Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 801
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 010
Конти, с Тренди ги смениха... 🙄 Мисля, че ги има и в левчетата Тренди...отне ми време да им свикна (като няма по-хубаво на тази цена). Не са чак толкова лоши де, но аромат не могат да докарат като онзи, аз ги купувах и заради аромата, много свеж беше...
Брада, мерси. Ще мина да огледам наровете утре, така и така ще ходя пак.
Скрит текст:
Ха ха, според Телефончо съм щяла да оглеждам баровете утре!🤣🤣🤣

Имам и едни солети за 1 ст. от скреча и ще ги взема.
Морена, извивачката за мигли хубава ли е? Взех, но не съм я отворила още (чудя се дали да не взема и за подарък).

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 02:09 от dolce miele

# 2 011
  • София
С някакви заради измислената... да речем кампания "Подкрепете българското" ли ги смениха? Rolling Eyes Аз така и не съм ги виждала новите, защото след десетките пренареждания дори не знам къде стоят.
Те са турски Тренди ... Но малки пакетчета има и Бочко 👍

# 2 012
На Бочко сините кърпички са много хубави, за сега. Ползвам ги нон стоп, и във всяка чанта имам по един пакет. Цените във различните магазини варират много.

# 2 013
На мен например ми е страшно неудобно да си сканирам телефона и не го правя винаги. Не ме дразни бързането на касиерката попринцип сме двамата с мъжа ми, а той мрази да стой с маска и гледаме и двамата да бързаме.

Саня аз взех от тропическите замразени плодове, но не съм ги пробвала още. Взех за сладолед точно Simple Smile
Овесените бисквити са много хубави и тези със и тези без шокалад, но да от към състав.....
Долче смесител за вана нямаше при нас.
Имаше доволно от прясното сирене и взех две кутии. Ние откакто го открихме само такова ядем. Не съм се презапасявала, защото нямам място в хладилника и не мисля, че с 2-4 лв на седмица ще забогатеем. Олиото също взех 1 бутилка, че моята е на привършване.
За другата седмица- много харесвам френските салами с лешници, с орехи, мекото сирене...
Ще взема и подрафтовите кошници (супер са ми удобни във ваканционния ни имот, защото шкафовете са високи и не мога ефективно да използвам мястото, а в същото време са малко и не ми стигат) . Ако някой го интересува ще пусна снимка как стоят в кухненски шкаф( имам три различни купувани за проба.
Просекото, което е в постоянния асортимент, и на промоция от другата седмица,  хубаво ли е?

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 11:35 от JustMila

# 2 014
Прясното сирене при промоционалните стоки от хладилна витрина ли е? Не сме купували досега.
Олио вчера не видях срещу касите и не взех, може да са му сменили мястото...От Кауфланд хора излизаха с по стек-два олио, мисля от около 15 бутилки беше стекчето 😉

# 2 015
  • Sofia
Прясното сирене при промоционалните стоки от хладилна витрина ли е? Не сме купували досега.
И ние за сефте ще го пробваме. И го гледах преди няколко дни, та сега е преместено (макар с малко от обичайното му място) при нас - при промоционалните.

# 2 016
Олио вчера не видях срещу касите и не взех, може да са му сменили мястото...От Кауфланд хора излизаха с по стек-два олио, мисля от около 15 бутилки беше стекчето 😉
При нас беше на две места на обичайното място и пре промоциите. Няма да съжалявате чудесно е

# 2 017
  • Варна
В нашия филиал нямаше олио нито вчера, нито в четвъртък.
Испанският фует е вкусен, но е доста мазничък - хората с нежни стомаси да не прекаляват с количеството.

# 2 018
Моля някой ако е вадил и ламинирал qr-кода на приложението, да ми каже в какъв формат е, за да мине през касата. Родителите ми се пънат и не искат да си ползват телефоните за целта и това е последният вариант да ги накарам.

# 2 019
Моля някой ако е вадил и ламинирал qr-кода на приложението, да ми каже в какъв формат е, за да мине през касата. Родителите ми се пънат и не искат да си ползват телефоните за целта и това е последният вариант да ги накарам.
Моят ламиниран код е с размер 2х2 сантиметра (самият същински QR код). Около него е оставено бяло поле с рамка, в която има логото на Лидл Плюс горе вляво, а под самия код долу вляво е името и многоцифреният номер на Лидл Плюс "картата". Разпечатан е от скрийншот от телефон, който после е изрязан и пооправян на компютъра, за да се докара компактен размер. Цялата ми физическа "карта", заедно със стърчащите краища на ламиниращото фолио, е 5,5 см. на 7,5 см.

П.П. Аз исках да остане логото, както и името и дългият номер да ги има, за да е по-приличащо на карта. (Номерът ми потрябва при една от партньорските отстъпки.) Но предполагам, че и само QR кодът е достатъчен, само той минава през четеца фактически.

# 2 020
Много благодаря! Ще гледам да докарам нещо подобно.

# 2 021
Все още е доста рано за юлски пожелания... но дъждът нежно тропа по перваза и хем ми действа като червено на бик, хем ме настройва поетично-мечтателно. Smiley Ако не ви се стори твърде простовато и пошло, може да отиде в юлската тема:

Скрит текст:
С банЦки Lupilu, Livergy или Esmara
Ще печем на морето яката д*пара!
А с панталонче и раничка Crivit
Ставам сУщинскиЙ планинскиЙ бандит!

Ей го юли, вече дойде!
Отново е време за море
Или планина с разни Лидл-ски придобивки,
Но най-вече с много настроение и усмивки!

# 2 022
  • София
Хубав ли е Формила на капкули и как приготвяте точно булгура и кус куса? В какво съотношение зърно-вода, за да поеме както трябва и подправки нещо слагате ли?

# 2 023
Нещо от оградените става ли за ядене?
Скрит текст:

Не обичам сладолед и от Лидл не съм купувала досега.

# 2 024
Купихме си днес още сирене, маскарпоне, фует, едам. Щото аз съм "за 2та лева" - като мога да ги спестя, пестя ги и не ми е под достойнството да си пазарувам от промоциите. Взех едни потници на детето с тия няколко пъти по 2лв, които не на всички са важни и държат да го споделят в темата.

Общи условия

Активация на акаунт