Слънцезащита 2021 - VI

• 78 978
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Ева разбрахме кой Ви е любимият продукт, за 2 страници 3 мнения ....

Лале Лили Юсерин dry touch също не ми оставя следи
Вече ако се търси изчистен състав - разгледайте назад мненията за корейските слънцезащити.

# 391
Casual благодаря че ме подсети за корейските слънцезащити.
Аз сега се разрових и видях компактната пудра на Avene и се сетих че исках да я пробвам. Ще поръчам няколко различни продукта (стик, пудра и флуид) пък дано уцеля.

# 392

Това ВеВе си го бях поръчала, но при първите опити още взех да чувствам по уснните онзи горчиво-неприятен вкус, койт получавам при разните дрогерийни продукти. Освен това ми се видя малко рядък, а това не ми харесва, защото не мога ад преценя дали нанасям достатъчно количество. Не помня кой от двата имах, защото го подарих.

Както съм писала по-назад, онзи синият корейски крем ми харесва най-много от споменаваните напоследък, поръчах си втора тубичка, пристигат невероятно бързо.

Получих и онзи другият корейски  гел, но не съм го пробвала още.
Missha All-around Safe Block Aqua Sun Gel

# 393
Взех два продукта на Авен днес, но не съм ги тествала още. Поне като цена са доста приемливи /общо 33 лв. за двата/ , дано поне имат адекватна слънцезащита.

https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-refl … spf50-30-ml..html
https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-sun- … en-krem-50ml.html

Ще продължавам да търся, сигурно все от нещо няма да съм доволна....

# 394
Взех два продукта на Авен днес, но не съм ги тествала още. Поне като цена са доста приемливи /общо 33 лв. за двата/ , дано поне имат адекватна слънцезащита.

https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-refl … spf50-30-ml..html
https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-sun- … en-krem-50ml.html

Ще продължавам да търся, сигурно все от нещо няма да съм доволна....
Като ги пробваш, сподели. Исках тестер на този с анти ейдж, но нямаха.

# 395
  • София
Lale_Lili аз от пудрата на авен съм доволна цяло лято си я ползвах но върху вече нанесената слънцезащита, тоест не я ползвах като основна такава. Само трябва да уцелиш цвета 😁 удобно е, защото може да нанасяш по всяко време дори и навън. С гъбичката и огледалцето към нея е супер. Плътна е и покривна, затова ми харесваше как стоеше на лицето. Вече колко точно предпазва не мога да кажа 😃

# 396
  • Бургас/Пз
Някой ползвал ли е този стик https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-sun- … ten-stik-20g.html Дали оставя бели следи??

# 397
  • Асеновград
Скрит текст:
В най-голямата жега ми матираше лицето и предпазва много добре, и за тяло ползвам на Виши и Пиз Бън и също съм много доволна, но Вишито определено ми е фаворит. И то накякаква промоция в онлайн аптека ги бях взела миналото лято на много изгодна цена.

Този същия ли е на Виши ? И как се държи под лек фон дьо тен ,ако ползвате ?

Не мисля че е същия, този оранжевия е бял на цвят, поне моя. Иначе седи супер под фдт и грим. Много си го харесвам, и има много приятен аромат. Този от втората снимка виждам ме е със зелена глина, демек и състава е различен и според мен нямат общо двата.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 21:30 от bubanka

# 398
Ева разбрахме кой Ви е любимият продукт, за 2 страници 3 мнения ....

Лале Лили Юсерин dry touch също не ми оставя следи
Вече ако се търси изчистен състав - разгледайте назад мненията за корейските слънцезащити.

Извинявам се, чета доста теми и не запомням кога какво съм коментирала. За да не е спам, имате ли слънцезащита, която използвате върху татуировки лятото? Търся си голяма разфасовка от продукт, който по възможност да е и хидратиращ.

# 399
LoLo30, точно за допълнителна защита навън мисля да я ползвам. Ще си я нося с мен в чантата. Само цвета на съм сигурна как ще ми пасне. Виждам че има 2 цвята - пясък и мед. Като аз съм с жълт поддтон и наистина от снимките в интернет не успях да се спра още на нюанс.
Заглеждам и стиковете като вариант за навън.
Лицето ми почна да прави петна от най-малкото излагане на слънце. В събота съм седяла не повече от час и бях със SPF50 и сега в горната част на носа имам цял облак с петна 😱 нов е, преди го нямаше 😕 в неделя нанесох там обилно количество SPF и седях пак не повече от час на слънце и сега даже ме боли там Sad

# 400
  • София
Лале Лили, Стиковете пак са добра идея да, не се бях сещала. Тип спрей също е удобен за често подноняване навън, когато вече сме с грим. Аз много исках такъв, но не успявам да открия със свестен състав. На La roche anthelios май е най-добрата опция, но има octocrylen в състава..
Иначе този по-тъмния цвят на пудрата си е е доста тъмен честно казано. Аз съм с по-светлия.  Явно щом така се получава при теб си ти трябва стабилна слънцезащита 😬 дано успееш да намериш такава, от която си доволна. Днес и аз отивам за мостри, дано ми дадат.

# 401
Както съм писала по-назад, онзи синият корейски крем ми харесва най-много от споменаваните напоследък, поръчах си втора тубичка, пристигат невероятно бързо.
Скрит текст:

Получих и онзи другият корейски  гел, но не съм го пробвала още.
Missha All-around Safe Block Aqua Sun Gel
Мелани от къде ги поръчваш ?
Последният път като обсъждахме на Миша слънцезащитите се изкупиха за минути от Нотино Wink

# 402
LoLo30 аз въобще не се надявам на мостри. Винаги ми отказват, дори и само 1 да поискам. Затова купувам на сляпо и се надявам да уцеля. Много малко продукти са без октокрилен. Последно като правих голямо проучване на А-derma бяха по изчистени като състав, затова мисля тях да пробвам това лято за слънцезащита за тяло пък да видим дали ще остана доволна. 🤔
Спомням си че препоръчваха спрейовете във форума, но като излезнаха си бях взела на Нивеа (за тяло беше) и ми свърши за отрицателно време и дори изгорях зверски, от тогава предпочитам да е течен. А спрейовете за лице не ги заглеждам, защото ме е страх че ще ги вдишам когато подновявам. Затова стик или пудра 🤞

# 403
В събота си взех Eucerin Dry touch spf50+ .. Много съм доволна .

https://www.eucerin.bg/products/sun-protection/sun-gel-creme-oil … -touch-spf-50plus

# 404
  • София
Аз туко-що обходих две големи централни аптеки в търсене на мострички и нищо.. 😄 Казаха, че предстои и да зареждат още слънцезащетни в близките 2 седмици, та уж и мостри трябвало да има. Ще видим. Исках дя пробвам bioderma nude touch, но и на 2те меса имаха само светлия цвят и не ми се рискуваше на сляпо. Доста продукти вече са и със сменена опаковка. Казаха, че и нови ще има и такива с променен състав.

Общи условия

Активация на акаунт