Какъв малък домакински уред ви промени ежедневието?

• 3 466
  • 84
  •   1
Отговори
Знаете ли онези уреди, които си мислите, че никога няма да ви трябват, а после не можете без тях? Например: робот прахосмукачка, еър фрайър или пречиствател за въздух. Споделете кой уред ви е изненадал приятно и как ви е улеснил живота?

# 1
Прахосмукачката робот и роботът за миене на прозорци.

# 2
Еърфраер и мултикулър. И най-вече еърфраера. Освен, че ми пести време и висене на котлона, детето (10г) само си приготвя принцеси, хапки и др. и не се притеснявам дали няма да забрави включен котлон, да стане някоя беля и т.н. Супер безопасен е за ползване

# 3
Машинката за разпенване на мляко за кафето. Мислех, че е поредната безполезна джаджа, която заема място.
Вкусът на кафето е напълно различен с пяната от вкуса на кафето с обикновено прясно мляко.

# 4
За мен са незаменими уредите : еърфраер и ръчен чопър (най-вече го ползвам за лук). Ръчния чопър се почиства много лесно.

# 5
  • София
Прахосмукачката робот.

# 6
  • На изток от Рая
Ръчният чопър и уреда за почистване на прозорци - почиствам прозорците с лекота.
Еърфрайерът също ми спестява време, доволна съм.

# 7
Машина за газирана вода. Лятото постоянно пием домашни лимонади, безалкохолни и алкохолни коктейли, задължително трябва да имаме газирана вода, а с машината сме спестили доста пластмасови бутилки. Става за секунди, а и водата е супер добре газирана, пием си я и просто така. Единствен недостатък е зареждането на бутилки, но пак е по-изгодно, удобно и екосъобразно.

# 8
Пасатора! Heart

# 9
1. Уредът за заквасване на кисело мляко. Лесно осигурявам здравословна закуска.
2. Прахосмукачка-робот.

# 10
Мултикукър и еър фрайър в едно
Ръчен чопър

# 11
  • Телиш/Плевен
Много хубава тема! Heart

За мен тези уреди са яйцеварката и хлебопекарната.
С яйцеварката яйцата винаги се получават каквито ги искам (рохки или твърдо сварени) и я няма тази досада да засичам минути. А най-доволна съм по Великден, никога не ми се пукат и се сваряват много бързо. Heart Eyes
Хлебопекарната пък меси тесто, прави страхотни хлябове, сладкиши и дори вари сладко, обожавам я! Heart Eyes

# 12
Еър фрайърът.

# 13
Яйцеварка и парогенератор - неочаквано за мен се оказаха   много полезни.  За другите дребни уреди/безжична прахосмукачка,  прахосмукачка-робот, Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER/ предварително знаех, че ще ми улесняват ежедневието.

# 14
Ежедневно ползвани: прахосмукачка робот, машина за газирана вода, машинка за разпенва в на мляко
Често ползвани: пасатор/миксер/блендер, кафемашина, кана за вода, барбекю (хм, на въглища е),
Рядко ползвани (сезонни, но полезни): хлебопекарна (не ядем особено хляб и тесто), гофретник, сокоизстисквачка, машина за вакуумиране, сушилня за плодове/зеленчуци, месомелачка/и за домати и чушки я ползваме; колбасорезачка
Безполезни (седят си..): уред за бавно готвене (няколко пъти пробвах, в гювеч във фурната става същото), еърфрайър (имаме два - и като фурничка, и класически - децата го ползват също много рядко, предпочитат фурната; макс за претопляне на нещо); мултикукър - никой не харесва как готви, майка ми си го ползва обаче успешно; тостер; робот за зеленчуци (голяма врътня е да го сглобявам и мия); микровълнова (май само за пуканки): машина за пуканки; машина за хот-дог

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 00:59 от duhi_puhi

Общи условия

Активация на акаунт