Слънцезащита 2021 - VI

• 78 980
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
coralisland,би ли споделила кои точно продкти, линк?

# 361
# 362
Към използвалите ISDIN: лютят ли на очите? Rolling Eyes четвърто лято ми излиза едно и също тъмно петно на едно и също място много близо до окото и ще нанасям много плътно до очите.
А мацките разбиращи от филтри може ли да кажат какви има в Bioderma Photoderm max? Имам мостра на крема и ми хареса, но нищо не разбирам от филтри, то и от слънцезащита принципно Rolling EyesПитам и за флуида и за крема:

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010025679

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021143

Използвала съм 2рия, не е подходящ за под грим и седи леко мазно.

Аз се влюбих в Biotrade Pure Skin крем, 50 фактор. Като крем е, бързо попива и нямам кир ефект.

# 363
coralisland радвам се да го чуя ❤️
Вярвам, че ще останеш доволна и за напред! Това е хубавото на корейската слънцезащита, размазва се добре, попива мигновено и освен всичко дава и допълнителна грижа за кожата + слънцезащитата ест.
Видях и крема и серума, понеже се вълнувам и използвам корейска козметика имам един съвет: тъй като серума е с киселини, използвай само вечер. Този тип продукти /с киселини/ не се ползват в сутрешната рутина. И ако си начинаеща с тях, въведи полека, като първата седмица нанасяш през вечер, а в последствие започнеш всяка вечер.
Крема, който си избрала е хубав за сутрин/вечер, няма проблем ❤️

# 364
Идвам да похваля слънцезащитата на Dr.Derm.
Днес съм първи ден с нея и не знам в дългосрочен план как ще бъде, но от сутринта до момента се държи отлично.
Разнася се много лесно, не оставя мазен филм, не оставя бял филм, не прави кир ефект с останите продукти в сутрешната ми рутина, а те не са малко, а освен това се държи отлично и под грим.

# 365
Благодаря отново! Златна си ❤ !
Аз разбира се, сутринта си се наклепах със серума 😂 Имам малко опит с киселини и ретиноли, но последните ги спрях, защото още нямам дете, а четох че е хубаво минимум година преди правенето, да се прекъснат.

# 366
Интересува ме тази слънцезащита. Бих се радвала, ако някой сподели мнение за нея. За каква кожа е подходяща, цвета подходящ ли е за всяка кожа?
Bioderma - Photoderm M SPF 50+ blue light protection

# 367
Идвам да похваля слънцезащитата на Dr.Derm.
Днес съм първи ден с нея и не знам в дългосрочен план как ще бъде, но от сутринта до момента се държи отлично.
Разнася се много лесно, не оставя мазен филм, не оставя бял филм, не прави кир ефект с останите продукти в сутрешната ми рутина, а те не са малко, а освен това се държи отлично и под грим.

Dr. Derm са ми много интересни като формулировка. Но аз толкова много слънцезащити искам да пробвам, че при ежедневно и всесезонно нанасяне пак ще ми стигнат до края на 2023 минимум Smiley

Оставих върховната CLLC за по-студените месеци, вчера си поднових любимата Биодерма и взех няколко мостри на Авен да си ги припомня. За съжаление, нямаха на Vichy и на новите на Биодерма - дали някой ги е пробвал вече и може да сподели поне за текстурата (и дали филтрите са ок)?

Anto-age 3-in-1

Bioderma Creme (Sensitive Dry Skin)

Bioderma Photoderm Aquafluide

Bioderma Spot Age - много любопитен състав!

За чувствителна и реактивна кожа - само с минерални филтри - използвала съм подобна текстура и не позволяваше наслагване, съответно не можех да вярвам на защитата... Да видим.

# 368
Тези новинки на Биодерма са любопитни- дано някой ако ги е ползвал да сподели

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 19:34 от bubanka

# 369
  • Пловдив
Мнение  за

# 370
Здравейте!
От около година вече станах голям привърженик на слънцезащитните кремове. Ползвам фактор 50 ежендевно вместо или върху хидратиращия и кожата ми се чувства ок. Конкретно съм много доволна от Eucerin SPF 50 Dry Touch. Проблемът обаче е, че тъй като е химически дразни очите ми, когато го нанасям върху клепачите. Пробвах един на Авене, но той оставя бял каст/ филм и не стои изобщо добре. Дали някой може да сподели продукт, който се понася добре върху очите и не оставя каст?

# 371
Здравейте,
търся матиращ крем с фактор за слънчева защита, по възможност с апликатор.

# 372
Аз се влюбих в Biotrade Pure Skin крем, 50 фактор. Като крем е, бързо попива и нямам кир ефект.
Приятен е като крем, спор няма, но като слънцезащита не е ОК. След много хвалби опитах да го ползвам миналата година. След двукратно нанасяне през час - за 2 часа навън, в неособено слънчев ден, тъмните петна, с които се боря от години и почти се бяха заличили - се очертаха хубаво, отново.
Имаше и други подобни оплаквания във форума. А след като в разговор с производителя ми казаха, че "нямали идея как и дали  всяка кожа ще метаболизира филтрите", съвсем ме загубиха като клиент.

# 373
Днес минах през аптека Субра и взех за детето комплект слънцезащита 50 фактор и подарък измивен гел на Ла рош с 20%, а всичката слънцезащита на Avene беше с 50% и е до изчерпване на количествата.

# 374
Утре и аз отивам за слънцезащита. Иска ми се да не лъщи на лицето и да е незабележим. От кой такъв продукт сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт