Слънцезащита 2021 - VI

• 78 767
  • 766
  •   2
Отговори
# 570
Благодаря, поръчвам ♥ ще споделя отзив.

# 571
Към дамите с мазна кожа - към коя сте се ориентирали? Така и не мога да открия "своята".

# 572
Втората е подходяща за мазна кожа също, аз съм с мазна и миналото лято изкарах с нея, не съм лъсвала.

# 573
На мен също в една друга група ми препоръчаха тази на d’Alba, и аз съм с мазна кожа, и аз се интересувам

# 574
В момента ползвам този крем, японски е,също е подходящ за мазна кожа.Имам го от размяна със съфорумка, каза че го е взела от ибей. Гледам ,че го има и в немския амазон , може оттам да го поръчам,че ми е на привършване.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 21:49 от Ernestina

# 575
  • 1st floor
Всяко лято на морето се сдобивам със страхотен ситен и сърбящ обрив в зоната на деколтето и от лактите до раменете. Стои ужасно, не минава от нищо и с месеци остава така. Интересното е, че ако съм  изложена на слънце на друго място, а не на морето, не се появява. Едната теория беше слънчева алергия, другата - запушване на порите и препоръка за минерален слънцезащитен крем. Мазала съм се и с противооларгичен и с минерален слънцезащитен, не  помогнаха. Накакви идея как да не става в пъпки отново това лято? Положението е наистина критично - като прокажена, пъпка до пъпка.

# 576
Препоръчайте слънцезащитен крем за лице с висок фактор с малко по- изчистен състав. Колебая се между Nuxe и Apivita.
Отворена съм и към др предложения. Кожата ми е суха.
Благодаря

# 577
Непокорна и при мен се получават такива обриви, но аз друго решение освен да не се излагам на слънце не съм намерила. На плаж ходя с дълга тънка туника/рокля и не я свалям дори във водата. Кожата ми е много бяла и бързо изгаря, без да прави тен и като добавим обривите морето става доста нежелана дестинация.

# 578
  • 1st floor
Аз вече съм с тен от планините и един рибарски излет. Нямам проблем със слънцето, когато не съм на море, което е доста странно.

# 579
И аз търся нещо с изчистен състав за тяло, но положението е отчайващо. Бях се засилила за Wooden spoon, но отзивите са, че попиват много трудно и това ме отказа. Ще съм благодарна ако имате идеи.

# 580
  • Бургас/Пз
Непокорна, да не ми солената и не толкова чиста вода да е причината?? Освен минерална слънцезащита бих ти препоръчала прием на Актаксантин https://revita.bg/blog/zdrave-i-krasota/%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0 … D0%B0%D0%BD%D1%82. Изключително подходящ за преди летния сезон. Даже точно сега му е времето да се започне, въпреки че аз го почвам още от април, за да има натрупване.
И с две ръце ти препоръчвам минералната слънцезащита на Бентон
https://kocos.bg/Benton-Skin-Fit-Mineral-Sun-Cream-SPF50-/PA--1-1883
В София имат физически магазин на Граф Игнатиев 20 и можеш да си вземеш мостри да го пробваш

# 581
  • София
Аз влизам да похваля тази минерална корейска слънцезащита на Benton(синята), която взех по препоръка тук.
Много ми харесваа, на първо място не белее, разнасям я лесно усещам и че хидратира допълнително кожата, мисля, че и добре защитава. Ухае доста натурално на розмарин, но това не ме пренеснява, бързо изчезва миризмата. С фон дьо тен също добре се разбира.
2. Да похваля и спрея на la roche anthelios, бях скиптично настроена, понеже е и с химическе филтри и октокрилен и си мислех, че ще ме дразни, но не...а и след като прочетох, че за някои не е приятен за пръскане по лицето и че имал горчив вкус по устните, но аз не усетих такова нещо. За подновяване е супер, не ми белее, не ми мирише гадно, не е мазен и е лесен за употреба.

# 582
И аз търся нещо с изчистен състав за тяло, но положението е отчайващо. Бях се засилила за Wooden spoon, но отзивите са, че попиват много трудно и това ме отказа. Ще съм благодарна ако имате идеи.
Аз ги харесвам много Wooden Spoon. Ако си с мазна кожа може би попива една идея по-трудно, но ако си с нормална и не прекаляваш с количеството, нямаш проблеми.

# 583
Аз искам да похваля този спрей на Garnier Spf 50 за подновяване на слънцезащитата през деня. Открих го в emag:
https://www.emag.bg/hidratanten-slyncezashtiten-sprej-garnier-ambre-solaire-sensitive-advanced-za-lice-spf-50-3600541992412/pd/DQJ1XDBBM/

Много е приятен за употреба, не ми дразни очите, попива добре.
Взех си два, защото е 75 мл., а цената е супер.

# 584
За слънцезащита с по-изчистен състав за лице / тяло всичко, де що е за чувствителна кожа ( или пише хипоалергично), върши работа. Има по-малко съставки и е специално тествано да не дразни. За мазна кожа, търся dry touch/ matte финиш. Аз лично съм доволна от eucerin и avene от аптеката, но почти всички брандове имат подходящи продукти, въпрос на предпочитание е.

Общи условия

Активация на акаунт