операция на дискова херния!

• 233 204
  • 604
  •   1
Отговори
# 420
Ванилия ,
 И на теб не ти е било леко .И не ти е леко и сега .Какво стана с мъжа ти ? Докъде стигна с терапията ?
Момичета , моля ви се ! Не се изчервявайте ,когато пищете на тема " секс " ! Все едно да се срамувате от физиологията си , от това , че сте жени ! Все пак тук споделяме проблемите си и можем да си помагаме със съвети .

# 421
Благодаря, elpidaelpida!
Днес пак е на новата терапия, която му дава надежда и след процедурите, ще остане и за гимнастиката. Малко ми е притеснено каква ще е тази гимнастика, но едва ли ще е по-зле от тази при виетнамския професор, който го въртеше като парцалена кукла. Все се притеснявах, ще може ли да се прибере.
Иначе тази седмица го болеше много, но терапевтът го предупреди, че ще е така. Ще видим довечера и следващите дни как ще е.

# 422
Те всичките все така успокояват.че болките са нормални.Ама да ни питат нас.Моята докторка нали ми прави ман терапия та сега вия от болки.Като отидох следващия път ми вика дай пак да те наместя.Ще си слагам една  табела отзат на гърба НЕ ПИПАЙ

# 423
За препоръчване е да не се прави мануална терапия ! Какво им е нормалното на болките !

Аha , каква ти беше докторката по специалност ? Кинезитерапевт ли ? ПОне да си разбира от работата .

# 424
Кинезитерапефт е но май нищо не разбира.Кошмарно ме боли гърба там където ме натисна Тя реши че имам шипове.Като легнах по корем тя ме претискаше с длани .Заболя ме но тя каза че ще отшуми и аз още чакам да ми мине.Мина месец от тогава.Не знам размести ли ми нещо или последва някакво възпаление от силния натиск.Вече не знан къде да отида всичките доктори все се оакват.Боли ме гърва и като правя гимнастика.

# 425
Направи си една рентенова снимка за всеки случай - да видиш дали имаш шипове и дали няма някъкъв друг проблем .И моят съвет е да спреш да ходиш при нея .

# 426
И след секса....... суша. Никой не влиза във форума - надявам се това да означава че всички са в кондиция и прекарват приятно уикенда.

# 427
В петък бях на невролог, да ми преведе изцяло заключението от МРТ.Беше много конкретен и прям: "Няма какво да се лъжем-за операция си.При това положение друг начин за лечение - няма."Препоръча ми неврохирург- д-р Маринов бил преподавател в Мед.Академия, даже май декан вече. Оперирал в "Ив. Рилски", та ако има някой, който е имал контакт с него или пък опериран от него, нека сподели.За цената, ако има притеснения, нека ми пише на ЛС.Аз, лично този доцент ли е, професор ли не го открих в екипа неврохирурзи на Александровска.   

# 428
  • София
Времето се пооправи и явно хората тръгнаха по разходки. Аз също в момента се връщам от разходка, но да ви кажа много бързо се уморявам. Почва да ме боли петата на десния крак, който е с пареза, отмалява ми кръста. Абе, въобщеее...
dzupo, теб къде те боли? Само кръста или отива и към крака? Последно къде прави консултация с невролог, ако не е тайна?  Hug

# 429
При мен болките са предимно в седалище, бедро, прасец, в кръста е една идея по-слабо, като няма натоварване и нон-стоп.Обезболяващите само притъпяват за 2-3часа болките ,но още нямам явна пареза на крака-мога да стоя на пръсти и пети.Софсан, не съм от София ,така че едва ли невролога при който ходих представлява интерес за теб.

# 430
От колко време ти бяха оплакванията?

# 431
Според мен ако не си много навит за операция изчакай да минат 6 м.Това е срока в който диска се възтановява сам.Оплакванията ти са долу горе като моите.Може и да се повтарям но ти препоръчвам проф Романски от Иван Рилски.

# 432
Да , времето се оправи , има балове , положителни емоции и това ни кара да чувстваме болките по -слаби ( ако изобщо е възможно ) .
Винаги съм се чудила на хората как се прехласват по титлите " доцент " , " професор " и т .н .Да , има много добри в областта си титуловани професионалисти , но повечето са "книжни плъхове " .Тоест , за да се титуловат е трябвало да напишат разни трудове и прочие , което ги отдалечава от пациента .
Романски , Бусарски , Гергелчев , Габровски - тези имена чувам най-често .МОже и да съм пропуснала някого .
 Peace

# 433
sophsan ,

Колко път измина преди да те заболи петата ? И аз като се натоваря и ми се стягат прасците , та се наложи да попия малко Мидокалм .Онзи ден особено , когато се катерих като маймуна , за да обличам мебелите в найлон ,че ще сменяме дограмата на апартамента .И след два часа усърдно катерене и хоп - крампиии .
Днес Габровки ми отговори , че млади хора с  персистираща коренчева симптоматика трябвало да се оперират .Аз пък мисля да изчакам ,понеже нямам кой знае какви болки .
Някой да има информация за калолечението в ПОморие , ама да е прясна .Писах на тия , хм , хорица ,но никой не ми отговори на email -a .Желая безболков ден на всички  Hug

# 434
Имам приятелка която ходи всяка година на Поморие но я урежда някаква жена от там.Трябва да имаш някой който да ти направи резервация на място в санаториума.Наскоро в едно здравно предаване казаха че единственото място за където не можеш да си направиш резервация е Поморие.Много хора използват летните месеци за почивка.На свободни цени беше 30 лв на ден миналата година но и така се чакало месеци.Моята приятелка ми каза че през зимните месеци можеш да се уредиш по лесно.По добре се обади по телефона.Мой познат лекар се е обаждал но са му казали че няма места.

Общи условия

Активация на акаунт