Слънцезащита 2021 - VI

• 78 705
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, трябва ми за морето слънцезащита за тяло. Колебая се между нивеа и гарниер. Дайте ми съвет коя е по предпазваща.Или някоя друга от дрогерията или супера. За лице си имам корейска и съм доволна. Благодаря ви!
В момента сме на море. Взех
Голяма грешка. Цялото семейство сме много бели и слънцезащита се маже обилно, повторно и т.н. Добре омазани, за около час на плажа + стоене и под чадър - изгоряхме дружно.
За втори път през целия си живот купувам Нивеа - и двата пъти едно и също. Изхвърлих и никога повече няма да купя марката.
Другото разочарование

“Перфектен, идеален, по-по- най, препоръчан от дерматолог. Универсален” - лице, тяло, бебета, алергии и пр. За тяло… горе-долу. За лице - в никакъв случай. Бяло, тежко, мазно, непопиващо. Ще го измажем по телата. И него няма да повторя никога.

# 676
  • Сливен
Нивея 50 фактор ползвам от 2008г,никога не сме изгаряли.Сина ми е бял,с чувствителна кожа,никакъв проблем.

# 677
Нивея 50 фактор ползвам от 2008г,никога не сме изгаряли.Сина ми е бял,с чувствителна кожа,никакъв проблем.
Явно сте късметлии. 👍
Ние не сме бели, а МНОГО бели, а детето - почти прозрачно. И с най-много поражения. Никога повече Нивеа, ако ще и 150-ти фактор да е!

# 678
От горе посочения флуид на Авен се обринах - типична алергична реакция. Добре, че го тествах в градски условия, а не на морето. Уж хипоалергенен, за първи път ми се случва от слънцезащита да ми става така. То че тази пролет имам някакви алергии, вярно, ама с Биодерма нямах никакви проблеми - 7 дни интензивно мазане на море, само дето ужасно трудно се нанася и още по-трудно се измива. Взех си детския, тъкмо мазах и себе си и детето. Иначе - никакво изгаряне, а доста слънце ни видя, особено него.

# 679
Благодаря ви, момичета! Ще погледна пиз буин и гарниер. За Нивеа чувам второ лошо мнение.

# 680
Аз мисля, че и слънцезащитните кремове са различен клас: нисък клас, среден и висок клас.
Смятам, че Нивея и Гарние са по - нисък клас. То и по цената може да се определи.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 07:26 от monii

# 681
На моята мазна кожа тонираният крем на Апивита беше тежък и не чувствах кожата си добре, докато съм с него.

# 682
Моите различни любимци според бюджета
За  тяло Piz Buin
за след слънце Nivea с алое(не харесвам марката ,но този им продукт ми е любим)
За лице Heliocare съм доволна и безспоред любимец ми е този крем на Estee Lauder , ESTEE LAUDER PERFECTIONIST PRO MULTI-DEFENSE AQUA UV GEL SPF 50 WITH 8 ANTI-OXIDANTS ЗАЩИТЕН ФИЛТЪР

чиито единствен минус е цената,но ако някой може да си го позволи препоръчвам с две ръце.🌺

# 683
Апивита си бях поръчвала преди години, когато  беше много популярен във форума. И ми струваше сума ти пари, а се оказа оранжевеещ, тъмен и трудно разнасящ се. Те гъркините  са си черни по рождение, но този крем беше ужасен. Оттогава нищо на марката не съм поглеждала.

# 684
  • София
Миналата година бях взела комплект на Апивита - слънцезащита 30 фактор и крем за след слънце. Много ми допаднаха и двата продукта. Единствен недостатък беше, че има прополис в тях и малко ме нападаха оси и пчели.

Тази година си взех само after-sun от марката.

# 685
Чудя се за почивката на море кой от двата слънцезащитни да си купя:
Този:
Скрит текст:
Или:
Скрит текст:
Кой ще има по-добра защита за лице?

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 08:26 от monii

# 686
На исдин къде го има наличен, навсякъде е изчерпан Active неоцветения.

# 687
  • някъде под слънцето...
По моите ширини го има навсякъде.
Евентуално поръчка с превозвач.

# 688
Говорим си за БГ, все пак форума е български.

# 689
  • някъде под слънцето...
Говорим си за БГ, все пак форума е български.
Разбира се.
Мислех, че наистина някой се интересува как да се сдобие с крема.
В българския форум,  има достатъчно теми за  покупки  от небългарски сайтове  , както от Европа с превозвач.

Общи условия

Активация на акаунт