"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 321
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Тая седмица обикаляме из околни градчета. В ресторантите искат тестове, в някои музеи също, в други - не. В магазини почти не влизаме,  но където сме влезли е без тестове. В Баден-Вю това.
Тестовете по уличните центрове са абсолютно проформа. Бъркат в началото на носа, пробата е никаква.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 13:37 от Mößbauer-Effekt

# 166
Добре де Папа, толкова ли е топло при вас. При нас е слънчевко, но доста ветровито. Аз съм с тениска и сако и ми е добре, дума не може да става за жега 🤨 Не че в неделя близкия басейн не беше пълен,  но аз тези хора отдавна ги подозирам, че не са добре.

27-28... и пече, пече...

# 167
  • Немция
Аз се ошашавих с тоя боклук! Само контейнири от снощи ми се привиждат.
....И съм шокирана ,че кофата за био е наедно с рест... при някои..
Ми не е редно според мен....
Аз в био мятам всичко растително, което не е претърпяло химична или термична обработка..
Сега разбрах ,че и падовете от кафето мога да ги хвърлям там...
Егати...... Open Mouth
Шехи, явно хората мятат каквото им падне в био боклука и може и затова биото при нас е само градински остатъци.

При нас е 25 градуса в момента, следобедът момчетата ще пъшкат от жега на директно слънце на тенис - кортовете. Няма угодия! Joy

Пеа Пинк, значи твоят син и моят големият са на една възраст, той също до 2 месеца става на 12. При него не виждам телесни признаци на пубертет, върви по-назад с физическото развитие, дребен е(а ние сме високи). Предчувствам, че ще е къснозрейка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168

При нас е 25 градуса в момента, следобедът момчетата ще пъшкат от жега на директно слънце на тенис - кортовете. Няма угодия! Joy

Пък моят син и 30 градуса да стане утре, ще тича към футбола. Толкова му е мерак. Дават го при нас до 27 градуса.
Вашите момчета с почти 1 година по-големи от моя. Той другия месец става на 11 г., нищо че сега е 5 клас.

# 169
  • Немция
Дени, моят голям Бибитко е 6 клас, а е още на 11. През лятото става на 12.

# 170
  • Germany
Бибит, не знам защо и аз си мислех, че 12 са рано за пубертет, особено за момче🙄 Усещам го, че косата му по-бързо се омазнява, не е така по “бебешки” чистичка дълго време. Сега и тези пъпчици забелязах.  С две огромни черни точки на носа му  се боря от седмица, победих ги накрая. Явно него по-рано го е треснал хормона... Иначе  ми се кара, че съм много разсеяна, той бил много концентриран 😆

# 171
  • Немция
Пинк, не е рано. Момичетата започват пубертета средно след 10тата година. Момчетата средно 2 години по-късно.

# 172
Някой от живеещите в Заксен би ли споделил как е там с корона мерките? Че сме замислили едно пътуване за идните оочивни дни. Попрочетох в нета това онова, но ми се иска и малко информация от местни.

# 173
мама-ени за сега наредбата в бг е доколкото знам е до края на юни, както в де, Боцко е много послушно момче и бг получава еврокинти ...
въпроса е дали ще го удължат, но не вярвам.
следя ги тези и ще пиша ако разбера нещо друго

# 174
PeaPink ех, че мило го описа за косичката!!!
При моят син е същото положение. Започна лека полека с някоя и друга черна точка, потене...омазняване на косата, извивки в гласа.
Победих и аз първите две три черни точки....той героично търпеше....Но след това настана голяма инванзия...акне, черни точки, възпаления...устройството, което бяхме взели отпадна като опция, маже се с крем и се мие със специален сапун. Мие си и косата по- често....За две години коренно се промени.
Гласът му е вече басов. А още няма навършени 15. 🙂

# 175
  • Германия
Завиждам на всички, на които им е жега. Тук уж слънце,  ама хладно.
Не попречи да се почерпим с по един сладолед с малкия тийн по случай 1-ви юни.

# 176
И ние вкъщи сме с пет кофи 🙃
А когато съм в бг ми е супер странно вече ,как всичко се събира в една торбичка/кофа и на казана._

# 177
Да,и на мен ми е странно в България,тръгвам по навик да разделям и виждам,че имаме само една кофа! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
. За сега в магазините искат термини и тестове, като може и да е променено от днес или от утре... нямам нерви да гледам. Ще чакам в тагесшау да напишат. Joy

В Кьолн от вчера е без тестове по магазините. Термини може и да искат някои, защото има ограничение по един човек на 20 кв.м.

# 179
Нормално е 12 годишни момчета да навлизат в пубертета. Синът ми скоро става на 13 и за около половин година се промени много - порасна с около 20 см, гласът му започна да мутира, мирише на пот като се изпоти.
Ние днес направихме много хубав преход в гората, сега отмаряме малко, че като захладнее ни чака доста работа в градината.

Общи условия

Активация на акаунт