Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 422
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
И червенокоси почитатели на принц Джордж има на мача! Прекрасният Ед Шийрън и двама бъдещи крале - чудесна снимка, носеща настроение.

# 1 486
  • Някъде там
Видях Огъст, сладурче е, дано покажат и по-близка снимка.

Голяма прилика с граф Спенсър

Няма близки снимки. Явно и него ще виждаме само в гръб, странично и от далече.
Иначе е голямо сладурче. Бузанче 😘

# 1 487
  • София
Чудесни усмивки и чудесен резултат от мача!

# 1 488
# 1 489
На този мач който и да беше победил, все нямаше да съм доволна, ама все пак бях една идея за англичаните Simple Smile добре, че победата на швейцарците от снощи още ме държи Simple Smile
Дадоха Кеймбридж по едно време за кратко след гола, ама хванаха момент, в който само Уилям се радваше, Кейт и Джордж бяха по-сдържани, добре, че тук има снимки, как се радват и те. Обичам да гледам как се радват.

# 1 490
Чудесни снимки. Гледах мача по английски канал. Коментаторите и гостите много говориха за добрата работа на Уилям като президент на футболната асоциация. Преди месец и нещо имаше доста адекватна реакция спрямо идеята за суперлигата. Джордж си прилича на Уилям отвсякъде, дори имат подобни жестове. Доста се радваше по време на мача. Камерата при всеки гол и по-интересно положение следеше реакцията на бъдещите крале.

Иначе с Бекъмови са семейни приятели, бяха им на сватбата с Кейт, Бекъм в последните 5-6 години редовно участва в програмите на Уилям за ментално здраве при спортистите, както и за расизма. Последната им обща изява е от май в кампаниите за седмицата на психичното здраве.

Кейт е страхотна с това сако, перфектния баланс между спортното и елегантното за мача.

# 1 491
  • София
Уил кога успя и до Уембли да скокне? Simple Smile
Хеликоптерът работи, ей я къде е Шотландия.

Готин коментар

Много сладки муцунки прави Джордж.

# 1 492
Джордж ми прилича изцяло на Чарлс Спенсър, направо са 1:1. Слава Богу не е взел нищо от Уинзорските гени, дано така си остане и като порасне. Симпатично дете е.

# 1 493
За разлика от баща му и сестра му, които са си чист Уиндзор. Ще видим как ще се проявят гените и при него като поотрасне.

# 1 494
Копие на граф Спенсър е Джордж и за мен,много силни гени. Много красиво дете,дано Англия отиде на финал,който също ще се играе в Лондон и да ги видим пак,дано да са всички заедно.

# 1 495
Да, наистина това е първият мач на Джордж, за който носи костюм и вратовръзка. Очевидно това е дрескодът във вип зоната.

Ето Джордж с футболна тениска https://www.instagram.com/p/B3P_hXWl6fV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

А за гените на Уинзор - не виждам нищо лошо в тях - дълголетие, висок и строен ръст, правилни черти на лицето. На снимката от коментара на Лана за костюма ми е 1:1 с Уилям.

# 1 496
  • в сърцето на един мъж...
Не че нещо, ама мача се играе в Дъблин Simple Smile

# 1 497
  • София
Не че нещо, ама мача се играе в Дъблин Simple Smile
Мача Англия - Германия се игра на стадион "Уембли" в Лондон.

# 1 498
  • София
Прекрасни сем. Кембридж.  Джордж, е толкова развълнуван и сладък с това сако и вратовръзка, Кейт красива,а  Уилям е истински късметлия, че ги има до себе си.  Хубави снимки на красиви и щастливи хора. Сигурно, целият стадион е бил в еуфория.ВИП ложата е кралска, с двама бъдещи, истински крале. Един крал на футбола,  и един световен певец и музикант. А....и една бъдеща кралица разбира се.

# 1 499
Все тая къде е мача, има 41 директни полета на ден от Единбург до Лондон, всеки по 60мин Simple Smile

Човек ще каже, че Уилям е бил в друг континент, че има чудения как е успял да пристигне

Общи условия

Активация на акаунт