Какъв малък домакински уред ви промени ежедневието?

• 3 602
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Най-любима ми е кафе машината, то е робот. Страхотно качество от Mielе. Добре, че я купихме преди две години.
Парочистачката 4 Керхер също използвам много често. Инстант Пот, но само под налагяне, не пека под капака.
Блендер голям, използвам го за всичко.

# 46
Бихте ли споделили марките на: 1.Ръчен чопър, 2.Вертикалка безкабелна прахосмукачка (2 в  1-и какво означава 2 в 1-чисти обикновено и използва пара ли?Вкъщи е с килими.),3.Робот за прозорци:4.Яйцеварка?
Благодаря за информацията.

# 47
Много време се чудех на мултикукъра и на черният петък през 2019та си взех един. Останах супер доволна от покупката си и започнах да гледам за фраер. Една позната, с която имахме еднакви марки МК, си беше взела неизвестен като марка фраер, но с голям обем от Англия. Направих проучване на бг пазара и видях, че за тези пари няма как да взема толкова обемен фраер и Януари 2020та се сдобих с такъв. Толкова много ползвах двата уреда, че фурната седеше като шкаф за тави и паметник на културата. Покрай мен сигурно поръчах още поне 20-30 фраера и МК, същите като моите. Пролетта на същата година се сдобихме и с робот за почистване - не можех да повярвам, какво нещо са измислили хората. Бях решила, че като дойде време за подмяна на уредите ще инвестирам в по-висок клас. Преди една година купих безкабелна прахосмукачка бюджетна на Ровента.Идеята ми беше да видя колко ще я ползвам, защото след робота тази ставаше 3тия брой у нас, после ще инвестирам в скъпа. Лятото подмених фраера с най-големия модел на Инстант пот, а на черният петък взех и нов комбиниран МК.
Това са уредите, които ми спестяват много време, някои не изискват моето присъствие на 100% и определено промениха ежедневието ми.

# 48
  • Варна
Бихте ли споделили марките на: 1.Ръчен чопър, 2.Вертикалка безкабелна прахосмукачка (2 в  1-и какво означава 2 в 1-чисти обикновено и използва пара ли?Вкъщи е с килими.),3.Робот за прозорци:4.Яйцеварка?
Моите яйцеварки (2 бр.) са от Лидл.

# 49
  • Телиш/Плевен
Съвсем обикновена е моята яйцеварка, на две нива (за 14 яйца общо). От Емаг е, не пише марка.
Скрит текст:

# 50
единият ми ръчен чопър е тефал, другият е на тапър. Този на тапър е и ръчен миксер, доста удобна джаджа.
Прахосмукачката ми е на шаоми, вече не особено нов модел. Няма мокро почистване, но има куп приставки, тази, която е за килими я ползвам за мебели и е супер, има и подходящи за малки пространства тип чекмеджета.

# 51
  • Пловдив
Определено прахосмукачката робот се оказа "геймчейнджъра" вкъщи. Сега след като прочетох споделените мнения в темата се замислям и за безкабелна такава.
От известно време обмислям покупката и на еър фрайър, но не знам доколко ще е ефективен предвид количествата, които двамата мъже вкъщи поглъщат. Убедена съм, че за семейства от 2-3 човека, хранещи се с разумни количества, е голямо улеснение.

# 52
Аз така и не успях да се впечатля от Мулти кукър. Може би, защото беше подарък, а не желана покупка. Моят не запича, а готви като тенджера под налягане. С разликата, че в тенджерата яденето става за 20 минути, а в кукъра за 2 часа. Flushed
Отдавна се каня дори да го продам, защото само ми пълни шкафа. Ползван е точно два пъти.

Прахосмукачка - робот вкъщи не сработи! Имаме дългокосместо куче и контейнерчето на тая прахосмукачка идва прекалено малко. Освен това килимите не ги почиства като истинска.

Иначе на еър фрайер съм почитател. Може би този е уреда, който ми е променил ежедневието. Наистина много бързо стават доста неща. Дори и дъщеря ми след училище си приготвя за нула време.

Робот за прозорци получихме за Коледа. Предстои вероятно този уикенд да го изпробваме. Силно се надявам да върши работа и да ни впечатли.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 13:55 от utro77

# 53
  • Beyond the stars

1. Гледах в каталога на Метро по два броя, мисля, че всички вършат една и съща работа.
2. Първа Rowenta, за 2 години започна да й пада доста бързо батерията, взехме тази https://www.aliexpress.com/item/1005005413926001.html?spm=a2g0o. … 57.69241802800Q9z
4. Яйцеварка - Лидл.

# 54
Аз така и не успях да се впечатля от Мулти кукър. Може би, защото беше подарък, а не желана покупка. Моят не запича, а готви като тенджера под налягане. С разликата, че в тенджерата яденето става за 20 минути, а в кукъра за 2 часа. Flushed
Отдавна се каня дори да го продам, защото само ми пълни шкафа. Ползван е точно два пъти.

Прахосмукачка - робот вкъщи не сработи! Имаме дългокосместо куче и контейнерчето на тая прахосмукачка идва прекалено малко. Освен това килимите не ги почиства като истинска.

Иначе на еър фрайер съм почитател. Може би този е уреда, който ми е променил ежедневието. Наистина много бързо стават доста неща. Дори и дъщеря ми след училище си приготвя за нула време.

Робот за прозорци получихме за Коледа. Предстои вероятно този уикенд да го изпробваме. Силно се надявам да върши работа и да ни впечатли.

Явно МК не е бил под налягане, защото при моделите с налягане нищо не се готви 2 часа. Само ако има функция за бавно готвене. Сварявам сурови зеленчуци за крем супа за 3-4 минути, ризото 10 минути, пил.бутчета 15 минути, спагети заедно с дом.сос 4-5 минути, крем карамела става за 6 минути Nerd

Ние сме с голдън и мога да изчистя контейнера и на 2-3 почиствания, но съм си наложила да го чистя след всяко пускане, особенно ако е минал цялата къща.Каква марка е вашият робот ?

# 55
Скрит текст:

Явно МК не е бил под налягане, защото при моделите с налягане нищо не се готви 2 часа. Само ако има функция за бавно готвене. Сварявам сурови зеленчуци за крем супа за 3-4 минути, ризото 10 минути, пил.бутчета 15 минути, спагети заедно с дом.сос 4-5 минути, крем карамела става за 6 минути Nerd

Ние сме с голдън и мога да изчистя контейнера и на 2-3 почиствания, но съм си наложила да го чистя след всяко пускане, особенно ако е минал цялата къща.Каква марка е вашият робот ?
[/quote]

Не е под налягане МК. Просто не е с реотан и не запича яденето, само го задушава.

И ние сме с голдън. Дори не помня марката на робота. Вече е при голямата ми дъщеря да си чисти квартирата.

# 56
На стария МК също нямах запичащ капак,но като е под налягане пести изключително много време за приготвяне на храната, дори и заготовки да са.

За робот препоръчвам Roborock , а щом имате килими, задължително Мах модел, за по-добра всмукателна мощност.

# 57
Прахосмукачка робот и мултикукър.

# 58
Първото място си делят парогенератора и миялнята. Като се сетя само колко врънках мъжа си да се обзаведем с тях 😁 Вкъщи се глади всичко без чорапите и смело мога да кажа, че времето ми за гладене е поне на половина, да не кажа и по-малко. Относно миялнята какво да ви кажа.... Купихме най-малката преди около 5 години и скоро съпружеското тяло вика - чакам я да се предаде, че да купя възможно най-голямата🤣
В момента го обработвам за верникална безкабелна прахосмукачка и пак се пъне нещо, но аз съм упорита и търпелива 😁😁😁
Всички други дребосъци - яйцеварка, чопър, кана, кукър и фраер са ми много удобни, но бих могла и без тях за някой друг ден, докато си избера нови 🤣🤣🤣🤣🤣

# 59
Е, не се сетих за парогенератора.
Наистина добър уред, който много улесни ежедневието. Гладенето е лесно и почти приятно! Laughing

Съдомиялна и сушилня са големи електроуреди и май не са по темата. Иначе са топ! Най-много съм доволна, че в сушилнята суша чаршафи и хавлиени кърпи, които преди ми отнемаха доста време и специално кърпите никога не ми ухаят на чисто и приятно, ако са сушени навън, дори и през лятото Да не говорим и колко твърди стават кърпите с нашата твърда вода. От сушилнята излизат меки и миришат на чисто.

Общи условия

Активация на акаунт