Какъв малък домакински уред ви промени ежедневието?

• 3 702
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
  • Beyond the stars
Фърст-уред за готвене под налягане.И air fryer -за хора като мен, които на как,ама никак не обичат да готвят ,се оказаха безценни.Също и прахосмукачката робот, особено когато имахме куче.И Нутрибулета-повече от 10 години го имам и съм много доволна.

А air fryer-a какъв ви е ? Че имам един измислен и се чудя дали да инвестирам в някаква марка, за да ползвам повече и по-добре.

# 31
  • София
Фърст-уред за готвене под налягане.И air fryer -за хора като мен, които на как,ама никак не обичат да готвят ,се оказаха безценни.Също и прахосмукачката робот, особено когато имахме куче.И Нутрибулета-повече от 10 години го имам и съм много доволна.

А air fryer-a какъв ви е ? Че имам един измислен и се чудя дали да инвестирам в някаква марка, за да ползвам повече и по-добре.

Виж Rohnson. Бюджетни са и готвят добре. Иначе и Косори гледам, че също много ги хвалят.

# 32
  • Beyond the stars
За Cosori се чудя, в амазон имат прилични оферти.
Измислен вече си имам един. Bowtie

# 33
  • София
Ако визираш Rohnson за измислен, не е. Аз готвя с такъв вече 3-та година и съм много доволна.

# 34
  • Варна
Преди около 1 месец си купих вертикална прахосмукачка. Оказа се чудесен помощник. Живеем в къща на два етажа и до сега използвах робот за почистване, но местенето на робота от стая в стая ми се оказваше неудобно и чистенето ми отнемаше много време. Сега за 10 минути си почиствам цялата къща с ръчната прахосмукачка. А пък и не е лошо, че изгарям и малко калории 😁
Добре, че го написа, защото аз имам безкабелна, но за къща обмислях робот.
Роботът не влиза ли сам от стая в стая?
Аз така си го представях Sob

# 35
Амии зависи 😁 Долния етаж при мен е една голяма стая и е удобно с робора. На горния етаж имам 3 стаи и един голям коридор. Едната стая има малко прахче и съответно не може да се качи робота за да чисти сам. Ако го пусна да чисти заедно двете детски и коридора не е много сигурно, че ще почисти на всякъде. Моят робот не е много умен и понякога се мотае в една стая и толкова. Затова вместо да ходя да го гледам къде е, да го местя и т.н си минавам с вертикалната прахосмукачка доста по-бързо.
Преди около 1 месец си купих вертикална прахосмукачка. Оказа се чудесен помощник. Живеем в къща на два етажа и до сега използвах робот за почистване, но местенето на робота от стая в стая ми се оказваше неудобно и чистенето ми отнемаше много време. Сега за 10 минути си почиствам цялата къща с ръчната прахосмукачка. А пък и не е лошо, че изгарям и малко калории 😁
Добре, че го написа, защото аз имам безкабелна, но за къща обмислях робот.

# 36

Ако е систематичен и са отворени вратите, да, влиза си сам и почиства всички стаи. Можеш да му зададеш и да почисти само конкретна стая. Или част от стая, както си нагласиш картата.

# 37
Вертикална безкабелна прахосмукачка. Сега недоумявам, защо не съм си я купила по-рано. Чистя с удоволствие с нея .

# 38
Мултикукър и Еарфраер, как досега съм била без тях, ами незнам. Толкова време ми спестяват, много си ги обичам. А безкабелната прахосмукачка е дясната ми ръка. Робота за прозорци още не съм го кръстили, но той е моя сбъднати мечта отскоро.

# 39
  • Beyond the stars
Ако визираш Rohnson за измислен, не е. Аз готвя с такъв вече 3-та година и съм много доволна.

Мисълта ми е, че ако купувам нов, ще е от класът на Cosori, Instapot и т.н. Blush

# 40
Мултикукър и Еарфраер, как досега съм била без тях, ами незнам. Толкова време ми спестяват, много си ги обичам. А безкабелната прахосмукачка е дясната ми ръка. Робота за прозорци още не съм го кръстили, но той е моя сбъднати мечта отскоро.
От къде е купен робота за прозорци ?

# 41
И от мен глас за безжичната прахосмукачка. Супер удобно е просто да я свалиш от стойката, да минеш площта, която ти трябва, и да я върнеш обратно. Няма кабели, няма (на маркуча как му се казваше 😅), не се чудиш как да я сгънеш обратно, че да не заема мн място. По-ценна ми е от робота. Друг уред - супника. Откакто го имам можа почна да върти крем супи и сосове и не ме занимава със себе си. Ръчните чопъри също, че аз една глава лук я режа 15 мин. На него също му е тегаво, така си решаваме проблема с тази част. Или като му кажа „нарежи зеленчуци за супата“ - вади и след пет мин е готов.
Открих и че краставици за таратор се получават прилично в ръчния чопър, не са нарязани на равни кубчета разбира се, но като не ми се занимава, си стават супер и там - пак са хрупкави и на парчета.

# 42
От къде е купен робота за прозорци ?
Подарък ми е.

# 43
Аз преди два месеца си закупих Херметичен мултикукър Instant Pot DUO и съм много доволна,спестява ми доста време.Другият уред е кухненският робот на TEFAL-най-добрият и полезен помощник в кухнята.

# 44
Най-полезни са ми прахосмукачката робот и оптигрила. Робота го пускам основно в кухнята, но ми е достатъчно, защото там стои и кучето.
Оптигрила е страхотен за бързи храни - сандвичи, наденички.

Общи условия

Активация на акаунт