Изпитани сайтове за парфюми - юни 2021

• 74 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз преди време имах такъв код за Брасти като се регистрирах, но имаше условие поръчката да е над 120лв да ама аз от тях поръчва само отливки 10мл и абсурд да изпълня условието...

Сега кодът за отстъпка се прилага за поръчки над 200 лв. и не се отнася за продукти в акция или разпродажба.

# 91
С кодове или без с тази доставка по бих се въздържала от поръчка

# 92
А то пък, защото условията за ползване на кода са отлични, та човек да прежали доставката, ако имат нещо уникално. Над 300 да го направят скоро, сигурно всеки ден масово се купуват парфюми над 300 лв... Брасти е просто "краен случай", ако единствено там на света има някой уникат.

# 93
  • на майната си
Благодаря за темата. Никога не съм купувал тестери, за мен е важно придуктът да е както е на снимка.
За пръв път пазарувам Xerjoff от Елинор, прекрасно опакован, че даже и с мостра на марката като подарък. За експресното действие и обслужване е излишно да споменавам. Ще повторя, вероятно защото мострата ми допадна доста.

# 94
На мен пък Елинор досега не се излъгаха да ми сложат нито веднъж мостра, нито за покупка на Xerjoff, нито за Amouage...нищо, че за по-малко от година съм изпълнила условието за 3то ниво на лоялност.
Имах и случай с Нотино, в който поръчката се състоеше от 2 парфюма  Amouage и пак нямаше нищичко ей така за цвят както се казва.

# 95
Искам да попитам дали ще е проблем, ако за втори пореден път върна парфюм на Нотино? Да не ме сложат в някой черен списък и да не мога да поръчвам в бъдеще?

# 96
  • София
Защо го връщаш?
Според мен едва ли биха те нарочили.

# 97
Искам да попитам дали ще е проблем, ако за втори пореден път върна парфюм на Нотино? Да не ме сложат в някой черен списък и да не мога да поръчвам в бъдеще?
Не, при тях няма проблем.
При Парфимо обаче неприети и върнати поръчки не се приемат добре.

# 98
  • Пловдив
Аз имам няколко върнати парфюма на Нотино и не съм имала проблем.

# 99
Ама как ги връщате тия парфюми, отваряте , пръскате, не ви харесва и им се обаждате ли? Как става връщането? Много ми е интересно, изобщо не съм предполагала, че някой може да си вземе разопакован и пръскан парфюм обратно и да ми върне парите.

# 100
Аз съм връщала в Елинор, защото бяха объркали ЕДП с ЕДТ. Но и аз не връщам парфюми, ако отворя и пръскам.

Да похваля starcorp.bg – бърза доставка на парфюм, който е вече спрян. Доволна. Благодаря на Deetron, че ми помогна с намирането му. Flowers Hibiscus

# 101
Прости ми любопитството, може ли да кажеш кой е?

# 102
Да, мъжки е: Parfum Officiel du Paris Saint-Germain S.T. Dupont for men
https://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/Parfum-Officiel-d … ermain-25526.html

# 103
Благодаря. Преди време и аз купих един мъжки оттам, доколкото знам, и той е спрян
https://www.starcorp.bg/productbg/1206 Сега погледнах, видях, че е изчерпана наличност.

# 104
  • Пловдив
Не, не отварям и не пръскам. Връщам неизползван продукт. Нотино позволява в 90-дневен срок да се върне неразопакован парфюм.
Тези, които съм връщала, са били купени насляпо, в последствие имам възможност да ги пробвам и преценям, че няма да ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт