Кралски работи и клюки - юни 2021

• 101 411
  • 1 546
  •   1
Отговори
# 1 500
Тоалета на Катрин:

# 1 501
Прекрасна Южени с Огъст. Започнаха по-често да ни го показват.
Уиндзор и правилни черти? Добре, щом казвате.
Явно виждаме нещата различно.
Джордж наистина рядко се усмихва, явно има такъв темперамент.

Сакото на херцогинята е с хубав цвят.Bowtie

# 1 502
  • София
Уйлям според мен си носи усмивката на майка си и фигурата на дядо си Филип и няма тези остри черти на Уиндзорови като баща си и леля си Ан.

# 1 503
Принц Уилям на стадиона изрази малко неаристократично радостта си от победата на Англия. С вдигнати над главата ръце и юмруци,и вик "YES". Yum

# 1 504
Алоис и Софи от Лихтенщайн на срещата на немскоговорящите държави от онзи ден:

Хубава рокля.
На същата среща Матилде беше с онзи чуден сет:

# 1 505
Роклята с лимоните дали има нещо общо с подобен принт на една рокля на Меган?

# 1 506
Много добре изглеждат  Кеймбриджови, а Джорджи е бонбон. Имам големи надежди да остане хубав и като възрастен.

# 1 507
  • София, България
Всички деца на Кеймбридж са супер сладки, любимец ми е Джордж засега.

Изобщо не ми харесва Матилде в тази рокля, изобщо с тази жена се е случило нещо странно. На снимки до преди 10-12 години е страхотна, красива жена и сега си е направо баба в моите очи.

Ето и малко клюки - нямало да има речи при откриването на статуята на Даяна, защото Хари не искал предварително да даде копие от речта си.

# 1 508
  • Някъде там
Мари, има. Същата марка е.
На тази не ми харесва материята, мачка се.

Жасмин и на Матилде е рокля. Вчера я сложих тук.

Джордж расте хубаво дете.

Prinsjedag на Нидерландия ще се състои пак в ограничен състав. Това събитие е като откриване на парламента в другите държави. Вилем и Максима ще изнесат реч с целите за годината.
Преди пандемията е било много пищно. Пристигали са с карета.

Софи вчера. Пак приятна рокля и пак с ужасните обувки.

# 1 509
  • София
Принц Уилям на стадиона изрази малко неаристократично радостта си от победата на Англия. С вдигнати над главата ръце и юмруци,и вик "YES". Yum
На мен пък много ми хареса реакцията му! Пък нека не е аристократична 🙂

Тази лимонена рокля изобщо не ми харесва, ни модел, ни нищо...тези на Мегън и Джил Байдън бяха много хубави 🍋😍
Много добре изглеждат  Кеймбриджови, а Джорджи е бонбон. Имам големи надежди да остане хубав и като възрастен.
И аз, любимец ми е той, толкова бързо порастна.
Свършиха ли училище в Англия децата?

# 1 510
Още не са свършили, нашето е до 23-ти юли

На мен Луи ми е любимец 😍

# 1 511
Много са модерни лимонените
рокли. Хубавото е, че се намират и на достъпни ценово марки Grinning

# 1 512
Лимоновата рокля на Мегън най-много ми хареса. Страхотно попадение.
Тука има специалистки по откриване на тоалети, кажете къде да си намеря и аз хубава рокля на лимони. Докато търся, ще свърши лятото. Joy

# 1 513
  • София
Джордж ми прилича на някого, но не съм съвсем сигурна на кого. Нещо в очите.

# 1 514
На мен точно роклите с лимони на оскар де ла рента не ми харесват. Принтът е хубав, но на всички показани модели тук(тази, на байдън, меган, мери) материята не само, че не е хубава, но и се мачка много. Отзад така намачкана с разминаващ се принт просто не кореспондира с ценовия таг от 5000евро, на които се продават лимонените рокли https://www.farfetch.com/bg/shopping/women/oscar-de-la-renta-lem … spx?storeid=11811

Иначе всички фаст фешън марки - зара, хм и тн имат лимони в сегашната си колекция - къси, дълги, миди рокли,че и гащеризони.

Общи условия

Активация на акаунт