"Нека да е лято, само да е лято..." в НЕМСКАТА тема / 218

• 22 463
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Soft, не исках да те плаша, макар така да излезна. Просто, това че не си отишла веднага в спешното, не означава, че затова сега имаш проблеми.

Папурче, и без ваксина може да се пътува.
Според мен скоро ще разпуснат доста, на хората и на бизнеса им писна.
На нас никой не ни иска тестове в Байерн. Ние си направихме като тръгнахме, ми никой не пожела да ги погледне.

# 421
Вчера получихме писмо,че децата ще ходят нормално на училище(а не на смени) при инциденц от 0 до 100,а не както до сега от 0до 50 на 100 000! Алелуя! Сетиха се месец преди лятната ваканция!

# 422
Дами, помагайте! Канена съм на сватба в България и трябва да си купя нова рокля за повода. Мислих, че ще имам време да си купя от България някаква, но за жалост ще ми се наложи директно от самолета да пътувам към мястото, където ще е сватбата. Предложете ми някакъв сайт (може и магазин, но за предпочитане е сайт), откъдето мога да си поръчам някоя що- годе прилична рокля и не на безбожни цени. Гледах в About you, Asos и подобни, но нищо не ми грабна окото. Благодаря предварително!

# 423
  • Primum non nocere !
Breuninger, Heine,  Madeleine, Farfetch ( последния е дизайнерски обаче, но може да има намаления.)
Виж в Heine първо.

# 424
  • Deutschland/HE
В сайта на Манго, Некст също, доставката над 30 евро е безплатна и има безплатно връщане, за 2-3 дни са при теб. В МасимоДюти също има хубави неща, но зависи какъв стил гониш.

# 425
  • Am Dorf (BB)
Zalando ми е най-удобен на мен за подобни покупки, на едно място са събрани много марки, доставката и връщането са бързи и безплатни.

# 426
Zalando Lounge препоръчвам.

# 427
+1 за Zalando Lounge, заедно с. BestSecret са ми любимите онлайн аутлети, но е трудно като търсиш нещо определено. Аз последно си купих изненадващо хубава рокля за повод на добра цена онлайн от Orsay, не бях гледала отдавна какво предлагат. Днес имат и -40% на всички не намалени рокли.

# 428
Аз имам страхотни попадения от Zalando Lounge.
Нещо конкретно можеш да търсиш с филтрите, но след като влезеш в съответната марка. Наместваш рокля, синя, номер 36 и ако има ти ги изкарва. Снощи си поръчах много хубаво бельо и номерата си ги нагласих с филтъра. Иначе има да скролвам до утре.
Политиката им на връщане също е много добра.

# 429
  • Deutschland/HE
При Zalando Lounge трябва да се гледа кога е доставката. Имало е няколко пъти, когато си получих нещата след месец, понякога е две седмици.

# 430
Благодаря на всички и най- много на Шехи! Поръчах от Madeleine- остава само да ми стане роклята.. Smiley

# 431
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
еее най-накрая да се раздвижи темата с нещо свежо!!!
не, че нося рокли, ама може и аз да погледна Smile

# 432
При Zalando Lounge трябва да се гледа кога е доставката. Имало е няколко пъти, когато си получих нещата след месец, понякога е две седмици.

Да, трябва. Аз едно кожено яке го чаках почти два месеца, но много си заслужаваше. Обикновено идват бързо нещата обаче.
Да кажа, че има не само дрехи, обувки и аксесоари, но и домашни потреби, килими и много осветителни тела. Аз спално бельо вече само от там купувам.

# 433
  • DE
Zalando Lounge и Заландо са ми любими, големи удари правя там. Два пъти купувам яке на сина ми за смешни пари. Zalando Lounge с 10 евро годишна такса има безплатна доставка и връщане, сървиса е страхотен и адекватен.

# 434
Половината ми гардероб и обзавеждане са от zalando Lounge, best secret, Westwing ( обожавам  техните Lagerräumung на всеки няколко месеца с-80%), но като ми трябва например рокля или нещо друго специфично рядко намирам, без цел са ми по-големи находките. А за Сървис съм ги признака всички, още тъжа за един сервиз за кафе Einzelstück от ZL, който дойде на парчета вкъщи, и не можаха да ми заменят, но две минути след рекламацията бяха върнали парите.

Общи условия

Активация на акаунт