Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 192
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За дете 60 кила и 190 височина, мъжките плажни шорти дали ще станат? С или М?

# 106
  • Sofia
... Не почти, ами направо никога ананасът не е готов за ядене веднага след купуване, дори и да ви изглежда зрял, минимум седмица го изчакваме. ...
И ние така винаги.

# 107

Ще станат.

Аз имам С от мъжките, намалени бяха и взех....за синко.
Даже М за твоя мисля.

# 108
  • София
Благодаря ви за отговорите!

# 109
Скрит текст:
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.
Този на Женския пазар е част от верига (https://morskidar.bg/). Пазарувам понякога от тях и нямам забележки.

Честно казано им нямам доверие на тези, не бих купила точно от женския пазар риба. а този магазин изглежда и много...мизерен към мърляв.
съгласна съм с марчева, гръцките са топ и там рибата е прясна. че даже и от лидл съм взимала хубава риба. в метро също има попадения

# 110
Няма прясна риба, освен ако не живееш на морето или по гръцките острови . Все е замразена шоково, и размразена.

# 111
Най-накрая ми изпратиха pdf файл с упътването на каничката за разпенване на мляко. Интересно обаче е, че все още я няма в сайта им.

# 112
  • София
Скрит текст:
Бе в София съм, ама още не съм намерила магазин за риба, от който да пазарувам. На Женския пазар знам, че има, ама като ме е шубе да взема... Трябва да ми е препоръчан, че е ок и тогава бих взела. Че за няколкото пъти, в които съм купувала риба от супермаркети, не малко ми се е случвало да мисля, че нещо не ѝ е ок.
Този на Женския пазар е част от верига (https://morskidar.bg/). Пазарувам понякога от тях и нямам забележки.

Честно казано им нямам доверие на тези, не бих купила точно от женския пазар риба. а този магазин изглежда и много...мизерен към мърляв.
съгласна съм с марчева, гръцките са топ и там рибата е прясна. че даже и от лидл съм взимала хубава риба. в метро също има попадения

А някакъв гръцки магазин в центъра, който да препоръчате?
Е, прясна, прясна... до колкото може да е такава. Знам, че няма, все пак сме далеч от рибите. Просто искам да е хубава, да не е стара и престояла.

# 113
напротив, има прясна риба. в гръцките магазини ги карат сутрин от солун, прясно уловена. познавам служител там, истина е, а и съм засичала камионите. например фиш маркет зареждат 3 пъти в седмицата от Миханионас абсолютно прясна риба.

# 114
  • софия
Скрит текст:

А някакъв гръцки магазин в центъра, който да препоръчате?
Е, прясна, прясна... до колкото може да е такава. Знам, че няма, все пак сме далеч от рибите. Просто искам да е хубава, да не е стара и престояла.
В живарниците и големите аквариуми в рибните магазини има прясна риба.
Скрит текст:
На Раковски има гръцки рибен магазин, но не знам колко е прясна рибата и не съм разпитвала. Изглежда добре. Капитанът има (безплатна) доставка. Доволна съм от тяхната риба.
С магазина на Женския имам негативен опит и не бих препоръчала.
Четох добри отзиви за рибния щанд в супера в ЦУМ, но не съм купувала.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 10:03 от zvаnchе

# 115
В живарниците и големите аквариуми в рибните магазини има прясна риба.
Скрит текст:
На Раковски има гръцки рибен магазин, но не знам колко е прясна рибата и не съм разпитвала. Изглежда добре. Капитанът има (безплатна) доставка. Доволна съм от тяхната риба.

да, така е. а в някои биомагазини зареждат също прясна риба от различни /планински/ места.

# 116
  • София
Толкова слаб никога не съм бил, но при 190 см и 68-69 кг съм купувал L. Предполагам М ще му е ОК, но не късайте етикетите веднага. На много места съм виждал да пише, че бански и бельо не подлежат на смяна, но не знам политиката на Лидл каква е по темата.
То и до марка зависи - бях в Декатлон вчера и докато приятел мери зяпах наоколо. И плажни шорти гледах, не че ми трябват, но в тамошния М ще вляза и сега при същия ръст и 107 кг. Премерете ластика на някои от наличните му и така се ориентирайте.

# 117
Днес слънцезащитния зелен крем при нас беше намален и взех един.

# 118
  • Перник

Ще станат.

Аз имам С от мъжките, намалени бяха и взех....за синко.
Даже М за твоя мисля.

Да, по-скоро М. Аз миналата година за моя син (45 кг., 170 см.) взех С.

От събота подбутвам един ананас и не ми остава време да го нарежа. Тъкмо, ще стане идеален докато му дойде редът Grinning

# 119
И на мен не ми се отдава да захвана ананас  от купешките (дето ги коментираме), но пък си купих декоративен ананас и си расте. Значи проблема е кога са брани и дали не са обработвани с нещо.
Редовно купуваме ананаси от Лидл(техните досега винаги са били много добре узрели, сочни и вкусни, за разлика от купваните от друг магазин) и имам захванат и вече пораснал ананас, но вече не ги слагам във вода, за да пуснат корени, щото загниват, а направо слагам в пръст и поливам обилно. По същата схема ми пониква и авокадото- не си играя да го кисна, направо заравям в пръст.

Общи условия

Активация на акаунт