Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 417
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 515
А на мен Шарлот ми е най- красива от трите деца (да изчерпим тройката Satisfied)

Зелената рокля на Софи ми е много грозна. Защо пак дойдоха на мода тия бухнали ръкави и тия воланчета......От момиче ги намразих, тогава пак бяха актуални и ми стояха ужасно, понеже съм дребна Smile. На Летисия стоят красиво, но пак смятам, че е по-добре без тях.

# 1 516
  • София
Лимоновата рокля на Мегън най-много ми хареса. Страхотно попадение.
Тука има специалистки по откриване на тоалети, кажете къде да си намеря и аз хубава рокля на лимони. Докато търся, ще свърши лятото. Joy
Хахахаха, няма да свърши, нали сега почна...аз имам, но ми е от няколко години, но примерно https://ateliani.com/portfolio/sr464/?fbclid=IwAR0qz7meIkfLnqzRL … AR9SzhAYcEbszLdeo
https://www.aliexpress.com/item/32688635629.html?aff_fcid=a31954 … ;tmLog=new_Detail

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 11:38 от Lana

# 1 517
  • София
Принц Уилям на стадиона изрази малко неаристократично радостта си от победата на Англия. С вдигнати над главата ръце и юмруци,и вик "YES". Yum

Много важно! Не е на официално посещение, та да го раздава аристократично. Радва се човека, неговите бият!

# 1 518
Мисля, че е цитат от някой вестник или публикация 🙂

# 1 519
Принц Уилям на стадиона изрази малко неаристократично радостта си от победата на Англия. С вдигнати над главата ръце и юмруци,и вик "YES". Yum

Много важно! Не е на официално посещение, та да го раздава аристократично. Радва се човека, неговите бият!

По- скоро много патриотична реакция. За британците футбола е най- практикуваната “религия”.

# 1 520
Предполагам, че това е шега, няма нужда да защитава честта на Уилям за всяко нещо Simple Smile

И аз хванах точно този момент, в който се зарадва Уилям, така трябва, отборът му вкарва гол все пак Simple Smile Англия с кого са на четвърт финал и къде знае ли се вече?

Зелената рокля на Софи ми харесва на манекенката, на самата Софи не особено. Но пък тя ми е симпатична, та дори и в не толкова хубава рокля е приятна Simple Smile

# 1 521
Матилде, на срещата на немско говорящите страни, сигурно е решила да бъде в тон с цветовете на немското знаме (жълто, червено,черно), но роклята малко простее с тези волани завършващи с ширит и мачкаема материя. Напомня ми за едни плажни рокли с разноцветни волани и презрамки, които носехме преди мноого години.

А лимоновата рокля на лихтенщайнската принцеса наистина не си заслужава парите с този разминат принт.

# 1 522
  • София
На мен десенът на Софината рокля много ми харесва, и на манекена ми допадна горе долу, но на Софи не. Тази дължина я захлупва някак.

# 1 523
Дъщерите на Матилде и бившите крале на посещение в музей.

# 1 524
Долната част на Матилдената рокля ми е не.😂 Странно изглежда. Лимоновия принт го харесвам, но това разминаване на десена не ми допада. Иначе е с хубава кройка тоалета.

Софи е ОК, но каишките на обувките не ми харесват.

# 1 525
Не се бях сетила, че роклята на Матилде всъщност е в цветовете на немското знаме. Има логика, все пак срещата е на държавите, говорещи немски език. Още повече ми харесва, хем красива, хем тематична рокля.

Лимонови принтове има навсякъде вече, включително в H&M, макар и не идентични на Де Ла Рента.

# 1 526
Принц и принцеса Майкъл Кентски празнуват годишнина от сватбата си (30.06.1978г)

За принцесата, родена  Marie Christine von Reibnitz, това е втори брак, преди това 6 години е била женена за банкер.
Биографията ѝ е интересна, ще напиша съвсем кратко за да не отегччавам. Мари Кристин е родена на 15.01.1945г. в Карлови Вари, днешна Чехия.
Баща ѝ е бил есесовски офицер и като вижда на къде върви края на Втората Световна война, изпраща семейството си в наследствения им замък в тогавашния Карлсбад.
Когато Мари Кристин е на 2 години, а брат ѝ на 5, родителите им се разделят и те заедно с майка си се местят в Австрия. На 18години тя заминава за Лондон да учи история на изкуството и там си „оплита кошницата“, както се казва, като се жени първо за банкер, а после направо за принц.Simple Smile

Като по-възрастни сякаш са по-симпатични, особено принцът с брада. А тя има усет към брошките, почти винаги са екстравагантни.

# 1 527
Коя е сватбената тиара на принцеса Майкъл?
Ан и кралицата от днес

Хубава снимка, харесва ми. Елизабет изглежда много по- отпусната в компанията на дъщеря си.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 14:35 от Tiramisu29

# 1 528
Роклята на Матилде съдържа цветовете и на немското, и на белгийското знаме, но не е нито едно от двете: Немското е черно, червено, златно (жълто), с жълтото нагоре е на обратно.
https://de.wikipedia.org/wiki/Flagge_Deutschlands

Белгийското - от ляво на дясно: черно, жълто, червено:

https://de.wikipedia.org/wiki/Flagge_Belgiens

# 1 529
Ох, аз изобщо не виждам червено на роклята на Матилде Blush

Какви са тези бивши крале на снимката с дъщерите на Матилде? Бивши къде?

Общи условия

Активация на акаунт