Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 75 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми приеха такъв, който разопаковах и пръснах за проба. Ходих на място, претеглиха го и ми върнаха доста бързо парите. Питаха ме за причина и казах, че не ми е харесал. Нямаше никакъв проблем. И аз бях изумена като разбрах, че може, но мисля, че е супер опция.

# 106
  • Sofia
На мен ми приеха такъв, който разопаковах и пръснах за проба. Ходих на място, претеглиха го и ми върнаха доста бързо парите. Питаха ме за причина и казах, че не ми е харесал. Нямаше никакъв проблем. И аз бях изумена като разбрах, че може, но мисля, че е супер опция.
Така е, просто всеки ще си зададе въпроса какво става с този парфюм после. Аз си мисля, че надценките са им такива, че всичко могат да си позволят Simple Smile

# 107
Продават го по-евтино.

# 108
  • Sofia
Продават го по-евтино.
Къде са тези оферти? Или просто намаляват цената в сайта на съответната разфасовка?

# 109
  • BG-DE
Може да ги пускат и като тестери 🤔

# 110
Нотино не продават вече тестери.
Дано не се злоупотребява с тази опция за връщане.

# 111
Нотино не продават вече тестери.
И мострите май ще спират. Останали са много малко, а преди имаха хиляди.

# 112
Продават го по-евтино.
Къде са тези оферти? Или просто намаляват цената в сайта на съответната разфасовка?
Скоро някой беше дал пример, един и същи продукт с 2 цени, мисля, че Азалия беше.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 13:26 от Ая

# 113
Да...
Когато в ъгълчето има червено триъгълниче с % и същите милилитри са на по-малка цена както е тук, примерно
https://www.notino.bg/mugler/angel-muse-toaletna-voda-plnitel-za-zheni/ (а този с % изчезна междувременно докато пиша, така че примерът не е виден)
парфюмът може да е с леко повредена опаковка (тук вероятно случаят е такъв, защото цената е с много малко по-ниска), да е отворен и пробван (върнат) или да липсва част от съдържанието. Това зависи от сумата разлика със същата разфасовка, която е на редовна цена.
Ето тук различни цени за еднакви милилитри, но без червено триъгълниче. Т.е. не е ползван парфюм или с повредена опаковка, а просто едното е рефил
https://www.notino.bg/mugler/angel-nova-parfjumna-voda-za-zheni/p-16039402/
Не съм прочела някъде, че е така, но ми се е случвало да избера червено триъгълниче с % за по ниска цена и беше продукт без целофан и без липсващо съдържание. Според мен състоянието зависи от това колко лева е по-ниска цената от на редовен продукт. Ако не сте сигурни, обадете се и ги питайте.

# 114
Ми то не е лошо това да си купиш нещо пробвано на по-ниска цена, поне за мен не е чудо голямо, че няма празен ход, а ми е с 20-30 лв по-евтино, да кажем 😀 След като ще го ползвам аз, разбира се,за подарък не е ок.
Ако бях прочела по-рано за това поне щях да върна 2 мъжки парфюма, които изобщо не допаднаха на мъжа ми , нямаше да се скъсам да поръчвам и връщам.

# 115
До преди няколко месеца се намираха  такива продукти, за които беше упоменато "с нарушена опаковка", "с липсващи минимално количество" или нещо от този род и се предлагаха на доста по-ниска цена. Аз съм купувала такъв, който би трябвало да е с измачкана кутия. Всъщност дълго търсих къде точно е споменатия "дефект" - беше си перфектен (и много по-евтин, в конкретния случай около 25 лв.).

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 14:20 от cabochard

# 116
Според мен, ако го упоменават някъде, ще бъде коректно и честно, но поне аз не видях такова нещо написано.

# 117
https://www.notino.bg/kozmetika/specialni-otstapki/

ето тук пише:
Продуктите от това предложение са с повредена опаковка или са разопаковани. Това обаче по никакъв начин не засяга качеството на съдържанието им или гаранционния срок.

Разопаковано – разопакован продукт, който може да бъде без оригиналната си опаковка или леко използван. Най-често става въпрос за козметика, използвана за снимки, затова е без целофан. Този дефект няма никакво влияние върху качеството на самия продукт. Част от стоките са с по-малък обем, например 99%.

Повредена опаковка – нов продукт със 100% съдържание, но с повредена опаковка. Повредата може да се дължи на транспортиране или манипулация в склада. Продуктите може да имат и други дребни визуални дефекти, които по никакъв начин не влияят върху качеството на самия продукт.

В подробното описание на всеки продукт ще намерите пълна информация за състоянието на стоката. Козметиката се предлага с пълна гаранция с изключение на посочените дефекти.

Но има ли ги някъде селектирани - не намирам.

# 118
Не винаги е упоменато с % когато даден парфюм е ползван в Нотино. Просто пръсканото количество явно е счетено за незначително. За мен лично това не е коректно изобщо, не би трябвало да приемат защото все пак това са стоки със срок на годност, не обичам отворени стоки. 4 пъти съм получавала парфюм без празен ход и с малко липсващо количество - нито е бил намален, нито обозначен по някакъв начин.

# 119
  • Стара Загора
Да се похваля с новата си придобивка , от Парфюми шоп .

Общи условия

Активация на акаунт