Лидл 152 - Юнска затопляща се (може би...)

• 143 756
  • 3 022
  •   1
Отговори
# 2 385
За мен само тиквички и пуешко. Явно съм достигнала точката на насищане. Smiley

# 2 386
Може ли мнение за хамаците, тези от 20 лв. Удобни ли са, как е материята.
Къде ги?
Не знам от коя седмица са, в нашия Лидъл ги имаше вчера.

# 2 387
ехеее, другата седмица ще се пазари - основно гащи Simple Smile

# 2 388
Долче, каква е тази кърпа с ластик?

# 2 389
Ооо, стана време за гащи и чорапки.
Харесах и детски пижамки.
Хубава брошура.

# 2 390
Долче, каква е тази кърпа с ластик?
Аз бях снимала лидлъската версия

# 2 391
  • Бургас / UK
За мен рокля(бялата) от 28 стр. и панталона от 29 стр., ако ми харесат на живо де.Стойката за торба за отпадъци също ми хареса,сякаш не съм я засичала до сега...

За Системата за охлаждане с водна мъгла някакви отзиви? Благодаря!

# 2 392
Ще имам рожден ден- тъкмо бонбони, торта, месо, бири... какво повече му трябва на човек Hug
Гащи, бре, гащи! Заради вас си купих зимата и съм много доволна. Сега ще повторя. Simple Smile, барабар с бонбоните, мокрите кърпички, бишкотите.

# 2 393
Купих уреда за целулит и ще го връщам. Никаква работа не върши за мен. 
Абе и аз уж не усетих кой знае какво снощи като го тествах, а пък днес сланините от вътрешната страна на бедрата са ми целите насинени Rolling Eyes Няма да го връщам аз, и без друго отдавна исках от този тип масажори и като го видях на тази цена, пощръклях да си го купя (иначе е минимум 50лв.)

За фуета да си кажа и аз - този е съвсем приличен, няма аромати, подправки - най-нормално месо, сланина и тук-таме жили, идеален е за винце. Но бях взела един от иберийска седмица, овалян в бял пипер и не знам какви подправки...значи това чудо само го опитах и веднага, ама буквално на секундата го изхвърлих...уникално сладникаво-солено-люта гадост Money

И аз така с уреда за целулит - по 5 минути на бедро, отначало ми се видя голяма глупост, но след това 2 дни усещах болка по бедрата ( явно добре ги е намачкало). Нооо, за резултат си трябва наистина голямо постоянство.

# 2 394
Леми, подобна на показаната от Пийкок, но моята е прасковен цвят и ми се струва по-голяма, поне сгъната. Simple Smile
Скрит текст:
Днес имам рожден ден, почерпете се 😀

# 2 395
Честито, Долче, бъди жива и здрава! 🎂💐🍀
Бих те почерпила аз с домашен чийзкейк- тъкмо пак в новата брошура има бисквити Мария.

# 2 396
Здравейте! Харесах някои неща от новата брошура - олио 😀, сутиени, замръзените картофи по селски (децата много ги обичат). Има и кош за пране. Чудя му се. Трябва да взема, но се разрових и видях, че е имало и бамбукови, които определено ми харесват повече като дизайн. Дали ще пуснат и такива?!? Любим магазин ми е Лидъл, а от темата научавам за много неща, които си струва да опиташ. Преглеждам редовно и артикулите с червен етикет и се сдобивам с неща за проба.

# 2 397
Долче, честита да си!!! Другата седмица ще почерпиш с един Гараш Wink

# 2 398
Долче, честит рожден ден.
Ако някой се интересува - преди малко видях в магазина на Раковски - София) един брой от еър фрайер, но не от класическите, а от по-големите, които са като фурна. Има въртящ се грил и въртяща се кошница. За 200 лв., което е много изгодно.
Аз тръгнах за винтоверт и батерия със зарядно. Винтоверти много, но зарядно с батерия не. Дори и табелка нямаше...

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 09:02 от Недоволна

# 2 399
  • София
Долче, честито, раче, знаех си, ето защо се разбираме добре. Heart Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт