Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 216
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 180
Точно там където строят, отстрани на дома, който преди беше интернат за деца.
Живеехме наблизо, по цял ден бяхме в градинката. 😁
Скрит текст:
А ходила ли си в Три кладенци 😁

# 181
  • софия
Скрит текст:
Хммм, моите спомени са за другото място, но съм била много малка и вероятно бъркам. Тогава живеехме в блока над Марсел. И аз съм отгледана в тази градинка 🙂
Сладоледът Бейлис не ми хареса особено. Много ми е сладък. Ядох шоколадов, на детето карамела му хареса.

# 182
  • София
Някой питаше за овче сирене - Родна стряха ( Ведраре ) 6.79 за 400 грама редовна цена.

Друг питаше за КМ ХХЛ 2%, има. Производител Меггле. В магазина на Захарна фабрика това.

Рол-ончетата 😄

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 17:58 от RebelHeart

# 183
Кърпичките за очила стават ли за слънчеви очила? Миналата година си съсипах едни обикновени (не от Лидл), след като ги измих със сапун... и не ми се рискува повече. Сегашните ми са пак сравнително евтинджос.

П.П. RebelHeart, при нас е така от седмици и страшно се изнервям! Само един път видях един самотен розов след зелените и твърдо НИКАКВИ сини! Rage В Суецкия канал ли останаха, какво стана...

# 184
Няма да пуснат други, докато не се изкупят зелените Wink

# 185
Няма да пуснат други, докато не се изкупят зелените Wink
Така е, но това е страшна тъпотия. Все едно да държат само сладолед с вкус на кактус, защото този с ванилия е най-вървежен. Не ми е добро сравнението, но много се ядосвам. Smiley

# 186
Обяснението вероятно е, че в един кашон има и от трите вида. И няма логика да отварят нов кашон, щом този не е разпродаден.
При чайовете в пирамидки със сигурност е така. Питала съм за чай с круша, така ми отговориха..три вшда са в кашона, нов вадим като свърши отворения.

# 187
  • Sofia
Е да, велика тъпотия, абсурд направо, ама абсурди да искаш в тази държава... Може и другаде да е така, ама не става по-малко абсурдно.

# 188
Има логика, но така могат да си отвисят една годна тези стикове на рафта. Мен лично това, че идват по няколко вида в един кашон и то не по равен брой от всеки вид много ме дразни, защото да си изровя ментов чай от всички смесени кутии в няколкото изложени кашона, се оказва страшно приключение. С маточината си приличат и не мога да хвърлям бегъл повърхностен поглед, а трябва да търся надписа pepermint.
Нашият Лидл трети ден е в ремонт и тъй като компенсиращият талон с 10%, който получих в края на деня преди да го затворят, трябвало да се сканира веднага, реших, че няма да хукна до друг магазин в града и ще чакам евентуално да открия каквото съм набелязала като отворят нашия.

# 189
Блага дума..желязна врата отваря.
Помолете, ще извадят ако има Blush

Не е сигурно де, но ако не питате, съвсем е сигурно че няма да отворят нов кашон.

# 190
За един чай нямам нерви да издирвам някой от персонала и да чакам евентуално да склони да ми извади нов кашон при положение, че вече има три отворени, но иначе ако на някого нещо му е спешно и държи на дадения артикул, може би няма да му откажат. При нас последната година персоналът се смени целият и новите не са особено отзивчиви, независимо налично ли нещо, или не е рутинният отговор е: "Щом не го откривате на регалите, значи е свършило". Екстри от сорта на проверка в системата, или друго подобно няма и не визирам да проверят дали не ми е свършил изцяло чаят, а някакви скъпи и обемни артикули.

# 191
Кърпичките за очила стават ли за слънчеви очила? Миналата година си съсипах едни обикновени (не от Лидл), след като ги измих със сапун... и не ми се рискува повече. Сегашните ми са пак сравнително евтинджос.

Стават, но ти препоръчвам  дм-ските Wink

# 192
  • София
Ето състава на динените близалки:

Скрит текст:

# 193
Запис и от мен, макар и на 13та страница.

От Лидл пазаруваме всичко с изключение на повечето зеленчуци и плодове. Много рядко пазарувам повече от веднъж седмично и гледам да минем само от там. Така че само от там взимаме... всичко, но онова, за което най-много бих страдала, ако го отлистят, би било
- сиренето Бри
- кашкавала в малки пити по 2,99
- киселото мляко Пилос от 4,5%
- всички извари
- маслото на Пилос (при нас все още зареждат от това на Милбона, ххл, дано остане и то)
- бекона от 10,99 лв. (май толкова беше), онзи нарязания от 250 гр.
- фуета и чоризото
- нарязаните салами
- корите с яйца ххл
- пастетите - в пластмасовата кутийка и онзи, който е като колбас
- месният щанд в цялост Joy
- прясното сирене!
- подправката за пиле
- миксовете салати
- сухата храна за котки от 3,99, както и котешката тоалетна.

Половинката пък е фен на крафт бирите от 1,79, аз харесвам Патронуса. Но половинката още обожава всякаквите желирани бонбони от Лидл, както и чипса с хрупкава коричка. Напоследък много пием и от газираната вода от 0,69 лв.

Та това е, със сигурност има и още поне 20 неща, които пропускам, но ние пазаруваме основно хранителни продукти от Лидл. Аз съм голям фен и на спортните стоки и всичките ми клинове са от там. Тренирам всеки ден, понякога и по повече от веднъж, та това са си доста клинове. С остарелите си седя вкъщи. Но иначе рядко купуваме нехранителни неща, просто рядко нещо ми харесва/решаваме, че имаме нужда.

# 194
Обяснението вероятно е, че в един кашон има и от трите вида. И няма логика да отварят нов кашон, щом този не е разпродаден.
При чайовете в пирамидки със сигурност е така. Питала съм за чай с круша, така ми отговориха..три вшда са в кашона, нов вадим като свърши отворения.
Така са им доста продукти от техните марки. По едно време все не можех да хвана от шоколада им дето е 85% и пак така - няколко вида, този свършил от кашона а пък другите стоят... Няколко пъти молих колежка дето живее до друг техен магазин да ми взема, при тях пък винаги моят стои и все има.
Странна политика е наистина, вместо да са стекове или кашони от един вид само. То дори в различните филиали един или друг вид от нещо ще се търси различно, а има и видове от някои неща дето почти никой не ги иска.
Никакъв шанс да си зареждат адекватно на търсенето, дори и да се опитват... което силно ме съмнява напоследък. Обикновено ходя когато си харесам в брошурата разни неща. Ако от три неща намеря две да ги има налични, го броя за голям късмет.

Общи условия

Активация на акаунт