Слънцезащита 2021 - VI

• 78 979
  • 766
  •   1
Отговори
# 375
  • Асеновград
Аз днес си взех от една аптека доста мострички, момичето беше така любезно да ми ги даде всичките, на биодерма фотодерм ако не се лъжа съм го ползвала и е много лек като консистенция, не мазнее и не лъщи, сега си имам и мостра да си го припомня. А миналата седмица ми дадоха от една аптека на Авен, матиращ флуид за мазна кожа мостричка, ами ужасно лъщи и мазнее, не знам как е за мазна кожа, все едно не попива, и друг един на Авен бях пробвала миналата година изобщо не ми хареса, същата работа и с него, представям си каква манжда ще е в жегите и с грим отгоре.. та до момента не ми харесва нищо на Авен от слънцезащитата за лице. Иначе съм доволна от пюр скин-а на биотрейд ползвам го от почти година и съм много доволна, попива не лъщи на мазната ми кожа. Сега взех и на ла рош антелиос хл флуид dry touch и той ми харесва, въпреки че още не съм го тествала повече от 3-4 пъти. Него на сляпо го взех, но много го хвалеха. И моя любимец от миналата година е на Виши, матиращ dry touch флуид за мазна кожа, уникален!! В най-голямата жега ми матираше лицето и предпазва много добре, и за тяло ползвам на Виши и Пиз Бън и също съм много доволна, но Вишито определено ми е фаворит. И то накякаква промоция в онлайн аптека ги бях взела миналото лято на много изгодна цена.

# 376
Утре и аз отивам за слънцезащита. Иска ми се да не лъщи на лицето и да е незабележим. От кой такъв продукт сте доволни?

Biotrade Pure Skin ми е любимец, благодарение на някого в тази тема.

# 377
Аз много го харесвам и го хваля, обаче как му скочи цената ...
На промоция го вземах около 15-16 лв, сега редовната вече гони 27 лв.
Поръчах си в петък две опаковки на 19.50 защото сигурно по-ниска няма да стане.
Вече си събрах цялата серия Пюр скин

Другите които имам и по-рядко използвам, са тези

Много добра цена за този
https://subra.bg/bg/kozmetika/slncezaschitni-produkti/avene-sun- … aschita-30ml.html

Сега съм хвърлила око на тези и искам мнение ако някой ги е използвал
https://www.marvi.bg/shop/babe-sun-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B5-%D1% … 0%B5%D0%BC-spf-50
https://www.marvi.bg/shop/babe-sun-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B5-%D1% … 0%BD%D0%B5-spf-50

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 09:00 от Rosheen

# 378
Rosheen,бихте ли споделила планинския крема на Piz buin как е като консистенция, остава ли бял филм и най-важното предпазва ли?

# 379
Rosheen,бихте ли споделила планинския крема на Piz buin как е като консистенция, остава ли бял филм и най-важното предпазва ли?
Факторът е нисък, силно овлажняващ и съответно лъска на кожата веднага като се нанесе.
След минута вече попива и няма усещане за продукт.
Никакъв бял филм, но доста силен аромат на плаж...
За излагане на силно слънце мисля, че ще е слаб.
За работа на открито, при вятър примерно на мен ми върши работа
Снимах го, грозни са ми ръцете, ама искам да съм полезна
Моля да ме извините ако снимките са неподходящи

# 380
Благодаря! Полезни снимки.

# 381
В аптеките цената е значително висока, но тук е направо чудесна
https://ttmarket.bg/product/piz-buin-mountain-sun-cream-slanceza … gliysko-kachestvo
и тук
https://www.parfimo.bg/piz-buin-mountain-slantsezashtitni-produkti-za-litse/
аз съм изкушена от изгодното пазаруване и постоянно търся нещо

# 382
  • Варна
Rosheen а какво ти е мнението за ISDIN? Ходих до субра нямаха никакви мостри за светла кожа, с голям зор жената извади една на ISDIN с цвят която днес ще пробвам. Ще ми се да разнообразя би проекта на Авен с нещо.

# 383
За тях научих от темата, от потребителка която ако не бъркам живее в Испания.
Сигурна съм, че помня ник-а, но сега ми убягва.
сетих се за ник-а sl
Този в бялата опаковка го усещам върху кожата малко като маска тежък, а аз не искам да усещам продукта.
Докато синия не е така, той си е направо като финиш продукт, леко пудрен ефект като го пипна, докато другия ми мазнее.
Но пък ми премахна пигментно петно до веждата.
И двата ще си ги изразходя, но не знам дали ще повторя предвид манията ми да пробвам нови и нови.
Авен-а пък е тониран, но това го разбрах по-късно, че има перлички които се "разпукват" като го разнасяш и ми оцветяваше маската, която носех по цял ден на работа и малко го бях зарязала.
Сега вече като няма да ги носим сигурно пак ще го поднося.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 10:09 от Rosheen

# 384
Утре и аз отивам за слънцезащита. Иска ми се да не лъщи на лицето и да е незабележим. От кой такъв продукт сте доволни?

Biotrade Pure Skin ми е любимец, благодарение на някого в тази тема.
Имам го, леко ми лъщи. А и според мен не може да се разчита само на него за слънцезащита той все пак има други функции.
На юсерин оил контрол е много хвален, но се колебая защото има алкохол в състава

# 385
В най-голямата жега ми матираше лицето и предпазва много добре, и за тяло ползвам на Виши и Пиз Бън и също съм много доволна, но Вишито определено ми е фаворит. И то накякаква промоция в онлайн аптека ги бях взела миналото лято на много изгодна цена.

Този същия ли е на Виши ? И как се държи под лек фон дьо тен ,ако ползвате ?

# 386
Преди време имах е една мостра от аптеката на Виши и много ми хареса ,когато отидох в аптеката да купя пълноразмерен продукт аптекарката ми каза че са сменили опаковката и ми даде този

бил същия... но имаше огромна разлика с мострата и този изобщо не ми хареса консистенцията беше друга самия продукт е бял на цвят, докато тази от мострата беше леко жълтееща . Много ме е яд че не запазих опаковката от мострата защото явно са били различни продукти , та този не ми харесва става за под грим но кожата страшно много се омазнява и най-лошото е че изобщо не предпазва от слънце.

Този с оранжевата опаковка бял или леко жълтеещ(цвят слонова кост може би)е цвета?

# 387
Този на Виши е с ужасен състав -алкохол денат. на първо място, октокрилен, триетаноламин

# 388
Здравейте! В момента ползвам Clarins Ecran SPF50, но ми прави лицето много бяло. Какво може да препоръчате със 50ти фактор без да оставя бял слой върху лицето? Цената да е до 50 лева ако може.
Благодаря!

# 389
Здравейте! В момента ползвам Clarins Ecran SPF50, но ми прави лицето много бяло. Какво може да препоръчате със 50ти фактор без да оставя бял слой върху лицето? Цената да е до 50 лева ако може.
Благодаря!

Biotrade Pure Skin използвам аз и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт