Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 549
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Нотино са изключително коректни в това отношение. Понякога се забавят, но не отказват нито връщане, нито невземане на пратка.
Обадиха ми се от Делириум. Егати! Почувствах се важна! 😆 Единствения сайт, от който са ми се обаждали някога, да ме питат доволна ли съм от доставката, продуктите, опаковката, срока за доставка. 😯 Мадамата на телефона е много приветлива, говорих с нея и преди, че си обърках цвета на фдт-на, защото съм заплес. Може да ме броят за фен вече. И опаковката също веднага прави впечатление в сравнение с всичко от бг сайт, което съм получила до сега. Само връщането им е сложно... Толкова неща ми обясни, които трябва да направя, за да сменя фдт, че добре че телефонът ми записва разговорите, та да ми обясни пак, но пък не се наложи де. За щастие съм взела цвета на приятелка, тя поръча моя и готово.

Делириум са единственият сайт от който получих собственоръчно написана картичка.Такова отношение към клиент не съм получавала от нито един търговец.

# 646
  • Чукарландия
Най-любимата ми от всички роклета, 70 лв. /100 мл тестер, чудна чудесия! ❤️
https://www.parfimo.bg/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfe … house-retargeting

# 647
Делириум са единственият сайт от който получих собственоръчно написана картичка.Такова отношение към клиент не съм получавала от нито един търговец.
И аз съм много доволна от Делириум. Опаковане, отношение, всичко е топ. Само едно нещо им липсва на сайта и то е кои продукти и марки се предлагат само онлайн, кои в Сердика Център, и кои в Парадайс.

# 648
И аз подкрепям за хубавото отношение на Делириум към клиента и продължавам да си пазарувам от тях. Едно не ми хареса обаче при последната поръчка от вчера - понеже не бях сигурна, ако поръчам късно следобяд, дали ще дойде събота, понеделник или друг ден, съответно какъв адрес да посоча, понеже съм на работа през седмицата, звъннах да попитам кога ще бъде доставена пратката. Любезна дама ме посъветва да напиша в коментар понеделник за доставка, защото в събота няма да успее куриер (събирали им пратките до 16:00 ч. на предходния ден), та като я вземе в събота, ще я доставят в понеделник. Така и направих.10 мин. след като направих поръчката,  ми звънна друга дама с друга информация - пратка няма да има в понеделник, защото не обработвали уикенда. Както и да е, ще дойде по някое време другата седмица. Хубаво, че не поръчвам подаръци в последния момент и не ме бъркат ден-два, но е хубаво потребителят да получава една и съща информация от магазина. 🌸

# 649
Слаби са ми ангелите и това е. От дни точа лиги по тестера на TT Borea в Парфимо. Имаше отстъпка единия ден, викам ще чакам код, кода дойде отстъпка йок. Викам си ще устискам още ден, да ударя съвсем далаверата, ще го намалят. Да ама не, преди малко гледам между 3 и 5 бройки, а бяха над 5, и до там с куража. Та поръчах го и даже няма да ме яд ако утре видя, че е намален. Цената пак си е супер за тази красота, която в жегите последните дни се държа много добре и си го усещах прекрасен по цял ден. Та ако още някой го иска...бройките намаляват.

# 650
# 651
  • На черешатааа
Има ли код за parfimo.bg Flushed

# 652

Код SAVEBG120 - минус 8 лв за поръчки над 120 лв

# 653
Имам питане за Парфимо. Когато има безплатна доставка над 99 лева, важат ли кодовете за отстъпка над 120 лева например?
Могат ли да се съчетават?

# 654
# 655
  • Sofia
Досега не съм попадала на комбинацията код, БД и без да са надули предварително цените в парфимо.

# 656
  • Пловдив
Здравейте! Имам код за отстъпка за - 5 % от Parfium.bg- 27062021, ако някой иска може да се възползва до утре.

# 657
Мисля че всички имаме код на имейл:)
Само не мога да разбера не им ли писна от тия 5%, 10 да бяха поне. То...никакво не е.С код или без...все тази.

# 658
И аз имаю код на имейла,значи всички имаме...на 50% бих се зарадвала повече.🤣🤣🤣

# 659
  • Пловдив
Аз направих поръчка и помислих,че заради нея е кода,затова го и публикувах.

Общи условия

Активация на акаунт