Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 546
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Имам питане за Парфимо. Когато има безплатна доставка над 99 лева, важат ли кодовете за отстъпка над 120 лева например?
Могат ли да се съчетават?
има ли в момента безплатна доставка на 99 лв?

# 661
Имам питане за Парфимо. Когато има безплатна доставка над 99 лева, важат ли кодовете за отстъпка над 120 лева например?
Могат ли да се съчетават?
има ли в момента безплатна доставка на 99 лв?
Не няма, но мисля промоциите ги пускат във вторник, та бих изчакала да видя дали ще има. Просто питам за да съм подготвена ✌️

# 662
За Парфимо и аз мисля, че не се комбинираше когато имаше код с БД. Поне от последния път имам такъв спомен

# 663
Здравейте! За пръв път поръчвам от elinor, взех Kenzo Jungle L'еlephant от 50 ml. Оставям настрана, че цялата кутия мирише на парфюма, може би при някои е нормално, но съм разочарована от вида на бутилката. Надявам се не звучи някак снобарско да ме вълнува, но в ревюта описват тежка метална капачка, а това което дойде е от доста елементатно изглеждаща и не добре изработена пластмаса (черна отгоре боядисана в златно). В по-новото производство просто са решили да спестят от материал, за да не вдигат цената или например има разлика в опаковката на 50 и 100 ml? Не намирам точна информация, затова реших да се допитам до вас, извинявам се, че така нахлувам в темата. А и признавам си, сега като видях в parfimo 100те ml на почти същите пари и по-добра цена за Mugler - Angel Muse (заедно ги взех двата) и съвсем ме хвана яд Grinning    
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 19:05 от plvakova

# 664
Качете снимки на продукта!

# 665
Здравейте! За пръв път поръчвам от elinor, взех Kenzo Jungle L'еlephant от 50 ml. Оставям настрана, че цялата кутия мирише на парфюма, може би при някои е нормално, но съм разочарована от вида на бутилката. Надявам се не звучи някак снобарско да ме вълнува, но в ревюта описват тежка метална капачка, а това което дойде е от доста елементатно изглеждаща и не добре изработена пластмаса (черна отгоре боядисана в златно). В по-новото производство просто са решили да спестят от материал, за да не вдигат цената или например има разлика в опаковката на 50 и 100 ml? Не намирам точна информация, затова реших да се допитам до вас, извинявам се, че така нахлувам в темата. А и признавам си, сега като видях в parfimo 100те ml на почти същите пари и по-добра цена за Mugler - Angel Muse (заедно ги взех двата) и съвсем ме хвана яд Grinning

Опаковките от 50 мл са с пластмасово слонче за капачка, а по-старите Кензо 100 мл са с метално. Има разлика.

# 666
  • Варна
Има ли код за Dolce?
И кой сайт, освен Дъглас, има код за рожден ден?
И някой знае ли колко тежи празно шише на Narciso Pure musk, бялото кубче? Нещо не ми пръска пулверизатора и се чудя дали е свършил или е повреден. Не мога без този парфюм Sad

# 667
Опаковките от 50 мл са с пластмасово слонче за капачка, а по-старите Кензо 100 мл са с метално. Има разлика.
Ясно, в случая е моя грешката, че не съм разбрала за разликата предварително. Ще наблягам на радостта от съдържанието. Благодаря за бързия отговор!

# 668

Grinning онче бонче счупено пиронче познай единственото читаво сайтче

# 669
Според мен в подобни статистики трябва да фигурират само надеждни сайтове.

# 670
Много бързи parfumi-shop, с код nishane32  цената става много добра.

# 671
Ех, понеделнишки каръшки. С такъв кеф отидох да взема Dolce & Gabbana The Only One комплект 30мл+10мл мини от Емаг. Някой има ли комплекта? Минито колко трябва да е пълно? В комплекта беше чисто малко, не го взех. Сега се замислих, дали пък не си е толкова?
Как пък не се сетих да го снимам, да му се невиди ..
https://www.emag.bg/komplekt-dolce-gabbana-the-only-one-zheni-pa … 792/pd/D0B7H7MBM/

# 672
  • виртуално
Не беше пълно до горе, има празно около 0,5-1 см и си беше с празен ход
нещо такова

# 673
Благодаря, Рапунцел. Определено моето си беше почти празно. Ще поръчам пак веднага, да не ми пратят същото хаха.  Trollface

# 674
Ех, понеделнишки каръшки. С такъв кеф отидох да взема Dolce & Gabbana The Only One комплект 30мл+10мл мини от Емаг. Някой има ли комплекта? Минито колко трябва да е пълно? В комплекта беше чисто малко, не го взех. Сега се замислих, дали пък не си е толкова?
Как пък не се сетих да го снимам, да му се невиди ..
https://www.emag.bg/komplekt-dolce-gabbana-the-only-one-zheni-pa … 792/pd/D0B7H7MBM/
Много често минитата от 10 мл не са пълни до горе. Само малък пример с Avon. Направо си е втрещяващо, особено ако искаш да подариш мини на някой. 100% ще си каже - това нещо е ползвано и подхвърлено. Даже няма и да забележи, че има празен ход. Та те са пълни на 70-80% от шишето. Което и без това не е високо както на снимката с D&G.

Общи условия

Активация на акаунт