Слънцезащита 2021 - VI

• 78 745
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, какво е мнението ви за марката Piz buin и по- конкретно млякото против алергии 50 фактор?
Ползваме го цялото семейство, може би вече 10 година, до момента сме доволни, успешно предотвратява досадната слънчева алергия. 😊😊

# 661
  • София
Здравейте ,

Имам слънцезащита за тяло от миналата година и срока е 12 м след отваряне .
Винаги ходим по това време на море и ако се използва 4-5 дни след изтичане дали ще има проблем?
Всяка година я хвърлям ,но сега се замислих и купих само малка разфасовка от 50 мл ,но тя няма да ми стигне за детето според мен.
На Wooden spoon e ако има значение.
Макар , че толкова трудно я отмивам от малкия,наслоена с пясък по краката ,но е най-изчистена и за това пак купих такава.

Моята слънцезащита я държа в хладилник. Не би трябвало да има проблем, но не се знае и до колко ще предпазва защото UV-филтърът губи част от свойствата си и няма гаранция за степента на фотозащита за кожата  от UVA и UVB-лъчите

# 662
Silver_Mist Благодаря.
Няма да рискувам за детето.
Ако не ми стигне 50 мл ще търся да купя още една.
Макар, че той с 50 фактор става като циганче на морето ,не изгаря и не се зачервява .

# 663
Някой има ли отзиви за този?

Скрит текст:

В състава няма октокрилен.

Повдигам питането, никой ли няма отзиви с тази защита?

# 664
  • 1st floor
Здравейте, какво е мнението ви за марката Piz buin и по- конкретно млякото против алергии 50 фактор? Може ли да се хване тен с нея?
Харесва ми, хващам тен, но пак ми избиват пъпки. Sad

# 665
С 50 фактор хващаш тен? Много странно. Да хващаш с 30 по-приемам, но с 50....Дано се предпазиш от петна в такъв случай.

# 666
На мен Piz много ми помогна. Той и Eucerine. Ползвам и за след слънце на Eucerine за алергия, страхотен е!
Не ми избиват пъпки, но аз пак си стоя максимално на сянка така или иначе. Миналата година купих за проба 30ти фактор и свърши работа Simple Smile Даже стоях един час на слънце, за да го тествам и не изби алергия.
Но! Аз се мажа като абсолютен фанатик. Мажа се преди да отида на плаж, мажа се след като съм била във водата, мажа си стъпалата непрекъснато, защото от ходенето в пясъка там се маха крема и избива. Както и се мажа докато съм на разходка, покривам се с шалове и т.н.
С 50тката чак тен не мога да кажа, има някакъв отенък, вижда се разлика, но не е уау. С 30ската по-скоро ще има ефект от слънцето, но аз не бих си рискувала кожата.

# 667
  • Тра-ла-ла
Здравейте, какво е мнението ви за марката Piz buin и по- конкретно млякото против алергии 50 фактор? Може ли да се хване тен с нея?
Аз го ползвам от години. Доволна съм. Ползвах този за тяло и на лицето. Разбира се, че се хваща тен с него, но по-малко и бавно. Но аз ползвам фактор 50 първите 2-3 дни, за да не изгоря и после минавам на 30.

Аз също имах слънчева алергия 2 лета - обриви от глезените до шията, заради често пиене на антибиотици. Докато не направих детокс с билки и о, небеса - вече нямам слънчева алергия.

# 668
Не е невъзможно да се хване тен и да се изгори с 50 фактор. Числото показва колко по- дълго можеш да се излагаш на слънце преди да изгориш в сравнение с незащитена кожа. Например: ако бихме изгоряли ненамазани след 10 мин. и се намажем с 30 фактор, то ако не подновим, ще изгорим след 10+ 30 мин. Ако сме с 100 фактор, ще изгорим след 10+ 100 минути.

# 669
  • 1st floor
Аз си живея на плажа Grinning, стоим от изгрев до залез, с пауза един час за обяд. Стоя под чадър намазана, но и много време прекарвам във водата, задължително и разходка сутрин и късно следобед по около 4км без бързане. Прекарваме ня морето по около половин месец по този начин и няма как да нямам тен с 50ти фактор. Като циганка се връщам. Даже първите дни леко изгарям, ако не съм ходила на плаж преди морето.
На планина еднодневно също съм изгоряла с 50-ка. Хем ползвам специални за планина.

# 670
  • плевен
Привет, момичета! Търся мнения за слънцезащитата на  Аpivita, по-точно за тонирания им крем за лице  с фактор 50

# 671
Някой има ли отзиви за този?
Скрит текст:

В състава няма октокрилен.
И аз му се чудя на този крем, дано някой даде отзиви...

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 20:48 от bubanka

# 672
Момичета, трябва ми за морето слънцезащита за тяло. Колебая се между нивеа и гарниер. Дайте ми съвет коя е по предпазваща.Или някоя друга от дрогерията или супера. За лице си имам корейска и съм доволна. Благодаря ви!

# 673
Привет, момичета! Търся мнения за слънцезащитата на  Аpivita, по-точно за тонирания им крем за лице  с фактор 50
Аз го ползвах миналото лято, но не като основна слънцезащита. Защото количеството нужно за цялото лице /два пръста или половин чаена лъжица за лицето, ако помня правилно, аз ползвам метода с двата пръста, за да си меря./ Та от тази гледна точка, за да не седи много наслоен тонирания, си ползвах слънцезащитен крем за лице без цвят, а отгоре вместо фон дьо тен слагах този на Апивита, нанасях с гъба-блендер за грим. Хубав е, текстурата му е повече към гел-крем, аз съм с нормална към смесена кожа лятото и ми седеше добре.

# 674
Момичета, трябва ми за морето слънцезащита за тяло.
Аз всяка година за тяло ползвам Пиз буин. Купувам го от Лили.

Общи условия

Активация на акаунт