Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 142 207
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 120
Предполагам, че има и риба от развъдници (не само шаран), така че тук-там се намира и българска прясна...

# 121
  • София
Днес слънцезащитния зелен крем при нас беше намален и взех един.
Момичета как се казваше вредната съставка на кремовете?

# 122
Днес слънцезащитния зелен крем при нас беше намален и взех един.
Момичета как се казваше вредната съставка на кремовете?
Octocrylene (октокрилен). Няма я в тези зелените.
mariat, на каква цена бяха? Голям за тяло ли си взе?

# 123
забравих да спомена, че вчера взех от лидл за проба новата бира на шуменско трите хмела. отвратителна е, че на всичкото отгоре с царевичен грис.

# 124
И мм не я одобри.

# 125
  • При елфите ...
Малко да върна лентата назад... писахте за някакъв син ролон, от който сте доволни, но не разбрах точно от кой... може ли някой да ми сложи картинка?!? Simple Smile

# 126
  • София
Малко да върна лентата назад... писахте за някакъв син ролон, от който сте доволни, но не разбрах точно от кой... може ли някой да ми сложи картинка?!? Simple Smile

# 127
  • При елфите ...
Скрит текст:
Много благодаря...

# 128
  • до най-прекрасния мъж
За най-сигурно, вижте на КБ от магазина работното време. Аз вече така се ориентирам.
Другата седмица чакам дъска за гладене от стабилните и дамски бикини и мъжки боксерки. Не че сме останали без гащи и измачкани вкъщи, но миналата година 2рата/3тата седмица на юни ги бяха пускали. Тогава толкова ги исках (особено дъската), а не стигнах до магазина Sad
За дъската бих те посъветвала да видиш дали ще пуснат от трислойните калъфи и да си вземеш допълнително. Оригиналният на дъската много бързо се сплесква и започват да избиват ромбчетата от металната основа. Трислойният няма грешка, аз даже съм го нахлузила върху оригиналния. От дъската съм много доволна, имам я от 4-5 години някъде.

# 129
Здравейте,
 на някого случвало ли се е да връща хранителни стоки?
Вечерта взех свински врат в найлонов пакет и на другия ден като го отворих - миришеше.
Дали ще уважат рекламацията и трябва ли да нося разваленото месо със себе си?

# 130
Ако не си удовлетворена от свинския врат, имаш право да го върнеш. Такава е политиката на лидл. Да, носи го заедно с касовата бележка, ще ти върнат парите.
 От хранителните съм връщала само едни бисквити, нямало е проблем, върнаха ми парите.

# 131
  • софия
Био авокадото е 1,29 лв./бр. На табелката е обявено 2,99 лв. Миналата седмица купувах и на каса беше 1,99 лв., и тогава реших, че не съм видяла, запомнила правилно цената. С малко костилка е и е вкусно.

# 132
  • Sofia
И аз да питам... в обичайния асортимент има ли овчи кашкавал и сирене и дали са добри?

# 133
Има смес овчо и краве сирене. Такова взех в петък някакво.

# 134
Конти, от крема имаше само за лице и деколте. Цената от 6.99 беше намалена на 4.89. Обаче имам една забележка- бих се радвала, ако козметиката им е облепена на отвора на тубичката със защитно фолио . Така ще знам, че няма изстискано от тубичката от знайни и незнайни клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт