Какъв малък домакински уред ви промени ежедневието?

• 3 542
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
Последните ми малки уреди, които взех бяха машина за газирана вода и ледогенератор.
Ледогенераторът го използвахме до късна есен. Скоро не сме газирали вода, но лятото - ежедневно.
ММ показвал клипове на шефа си за машината за газирана вода и решили да купят няколко за офиса.

Машинката за гладене с пара ми е много оборотна. Също и машинката за обиране на мъхчета от дрехи.

# 76
  • София
Последните ми малки уреди, които взех бяха машина за газирана вода и ледогенератор.
Ледогенераторът го използвахме до късна есен. Скоро не сме газирали вода, но лятото - ежедневно.
ММ показвал клипове на шефа си за машината за газирана вода и решили да купят няколко за офиса.

Машинката за гладене с пара ми е много оборотна. Също и машинката за обиране на мъхчета от дрехи.
С каква машина за гладене на пара сте?

# 77

Каква марка е тази машинка за обиране на мъхчета от дрехите?
Честит 3-ти март на всички.

# 78
С каква машина за гладене на пара сте?
Филипс (приятелка ми я купи от Кауфланд)
PHILIPS STH3000/2 1000 W
Скептична бях, но върши работа.
Каква марка е тази машинка за обиране на мъхчета от дрехите?
Китайска е. Мисля че от Алиекспрес я бях взимала.
Не е налична, но я намерих при друг търговец - Electric Pellets Lint Remover For Clothing Hair Ball
Не е на батерии.

# 79
  • София
И аз съм скептична, но лятно време за рокли би ми било доста удобно вместо да разпъвам ютията и дъската за гладене Grinning

# 80
И аз ще си взема такава машинка за гладене с пара на дрехите. Мразя да гладя. И без това дъската за гладене е затрупана и няма вадене. През лятото тениски, ризки и рокли са намачкани. Мисля да си купя тази препоръчаня машинка. Прочетох описанието му. "Хареса ми.
Филипс (приятелка ми я купи от Кауфланд)
PHILIPS STH3000/2 1000 W"
И машинка за обиране на вклана, пашкули и.мъхове.

# 81
От миналата година започнах да купувам малки електроуреди поетапно, защото смятах, че само ще съберат прах и заемат място, но нищо подобно. Много съм доволна, че се реших, защото страаашно ме улесниха. Мултикукър, еър фраер, голям блендер, уред за вертикално гладене и колбасорезачка. Използваме всичко ежедневно. Предстоят, надявам се, безкабелна прахосмукачка и хлебопекарна.

# 82
Къде закачате дрехите, за да гладите вертикално? Притеснява ме да не направя нещо на гардероба от парата.

# 83
На закачалка и на гардероба или на вратата, само огледалото замъглява.

# 84
Аз също закачвам на закачалка, която окачвам на дръжката на вратата на шкафа.
Опъвам дрехата с ръка и гладя. Понякога използвам вратата на шкафа като дъска за гладене. За кратко.
Лятото си носих машинката на почивката на море. Свърши ми идеална работа.

Общи условия

Активация на акаунт