Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 140 745
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 75
  • Мадрид / София
Ананас от консерва си е супер, няма ефекта на подсичане.

# 76
Точно един път взех ананас, то едно че не се шегуваха като бяха писали че е много сладък (за мен беше прекалено сладко, не обичам чак така), но после устните ми бяха изтръпнали цял ден... Реших че си въобразявам, на другия ден хапнах още. Същата работа. Сега разбирам че не съм само аз, не ям ананас често но като че ли за пръв път ми се случи такова нещо.
Накратко - хубави им бяха ананасите в Лидл но няма да си купя пак Grinning

# 77
Някой с информация за парфюмите от четвъртък на кои оригинали  са имитация?

# 78
Ананасът всъщност яде вас, нали знаете Satisfied Лидълските ги харесвам, винаги са тамън зрели, сладки. Единствено не успявам да накарам някой да поникне, пробвах няколко пъти, гледах видеа в тубата, не щат да растат. Тези дни като ходихме исках да си взема ананас, обаче милото ме заговори и забравих. Той няма търпение да излезем по-бързо и само ми напомня за какво сме влезли и ме тегли нататък Smile Трябва да започна да ползвам онова приложение със списъка за пазаруване.

# 79
  • София
И аз съм така с ананасите и съм се отказала да купувам пресни. От консерва го няма този "ефект" и си хапвам с кеф Simple Smile
Същото с пресните ананаси го установих и реших, че нещо ми има не мен и повече не купих, от консервата са ми точно, нищо лошо не ми се случва, интересно защо е така..хм..

# 80
  • Sofia
Ми според мен е идивидуално това с ананасите, както и с кивитата. У нас нямаме проблеми с нито едното, от където и да са купени.

# 81
  • Мадрид / София
И на мен не ми се отдава да захвана ананас  от купешките (дето ги коментираме), но пък си купих декоративен ананас и си расте. Значи проблема е кога са брани и дали не са обработвани с нещо.

# 82
За мен, това са най-сполучливите бисквити за бисквитена торта:
https://www.google.com/search?q=petit+keks+lidl&sxsrf=ALeKk0 … rc=8PCz3SroLuJGJM

# 83
  • Бургас
И аз съм така с ананасите и съм се отказала да купувам пресни. От консерва го няма този "ефект" и си хапвам с кеф Simple Smile
Същото с пресните ананаси го установих и реших, че нещо ми има не мен и повече не купих, от консервата са ми точно, нищо лошо не ми се случва, интересно защо е така..хм..
Паренето и микро-изгарянията по езика и небцето са заради съдържащият се храносмилателен ензим бромелаин. Високата температура "тушира" този му ефект и затова в компот не се усеща. Но защо при някои не се изразява така силно както при други - не знам.

# 84
И аз ползвам същите бисквити или подобни от Кауфланд

# 85
  • София
Скрит текст:
Паренето и микро-изгарянията по езика и небцето са заради съдържащият се храносмилателен ензим бромелаин. Високата температура "тушира" този му ефект и затова в компот не се усеща. Но защо при някои не се изразява така силно както при други - не знам.
Благодаря ,за обяснението, не знаех, че съдържат такъв ензим.

# 86
  • София
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.

# 87
На мен от суров ананас ми излизат на мига афти. Този от компот е идеален.
Не съм ходила и дано ми оставят от кухненската хартия .
Навила съм се да си купя слоу кукър / имаше останали/
Та въпросът ми е - доволни ли сте . Някакви там недостатъци спрямо друг модел и каква вместимост са .
Решила съм да си правя ряженка и мисля ще е подходящ.
В слоукукър възможно ли е да се подквася мляко .

# 88
  • София
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.
Скрит текст:
Когато ми трябва хубава риба купувам само от гръцките магазини, получават всяка сутрин , внос е от
 гръцките пазари ден за ден. Такъв ползвам на Ситняково, точно на спирката на трамвая.

# 89
Днес взех за дечко еднин пакет пилешко филе с корнфлейкс на Сами М от фризерите. Много ми хареса. Вътре са 4 филенца. Цената е 2,50. Опекоха се за нула време, не бяха сухи. СИгурно са пускани преди, бяха във фризера със стари промоции ( които преливаха от стока).

Общи условия

Активация на акаунт