Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 189
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 90
След месец и половина нестъпване в лидъл отивам днес и шах с пешката.Тотално разместли всичко.Взехме основно зеленчуци,яйца,мляко,ядки,води,сода и препарати.
Само от лидъл купувам памперси,подложки за повиване,клечки за уши за бебе,кърпички за очила и мариновани крилца ,когато ги пуснат де и скаморца .Основно следя нехранителните неща,те ме привличат там.Ако продават само храна ,едва ли щях да ходя често.
От хваленият шампоан на Сиен в шише си взех днес хареса ми .Но син рол он няма и няма,и мъжът ми търси последните дни.Ако някъде във Варна го види някой да ми пише,ама на лично,че другите варненки да не награбят преди мен 😂.Само трички искам.
Конти,новият ти ник ми харесва много!Най-доброто ти попадение до сега .

# 91
Синият роллон дамски ли е ?

# 92
Дамски е да.Да не би да го има при теб?

# 93
Даже и не знаех , че има син. Какъв аромат има
Като ида в Лидл ще погледна ,ако не се заплесна.
Щото отивам за едно и обикновено се сещам за него на касите - и съм натоварила куп други щуротии.
К

# 94
Не мога да определя аромата,не е нещо уау,но не е и сладникав.Приятен е и лек,просто синият рол он е без алуминии,не прави петна по дрехите и целият форум го хвали и ей го.Няма и няма.Само се надявам да е в Суецкия канал,да е временно и пак да го пуснат.

# 95
Аз харесвам тези от ДМ.
Последно съм взела точно син - бледосин - сензитив / без алуминий и без алкохол.
Имам най- различни от там .

# 96
  • София
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.
Този на Женския пазар е част от верига (https://morskidar.bg/). Пазарувам понякога от тях и нямам забележки.

# 97
  • София
Син рол он при нас има, взех миналия път, но не мога да понасям това мокро усещане и вчера си купих Дав. И бисквите, които така хвалите не ми харесват. Не знам ние ли сме претенции.. бисквитена торта правя буквално през два дни и друго освен Закуска не се признава в нас. На Сондей сега седят отворени и мисля на чийзкейк да ги пласирам. Не мога да стигна тая седмица до Лидл, дано сте ми оставили нещо. Нещата които купувам само от там са памперси, мокри кърпи универсални, Голдеса крема, различни плодови млека и йогурти, сирене Бри, мекото сирене на Пилос, стек с трапезна вода 1,5 л, от нехранителните детските дрехи определено първо чакам в Лидл да видя какво ще пуснат и ако ми трябва нещо пазарувам от HM и други. Дървени играчки също не купувам от други места. Възхищавам ви се на обиколките, до различните магазини които правите -гръцки, италиански ,руски и Т.н. И ние сме в София ама няма сила на света, която да ме накара да стана и да ида до центъра до определен магазин или да обикалям пазарите.

# 98
Добро утро и хубав ден на всички))
Тренирам за утре и съм свежарка от рано, но..търсих да видя от колко сега отваря Лидл, че писахте за промени. От 7ч ли е наистина или нещо съм в грешка. За Борово София -натам ще шавам мисля.
Иначе от Лидл купувам предимно нехранителни неща, за другите отивам най-вече по брошура. С леко блуждаещ поглед, неглиже минавайки обаче покрай хранителните учудващо се натоварвам опасно и едвам се мъкна. Дори с такси един път се прибрах, щото си умирах на пътя направо. Нямам близко Лидл и основните хранителни купувам от близки магазини. Тематичните седмици са ми интересни и това ме привлича също. Но месото им не ми е от любимите, не купувам от Лидл такова. Синия рол он (понеже не чета кое какво съдържа) не бях го взимала , винаги розов и зелен. Сега имам от трите цвята. В Борово има син винаги мисля. Хареса ми, мириса е на свежо, чисто, става и за мъже определено, неутрален някак и приятен.
Като ми е влезнала муха в главата за утре и направо съм в треска някаква, рядко ми се случва за пазар. Даже и разни чехли ще взема, това за морето обувките водните също мисля, бански (ако има за мен) плажните мазила, че и за лебеда на Тета се замислих, ама клоня към онова кат мида дето е , но е пак златисто ...ще видим какво ще взема, ама ще се наредя кат никога толкоз рано съм решила.

# 99
Харесва ми вашият ентусиазъм за ходене на море Wink
Аз бански купих вече от немския център, че бяха намалени. Точно танкини по 5 лв половинката.

# 100
PeacockLove, миналото лято ми беше кошмар и не ходих никъде, после цяла година работа в стрес, никаква почивка и за ден. И сега на риск отивам, но така ми се иска, че като дете се радвам на няколко дни малко отпускане. Няма да сме някъде на лукс и в пик сезон, дори без изхранване, просто искам малко да забравя и променя обстановката, че съм на границата психически.
Бански имам , но вече се поразтегнаха, пък и се ошишках малко , ще видя ... Танкините имам от Лидл, че съм на граница между нормални и пухкавки, ама не ми е удобен за плаж на мен и някак..така си стои, иначе е хубав, малко ми голям пък той.

# 101
Напълно ви разбирам аз. И мен не ме свърта. Имам един месец ангажимент тук и после само мисля накъде да отидем.

# 102
Момичета и момчета, хапвате ананасите недоузрели, затова имате проблем с ензима. Повечето от вас поне. Или заради твърде голямо количество на едно хранене. 😉 Не почти, ами направо никога ананасът не е готов за ядене веднага след купуване, дори и да ви изглежда зрял, минимум седмица го изчакваме. Имаше търсене на конкретна марка. Всяка марка е била добра при нас, ако ананасът е добре узрял. И Dole, и Dolce съм взимала от Лидл, идеални, но не и да ги режа веднага.

Фанфанито, по лятната схема магазинът в Борово отваря в 7:30 ч.

# 103
  • софия
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.
Скрит текст:
Когато ми трябва хубава риба купувам само от гръцките магазини, получават всяка сутрин , внос е от
 гръцките пазари ден за ден. Такъв ползвам на Ситняково, точно на спирката на трамвая.
Скрит текст:
Купувам от живарника в Зона Б-18 и от Капитанът. С доставка ми е много удобно.

# 104
  • Велико Търново
За най-сигурно, вижте на КБ от магазина работното време. Аз вече така се ориентирам.
Другата седмица чакам дъска за гладене от стабилните и дамски бикини и мъжки боксерки. Не че сме останали без гащи и измачкани вкъщи, но миналата година 2рата/3тата седмица на юни ги бяха пускали. Тогава толкова ги исках (особено дъската), а не стигнах до магазина Sad

Общи условия

Активация на акаунт