Слънцезащита 2021 - VI

• 78 717
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде под слънцето...
Toчно
Със сигурност не са спрени, защото са в официалния сайт на марката
Възможно да не са подноволи диговорите си  за доставки от Испания.
https://www.isdin.com/protector-solar/manchas-solares/

# 646
Isdin са хубави, но и те имат октокрилен. Май само Age repair нямаше……

Пуста съставка, не мога да намеря нищо съществено, което хем да предпазва, хем да не стоя като намазана с валяк - цялата в бяло…………

Има ли такова чудо без такива (д)ефекти……..

# 647
Преди рядко се намираше марката ISDIN в БГ. Когато започнах да чета форума преди 3 години и нещо едвам едвам се намираха бройки или чрез приятели от Испания се зареждаха тук, единици хора. Сега я има свободно и аз също си закупих Fusin Water. Не люти на очите и съм много доволна в това отношение. Но и мен ме притеснява октокрилена. Поради тази причина си закупих и Wooden Spoon SPF 50 сега от промоцията на Лили. Тази сутрин го опитах за първи път, но нещо малко ми мирише на гранясало. Ще видя как ще бъде, в момента съм на плажа. Взех си също Мустела SPF 50 стик от Гален и понеже съм много доволна от SPF30, който по-рано закупих от Нотоно, мисля че и този ще е супер. На Мустела нямат октокрилен и имат супер добър рейтинг в Inci beauty. Препоръчва ви да ги пробвате. С тях мажа само лицето и врата, икономични са към момента. В началото ми се струваха малко мазни, но на кожата ми се отразяват много добре. Никакви пъпки никави сухи участъци, никакви нови петна. В Ремедиум този месец е 12.50 по спомен. Има го и на други места.

# 648
  • Prismatica Aerie
искрено завиждам на хора дето си пекат лицата и нямат петна Simple Smile
Петната са най-малкия проблем, който слънцето може да провокира. Тъжно е, че заради една пуста суета си причиняваме куп неприятности, а лошото е, че го осъзнаваме, когато е късно.
Търсим козметична елегантност, но не искаме да е с този или онзи филтър, защото някоя мишка в лаборатория, не е мога да зачене, след като е била натровена с въпросния филтър.
Обвиняваме дадена слънцезащита, че не предпазва, а най-често проблемът е в недостатъчното количество, което нанасяме - защото не ни е комфортно да се намажем обилно или защото гримът не е ок след това.
Това ни белее, онова ни мазнее, а здравето уж било най-важно. Но май ни е по-важно да сме красиви в безкрайния си живот на тая земя.
Има хубави слънцезащити за всеки вкус и проблем, има и океан от информация - търсене, ровене, четене, пробване е решението, не готова информация от форум - хората сме различни, с различни възприятия, ползваме различна козметика, имаме различни кожи.

# 649
Аз откакто ползвам корейска слънцезащита нямам нито едно ново петно. И на плаж я пробвах и нямам никакви забележки.

Имаш ли предложение за минерална защита за тяло? Blue Heart

Гледах предложените Мустела, но те са пак с химични филтри.

На ISDIN си купих декември месец защитния, тониран с избелващ ефект, но късно видях, че е с октокрилен, ще го доизползвам, на плажа най-вече, но няма да повторя, заради октокрилена.

# 650
Може ли малко инфо за октокрилена, какво е действието му, люти на очите или и още нещо.
Преди няколко години ползвах един флуид на Юриаж, вечно бях с ревящи очи, мина доста време докато установя, че е от него. Мислех, че е от фиксиращите спрейове за грим на лице.
Беше в същата опаковка, малко му е променен етикета, но друг в такава опаковка не виждам.
https://www.uriage.com/BG/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B … bariesun-spf50+-8

# 651
  • Plovdiv, Bulgaria
Пуста съставка, не мога да намеря нищо съществено, което хем да предпазва, хем да не стоя като намазана с валяк - цялата в бяло…………

Има ли такова чудо без такива (д)ефекти……..
Тази мисля да поръчам https://bewellstore.bg/product/sluntsezashtiten-krem-aqua-perfec … gel-50-pa-orjena/ тъкмо имат и 20% отстъпка. Хвалят го доста, и тъй като не успявам да открия Миша, ще го пробвам.
Относно горния коментар, наскоро взех новата слънцезащита на Avene Cleanance уж за мазна кожа - пълен провал, все едно съм се мазала с олио, струваше обаче 35лв и няма да изхвърля, ще ползвам за крака на плажа. Като цяло, ако не съм доволна от крем, серум и т.н отива за краката и стъпалата, много са доволни Joy

# 652
Някой има ли отзиви за този?

В състава няма октокрилен.

# 653
  • Бургас/Пз
Аз откакто ползвам корейска слънцезащита нямам нито едно ново петно. И на плаж я пробвах и нямам никакви забележки.

Имаш ли предложение за минерална защита за тяло? Blue Heart

Гледах предложените Мустела, но те са пак с химични филтри.
За тяло корейски не съм ползвала. Деколтето го мажа до гърдите с този за лице. За тялото ползвам 30spf или 50spf, но не съм избирала да е минерален. Обикновено съм с Ларош, Уриаж или Хелиокеър

# 654
Здравейте, момичета,

Какво използвате за лесно отмиване на слънцезащитата,  търся някакъв по- мазен душ-гел? Благодаря!

# 655
Ползвам винаги 50 фактор, клепам яко и обилно, не ме интересува на петна ли стои, или не. След излизане от вода пак мажа и така докато се приберем от плаж. Мажа и по лицето задължително, още от излизането от хотела сме намазани.
На марки не робувам, държа факторът да е висок, само това.

# 656
Здравейте, може ли да ми препоръчате продукт със защита и бърз тен. Разглеждам на нивеа, но има и много други марки които предлагат такива продукти.
https://www.nivea.bg/produkti/protect-bronze-slantsezashtiten-sp … 086500640168.html

# 657
Здравейте, момичета,

Какво използвате за лесно отмиване на слънцезащитата,  търся някакъв по- мазен душ-гел? Благодаря!
Миналото лято ползвах

и бях супер доволна. От раз сваляше три-четирикратно наслагвана слънцезащита под формата на масло и оставяше кожата мека и подхранена. И за тази година съм се запасила 🙂

# 658
Здравейте ,

Имам слънцезащита за тяло от миналата година и срока е 12 м след отваряне .
Винаги ходим по това време на море и ако се използва 4-5 дни след изтичане дали ще има проблем?
Всяка година я хвърлям ,но сега се замислих и купих само малка разфасовка от 50 мл ,но тя няма да ми стигне за детето според мен.
На Wooden spoon e ако има значение.
Макар , че толкова трудно я отмивам от малкия,наслоена с пясък по краката ,но е най-изчистена и за това пак купих такава.

# 659
Здравейте, какво е мнението ви за марката Piz buin и по- конкретно млякото против алергии 50 фактор? Може ли да се хване тен с нея?

Общи условия

Активация на акаунт