Благодаря на всички включили се,извинявам се ако с нещо съм ви нервирала!
А той какво - сакат ли е (извинявам се ако е инвалид и има реални физически проблеми - тогава бих те разбрала, ама в твоя случй едва ли е). Та - сама си се оставила да те правят на парцал, а сега си биеш главата. На какво ще го научиш това бебе, особено ако е момиче - че жените са за разплод и за безплатни чистачки? Наясно ли си колко взема една детегледачка, една чистачка и една готвачка месечно - а ти съчетаваш тези професии безплатно.Майка му я няма ,не защото са разведени или нещо подобно. Винаги сме чистели аз и моя мъж, защото смятам,че по-добре от мен никой не би изчистил. (Ето първа грешка). Готвят си като цяло, затова нямам проблем, но....всичко останало. Просто примера ми е такъв,че жената гледа децата и дома(вкъщи при нашите се беше намесила друга жена и ...ясна е картинката).
Но явно ,за да се чуе и моя глас трябва да поставя дъщеря си и мен на първо място.
Просто се чувствам тъпо когато другите не са окей, а всъщност явно аз съсипвам себе си по този начин.
Сега разбирам защо казваш, че те е страх от кървене, болки и подоби - явно и в леглото не получаваш нежност, а поредната доза грубост, както и през останала част от денонощтието и си наясно, че мъжа ти на всяка цена иска да си направи кефа, без да го е грижа за теб - дали в сеска или за каквото и да е - той е груб, егоистичен и грам не му пука за теб. Какво значи "другите не са ок" - да ставаш от сън и да сипеш храна на мъжа..а голямото си бебе ли? За майка му имах предвид, че според думите ти или тя е трябвало да го отгледжа или друга жена - в случея ти и затова той не пипва нищо. И естествено, че ти и бебето сте на първо място, а мъжа следва и той да мисли така, а не да те оставя да въртиш къща и да обслужваш 4 бебета, 3 от които възрастни индивиди, сама. Сама се поставяш в позицията в която си, ама мисли вече и за бебто, не само за готованците.