Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 90)

• 38 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Твоето сърце знае пътя до моето. 🤍

# 346
# 347
Пак ще повторя ,че наистина има напредък в играта си Ханде , даже много , красивите и очи наистина изразяват мъка , но може по добре
,  определено трябва да продължи с обучението си , Керем все още много я засенчва с играта си .Това ,да можеш ,както се казва да играеш с очите и изражението на лицето ,въобще не е лесно и трябват уроци по актьорско майсторство . Е , на някой им е от Бога , но останалите трябва да се обучават.
Тя се учи от най-добрия, а и се вижда, че схваща бързо. Просто Керем е на съвсем друго ниво. 🥰😁🥰

# 348
Пак ще повторя ,че наистина има напредък в играта си Ханде , даже много , красивите и очи наистина изразяват мъка , но може по добре
,  определено трябва да продължи с обучението си , Керем все още много я засенчва с играта си .Това ,да можеш ,както се казва да играеш с очите и изражението на лицето ,въобще не е лесно и трябват уроци по актьорско майсторство . Е , на някой им е от Бога , но останалите трябва да се обучават .И когато пиша това , се сещам за Къванч Татлъту .Гледала съм го в Перла навремето .Само красива външност и играеше като дърво , но постепенно се подобряваше играта му  .После вече знаем какъв класен актьор стана .Но много години се обучаваше и не се притесняваше да го споделя . Така ,че желая успех в училище 🏫 на Хандемий Stuck Out Tongue Winking Eye

Фили, Sparkling Heart позволи ми изобщо да не съм съгласна с теб по този въпрос!

Преиграването, преекспонирането, като кривене на лицето, очите, погледа, устата, за да покаже с тях актьора колко много му страда героя е остаряла техника от по-миналия и миналия век! Днес, на подобно нещо се гледа с усмивка.

Не е необходимо да преиграваш, за да ти повярват. Неслихан Атагюл е много точен пример за това. Тя така "актьорски" страда, че отстрани изглежда нереално, да не кажа смешно. Направо ме отказа да я гледам в "Черна любов" и в "Дъщерята на посланика", а много я харесвам от "Двете лица на Истанбул", където се запозна с Кадир Доулу - нейния съпруг. Там беше почти дете, но играта ѝ беше много по-добра!

Целта на добрия актьор е да накара зрителя да повярва, че той е героя, който играе. В случая - аз виждам Еда, която с премрежена тъга гледа мъничката си дъщеричка и страда, защото предчувства какво предстои да изживеят с нея. Очите ѝ, насълзени, тъжни, са ми достатъчно изразно средство, за да ѝ повярвам.

Ханде винаги с играта си ме е карала да повярвам, че виждам Селин, Хаят, Мю, Азизе, а сега Еда. Винаги, дори по походката мога да разпозная героините ѝ. Излъчването им е различно, поведението, изразните средства.

Никога не съм разбирала твърдения като твоето от какво са продиктувани? От специални познания по актьорско майсторство?

Занимавала съм се в студентски театър докато следвах друго и помня думите на режисьорите ни към нас - "Никога не преигравай! Играй така, че да ти повярват, че ти си героя. Влез в кожата на героя си! Бъди и изглеждай естествено!"

Ханде играе прекрасно, след като я възприемам като героините ѝ, а не като актриса!

Докато гледах Неслихан виждах актрисата, а не героинята! Това е разликата!

# 349
Има парти❤❤❤

https://www.instagram.com/p/CPobcLSAi3D/?utm_medium=copy_link

Стори Ханде

Отговора на Керем

Дайте превод момичета

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 23:52 от Elinor0680

# 350
Мира Hug , всеки си има право на мнение . И не искам да променям твоето За Неслихан въобще и не искам да споря , тя е призната за най талантливата от своето поколение , и въобще за играта няма сравнение между двете , още повече ,че и Кара Севда е много различен и тежък сериал от Фатиха и Вратата ,и не си спомням в него  да е имало някакви изкривени физиономии и преигравания , но да ми хвалиш предишните изпълнения на Ханде , сори , ама много си пристрастна . Играта и беше на ниво читалищна самодейност ( изключвам Азизе , защото въобще не съм гледала и имаше добри отзиви ) .Ако не беше толкова сладка , чаровна и хубава вече щеше да е в трета глуха с някакви роли за пълнежи .Но тук в партньорство с Керем , много ми харесва и най вече виждам колко много се е подобрила играта и .Не мога да си представя друга Еда и съм и фенка от началото на Вратата . Мисля даже ,че следващата и роля ще е драматична и тя ще е прекрасна в нея .Самата Ханде каза,че се е готвила за ролята на Еда и то си личи .А сега ще я обучава Керем Joy

# 351
  • София
Малеее какви са сладури. Ще ги изям заедно с тортата. В Турция имат навика да празнуват рождените си дни 1-2 дни предварително. И при други артисти съм го виждала.
А Керем достатъчно добре са го намазали с торта и Ханде не пропуска да си похапне от там...

https://www.instagram.com/p/CPobtltgFhW/

Разтапям се момичета. На снимката Керем е написал: "Ето ти .... ти си до мен"
Точно това днес коментирахме. Какъв рожден ден е посрещнал миналата година, сам, тъжен. А тази година той е на върха на щастието си, че любимата жена е с него.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 00:07 от БлагаВест

# 352
От туитър🧿😂😂

# 353
Леле, човек да не легне да спи вече. Все нещо ще се изпусне. Satisfied

2020

2021

Как любовта променя цял един живот.

# 354
  • Пришълец
Радвам се, че гледаш от забавната страна на нещата и не ги приемаш твърде лично, Фили. На това се смея : "Самата Ханде каза,че се е готвила за ролята на Еда и то си личи .А сега ще я обучава Керем" Joy
Иначе различните очи убедила съм, че виждат различно. Повечето хора я харесват и казват, че е добра актриса, но на мен Неслихан не ми въздейства по никакъв начин и след няколко неуспешни опита да загледам нещо с нея, сериалите й просто ги пропускам.
За Ханде съм съгласна, че има още какво да учи. Но това се отнася и за най-добрите - винаги може повече.

Мира, ти май следиш изявите и на Ханде, и на Керем отпреди?! За Керем пост 336 и 338 ми направиха впечатление Open Mouth

# 355
Ето още снимки от рождения ден в аванс:

# 356
  • София
Феновете не пропускат да направят сравнение с двата му рождени дни.

Този от миналата година...

И тазгодишният...

Купона е на макс! Ханде е качила тази снимка и е написала: "Току що започнахме
А Дилара е добавила: "Обичаме те Бюрсин"
"

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 00:25 от БлагаВест

# 357
Фендома е туширан тази вечер. Satisfied

02.06.2020                                                                    02.06.2021

"Ние сме заедно и сме много щастливи." Cupid

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 00:48 от midnight__sun

# 358
Не мога да разбера какво точно има предвид Ханде, понеже трудно разчитам този завъртяния шрифт, но май пише нещо от рода на ,,А това е частта от тортата, която се пада на мен", а Керем е отговорил ,,Ах ти,... изгоря!"

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:37 от ally.yor

# 359
  • София
Ето този фен е казал всичко, което може да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт