Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 75 200
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ако не е тайна какво поръча от Парфимо? Също съм набелязала някои неща и до ден-два ще стрелям на сляпо и аз

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything Eau de Parfum
GUESS Guess 1981 Indigo For Women Eau de Toilette
Replay Stone Supernova for Her Eau de Parfum

# 136
Благодаря за споделеното аз се точва за едни Kавали-тa ,2 (две )на брой .Въпросът е кои след като нито едно не познавам. Ще помисля и ще стрелям .Мисля докато реша, а реша ли не го мисля🤣🤣🤣 каквото такова.

# 137
geryger, втория линк е за читав сайт, мисля че доста момичета ( и момчета 🙂) са получавали от там. Отзивите са добри. За първия линк не мога да кажа нищо, май не бих поръчвала от там.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 23:06 от Анонимен

# 138
Аз няколко пъти ходих по магзините да пробвам,но повече от 3-4 аромата на веднъж не може,поне за мен,отделно едно е на хартия,друго на кожата,до сега съм установила че докато не почна да го нося на себе си,дори в магазина да ми хареса,после някак си усешам че не е моя и така се залежава,иначе харесах много Chloe Nomade  и Rochas Mademoiselle Couture,но тях ще ги взема на есен,защото не ги усещам като летни аромати.

# 139
  • by the sea
нямах намерение харча да този месец,
но съгласете се ,на тези цени се брои като подарен Hacivat Grinning Innocent

https://makeup.bg/search/?q=nishane

# 140
  • Франция
Обикновената услуга на френските пощи е надеждна и масово използвана тук. Не знам дали ще ми повярвате, но хората и институциите си разпращат документи и чекове с нея. Новоиздадени лични документи си ги получавам в пощенската кутия. Така че, ако не се плати за специална услуга, то винаги се използва точно тя - получаване в пощенската кутия.
За съжаление французите не отчитат, че не всички пощенски служби са като тяхната. Пускала съм пратка от Франция за България, препоръчана, с проследяване и с изрично отметната опция за известяване с СМС/мейл. Изчезна от радара в момента, в който напусна френска територия и се мота близо два месеца, няма как да знам къде обикаля. Пристигна чак когато бях вече напълно сигурна, че се е загубила.

# 141
  • София
geryger, втория линк е за читав сайт, мисля че доста момичета ( и момчета 🙂) са получавали от там. Отзивите са добри. За първия линк не мога да кажа нищо, май не бих поръчвала от там.
Парфюми.биз...някой, който има телефон на момчето трябва да ти го прати на лични. Аз не съм ползвала сайта и го нямам.

Благодаря Soñadora ,
Втория - този визираш : https://www.parfumsbg.com/shop/mens-parfums/dunhill-3/paco-raban … man-3-detail.html
Парфюми биз - това ли е? http://-spam292-/index.php?route=common/home

# 142
нямах намерение харча да този месец,

Благодаря, RedPanDa за споделянето! Такива са истинските цени на Nishane, долу - горе, може и по-добре. Да гледат парфюми шоп, защото прекалената лакомия не е на хубаво!

Направих си един хубав бекъп, че знае ли човек.  Simple Smile

# 143
200лв разлика за 50мл Grin, множко е за нашия стандарт. Може би се предполага, че ниш трябва да е достъпен за групи хора над определено положение.
Да видим кой какво от поръчаното ще получи Grinning

# 144
  • by the sea
Радвам се , Milen™ , по-добра цена не съм виждала, на парфюми-шоп цените ме отказаха да мечтая дори.
 Потвърдих си поръчката по телефона, че както каза Фръц! да съм сигурна , естествено 100мл не беше наличен, пък уж ми пратиха имейл, уговорихме се 50мл да ми пратят.

Стискам палци всеки да получи каквото е поръчал Grinning

# 145
  • София
И аз се надявам да получим всичко! Поръчах 6 Нишана Joy Два ще подновя, а другите са нови за мен Blush

# 146
И аз отнесох два ☺️
В последната седмица направо избухнаха. Имаше и Moresque, и Tiziana Terenzi на много добри цени!

# 147
  • by the sea
И аз отнесох два ☺️
В последната седмица направо избухнаха. Имаше и Moresque, и Tiziana Terenzi на много добри цени!

...значи изобщо ..ще  блокирам сайта до края на месеца Grinning
че и аз гръмнах няколко нишанчета Head Band

# 148
  • Пловдив
Еййй, изкупихте ги тези Нишан-и значи Simple Smile
Дано всеки да си получи, каквото е поръчал.

# 149
  • София
Да ни е честита юнската тема, както се казва Simple Smile Точно се чудех, какви красиви изненада ще има в нея, когато я отворих да я следя. Добре започваме месеца Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно, какво ли друго ни очаква Hug

Общи условия

Активация на акаунт