

# 188
  • Germany
Отдавна в Байерн са позволени само ффп2 маски. Даже не помня, кога последно носихме обикновени медицински...сигурно миналата година ще е било. Детето ходи с медицинска на училище, но каза, че повечето му съученици са с ффп2, въпреки че под 15 г. мисля че не е нужно.

# 189
Той няма как да каже от понеделник, щото трябва да имаме 7-8 дни под 50. Тези 7 дни стават утре. От понеделник бяхме 7 дни под 100, тогава отвориха повечето неща. Joy

Въобще, охранители не слушай. Чистачките знаят повече и по-добре.

# 190
Подозирам, че ще има вкъщи драми с пъпките. Моят както и налита на захар 😱
Той не позволява една лепенка да му сложа, пъпка абсурд да позволи да махна.
Аз влезнах късно в пубертета. Ама като го гледам сега, той е в предпубертет...🙈

Няма да се боря с нищо. Дъщеря ми си ходи с пъпките, не й пука. Има измиващ специален крем и лосион. Заяви, че ще си яде сладко и толкова. При нея е на приливи и отливи. Веднъж има, после се изчистват сами. Синът, както реши. Достатъчно се боря с ученето му, важно е да спазва другите хигиенни навици - да е чист и спретнат.

# 191
Било обаче заради Пфингстен уж с ниските числа така че може пак да върнат тестовете. Дано не де.
Днес питах на две места с кои фирми работят нали искали в Бг от определени фирми тестове и не работят с такава от списъка..ако още го има това условие къде да обикалям да разпитвам.

# 192
Софт, ми те импфпасовете са си точно жълти книжки.
Термини, тестове... трагикомедия.

Рейна, суровите данни показват чувствително намаляване на числата, не вярвай на конспирации и слухове.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 21:48 от Mößbauer-Effekt

# 193
Той няма как да каже от понеделник, щото трябва да имаме 7-8 дни под 50. Тези 7 дни стават утре.

Пет дни трябват. 🤭 Според това дали 7 дневният индекс е 5 дни поред  50-100, 35-50 или под 35 се прилагат групи мерки от щуфе 1 до 3. Ако почне да се вдига, на третия се връщаме една щуфе назад. Това е великата Бундеснотбремзе.

Вече пиша и говоря като идиот и лошото е, че на цялата ситуация го намирам за маловажно.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 22:14 от Анонимен

# 194
Той няма как да каже от понеделник, щото трябва да имаме 7-8 дни под 50. Тези 7 дни стават утре.

Пет дни трябват. 🤭

Пет работни, демек +2 уикенд. Поне аз тъй знам - може и да греша (рядко се случва, да не кажа никога)

Общи условия

Активация на акаунт